تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 241 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود.
    بعد از یکی دو ساعتی استفاده نکردن از سیستم وقتی دوباره سیستم را با تکان دادن موش و فشردن دکمه های کیبرد فعال میکنم، گاهی اوقات هنوز 30 ثانیه از فعال شدن سیستم نگذشته ناگهان تصویر به هم می ریزد و سپس صفحه ی آبی رنگ(فکر کنم بهش میگند صحفه ی مرگ؟!) ظاهر میشود و مجبور می شوم سیستم را با ری استارت کیس ریست کنم.
    ویندوز هم 7 می باشد.

دلیل آن چیست و چه راه حلی دارد؟
    با تشکر.

داره خودمونی میشه shafagh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. اول از همه باید بگم که من مشکلم رو تو انجمن ویروس یابی مطرح کردم و بعد یه سری راهنمایی به اینجا ارجاعم دادن
    لپتاپم dell 5010 هست و از وقتی که خریدمش و بعداز مدتی برای اولین بار ویندوزش رو عوض کردم این مشکل برام پیش اومده. به این صورت که این مشکل فقط هنگام اتصال به اینترنت پیش میاد. اگه یه لحظه ارتباط قطع بشه. یا موقعی که وصل هستم لپتاپم sleep بشه بعدش هنگ میکنه. موس و کیبرد به هیچ وجه کار نمیکنن و فقط میتونم با پاور خاموشش کنم. از انواع ویندوزها هم استفاده کردم. تو دو سالی که لپتاپمو خریدم دو دفعه به طور اتفاقی بعداز نصب ویندوز این مشکلو نداشتم. برای همین فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه.
    چندروز پیش برای یکی از دوستام ویندوزش روعوض کردم و یه سری فایل از لپتاپم ریختم روش. لپتاپ اون vaio cs هست. الان اونم همین مشکلو داره. با اینکه رو لپتاپش node 32 نصب کرده بودم و اپدیت هم بود هیچ ویروسی تشخیص داده نشد.
    مشکل از درایور وایرلس و بلوتوث هم نیست . چون وقتی با کابل وصل میشم و وایرلس خاموشه بازم این مشکل هست. درایورا رو با driver genius دانلود کردم. حدس زدم شاید مشکل trojan باشه. trojan killer و kaspersky نصب کردم. یه سری توی رجیستری و درایو C پیدا شد. اونا رو پاک کردم و دوباره ویندوز نصب کردم. قبل از اینکه هیچ درایوی رو باز کنم trojan killer و kaspersky نصب کردم و آفلاین اپدیتش کردم. دوتا دیگه تو رجیستری پیدا شد. پاک کردمو دوباره اسکن کردم چیزی نبود بعد درایورا رو نصب کردم. اما هنوزم باقطع و وصل شده اینترنت هنگ میکنه. از انتی ویروس تو حالت بوت هم استفاده کردم چیزی پیدا نشد.
    تو حالت safe mode with networking مشکلی ندارم.
    بعضی اوقات هم با بازکردن یه برنامه ی خاص هنگ میکنه. مثلا دفه ی قبل که ویندوزمو عوض کرده بودم با باز کردن media player classic و یه بار هم مشکل از download manager ام بود .... ایندفه این برنامه ها مشکلی ندارن و با بازکردن فیلتر شکن برام مشکل ایجاد میشه.
    و من تو این دو سال تا حالا 3-4 بار هم پیغام صفحه ی آبی رو با فاصله ی چند ماهه داشتم ...
    اینم فایلهایی که تو پست اول گفتید اپ کنم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    cpu : core i7
    ram : 4GB
    ATI 5470
    اگه مشکلم مربوط به اینجا نیس لطفا راهنمایی کنید کجا مطرحش کنم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.من حدود 10 روزیه که یک لپ تاپ کارکرده دل استودیو 1557 خریدم مثلا تو ده ساعتی که روشنه حدود 1 یا 2 بار هنگ میکنه که یا صفحه مرگ ابی BSOD میاد یا کلا هنگ میکنه و صفحه کلا سفید میشه یا زرد میشه و باید با پاور خاموشش کنم.زمان هنگیشم حساب کتاب نداره بیشتر وقتی دو سه تا برنامه بازه میهنگه.نرم افزارای خاصی که روش نصب کردم که رو لپ تاپ قبلیم نبود یکی درایور تی وی کارته که البته واسه ایکس پیه 32 بیتیه اما با توجه به اینکه ویندوز من 7 و 64 بیتیه اولتیماته یه درایور 64 بیتی با کلی گشتن از سایتای خارجی پیدا کردم و نصب کردم که وقتی تی وی کارتو به یو اس بی بالا میاد اما تو تسک بارم یه پیغام the color scheme has been changed to windows 7 basic.a runing program isnt compatible with certain visual elements of windows میاد و رنگ نوار تسک بار از شیشه ای ابی میشه.البته وقتایی هم که تی وی کارتو ران نکردم هم باز هنگ میکنه.برنامه دوم هم که جدید نصب کردم ایکس پی موده که تو اونم فقط یه درایور یو اس بی به سریال نصب کردم.بقیه نرم افزارام معمولیه مثل eset ,kmplayer,office و غیره.در ضمن وقتی صفحه ابی میاد و با پاور خاموشش میکنم بعد که بالا میاد همه پسوردام تو اینترنت اکسپلوره از بین میره اما تو فایرفاکس نه البته فقط وقتی BSOD میاد اینجوریه اما وقتی با صفحه سفید یا زرد هنگ میکنه پسوردای تو اینترنت اکسپلوره پاک نمیشه.در اخر اینم بگم که موقع خرید فروشنده گفت گرافیکش جیفورسه که بعد فهمیدم ATI هست حالا نمیدونم اصلا به گرافیک ربط داره یا نه.ببخشید که زیاد توضیح دادم چون تازه خریدم خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید.فایل مربوطرم که گفتین با نرم افزار GeneralReporter با لینک مستقیم براتون لینکشو پایین گزاشتم.
    لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات سیستم
    windows 7 ultimate 64-bit(6.1,build 7600
    intel core i7 1.60 gh
    ati hd 545v
    ram=4 g
    Last edited by fard2sat; 27-08-2012 at 19:42.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه ميشه جواب منو هم بدين...عجله دارم.ميخوام ببرم گارانتي
    اينم لينك توي سرور ديگه:
    اینسری مشکل شما مربوط به فایل ntoskrnl.exe میشه که بیشتر مربوط به مشکل سخت افزاری سیستم میشه برنامه Memtest86 از لینک پایین دانلود کنید بعد اجراش کنید روش فلش بوت کنید ایم برنامه رو بعد با بوت فلش بالا بیاین رم یا که رمهای سیستم خودتون با این برنامه کامل بزارین اسکن بشه در ضمن تو ستونی که نوشته شده pass بزارین عمل اسکن 10 بار صورت بگیره درمرحله بعد داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو وارد کنیدبعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست تو حالت run as adminstrator اجراش کنید بعدم این دستور chkdsk/ r وارد اینتر کنید آخر سرم سیستم ریستارت کنید درمرحله بعدم از لینک دوم دایرکست سیستم خودتون آپدیت کنیدهمچنین درایور گرافیکم حتما بروز باشه اگر بروز نیست برای بروز کردنش ابتدا پاکش کنید با برنامه Driver Fusion که داخل پست 1199 توضیح دادم بعدشم گرافیکی که دانلود کردین نصب کنید

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینسری مشکل شما مربوط به فایل ntoskrnl.exe میشه که بیشتر مربوط به مشکل سخت افزاری سیستم میشه برنامه Memtest86 از لینک پایین دانلود کنید بعد اجراش کنید روش فلش بوت کنید ایم برنامه رو بعد با بوت فلش بالا بیاین رم یا که رمهای سیستم خودتون با این برنامه کامل بزارین اسکن بشه در ضمن تو ستونی که نوشته شده pass بزارین عمل اسکن 10 بار صورت بگیره درمرحله بعد داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو وارد کنیدبعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست تو حالت run as adminstrator اجراش کنید بعدم این دستور chkdsk/ r وارد اینتر کنید آخر سرم سیستم ریستارت کنید درمرحله بعدم از لینک دوم دایرکست سیستم خودتون آپدیت کنیدهمچنین درایور گرافیکم حتما بروز باشه اگر بروز نیست برای بروز کردنش ابتدا پاکش کنید با برنامه Driver Fusion که داخل پست 1199 توضیح دادم بعدشم گرافیکی که دانلود کردین نصب کنید

ممنون
    تست رم خطایی نشون نداد.مورد دوم هم به همین ترتیب.
    در مورد راه کار سوم دایرکت ایکس 11 نصب دارم.9اش رو نصب کنم بهتره؟
    گرافیک رو هم امتحان می کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون
    تست رم خطایی نشون نداد.مورد دوم هم به همین ترتیب.
    در مورد راه کار سوم دایرکت ایکس 11 نصب دارم.9اش رو نصب کنم بهتره؟
    گرافیک رو هم امتحان می کنم.
    درمورد دایرکست از یکی ویندوز که همون 11 باشه آپدیت شده نیازی به آپدیت نیست منظور من همون 9 بود که باید آپدیت کنید درضمن درایور گرافیکم ازطریق همون برنامه از طریق safe mode اول پاک کنید بعدشم از داخل ویندوز بصورت عادی نصب کنید .

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. اول از همه باید بگم که من مشکلم رو تو انجمن ویروس یابی مطرح کردم و بعد یه سری راهنمایی به اینجا ارجاعم دادن
    لپتاپم dell 5010 هست و از وقتی که خریدمش و بعداز مدتی برای اولین بار ویندوزش رو عوض کردم این مشکل برام پیش اومده. به این صورت که این مشکل فقط هنگام اتصال به اینترنت پیش میاد. اگه یه لحظه ارتباط قطع بشه. یا موقعی که وصل هستم لپتاپم sleep بشه بعدش هنگ میکنه. موس و کیبرد به هیچ وجه کار نمیکنن و فقط میتونم با پاور خاموشش کنم. از انواع ویندوزها هم استفاده کردم. تو دو سالی که لپتاپمو خریدم دو دفعه به طور اتفاقی بعداز نصب ویندوز این مشکلو نداشتم. برای همین فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه.
    چندروز پیش برای یکی از دوستام ویندوزش روعوض کردم و یه سری فایل از لپتاپم ریختم روش. لپتاپ اون vaio cs هست. الان اونم همین مشکلو داره. با اینکه رو لپتاپش node 32 نصب کرده بودم و اپدیت هم بود هیچ ویروسی تشخیص داده نشد.
    مشکل از درایور وایرلس و بلوتوث هم نیست . چون وقتی با کابل وصل میشم و وایرلس خاموشه بازم این مشکل هست. درایورا رو با driver genius دانلود کردم. حدس زدم شاید مشکل trojan باشه. trojan killer و kaspersky نصب کردم. یه سری توی رجیستری و درایو C پیدا شد. اونا رو پاک کردم و دوباره ویندوز نصب کردم. قبل از اینکه هیچ درایوی رو باز کنم trojan killer و kaspersky نصب کردم و آفلاین اپدیتش کردم. دوتا دیگه تو رجیستری پیدا شد. پاک کردمو دوباره اسکن کردم چیزی نبود بعد درایورا رو نصب کردم. اما هنوزم باقطع و وصل شده اینترنت هنگ میکنه. از انتی ویروس تو حالت بوت هم استفاده کردم چیزی پیدا نشد.
    تو حالت safe mode with networking مشکلی ندارم.
    بعضی اوقات هم با بازکردن یه برنامه ی خاص هنگ میکنه. مثلا دفه ی قبل که ویندوزمو عوض کرده بودم با باز کردن media player classic و یه بار هم مشکل از download manager ام بود .... ایندفه این برنامه ها مشکلی ندارن و با بازکردن فیلتر شکن برام مشکل ایجاد میشه.
    و من تو این دو سال تا حالا 3-4 بار هم پیغام صفحه ی آبی رو با فاصله ی چند ماهه داشتم ...
    اینم فایلهایی که تو پست اول گفتید اپ کنم :
    cpu : core i7
    ram : 4GB
    ATI 5470
    اگه مشکلم مربوط به اینجا نیس لطفا راهنمایی کنید کجا مطرحش کنم....
    اول از همه این فایل دامپی که شما قراردادین مربوط به 16 روز پیش میشه و اما مشکل سیستم شما کلا بیشتر مربوط به سخت افزار میشه تا نرم افزار فقط درزمینه نرم افزار انتی ویروس روی سیستم کلا پاک کنید بریا پاک کردنشم از طریق یک برنامه انیستالر اقدام کنید بعد رم سیستم خودتون با برنامه Memtest86 که داخل پست 1024 توضیح دادم کلا اسکن کنید لینکم داخل همون پست هرچی دیسک سخت به سیستم دارین بطور مثال هارد اکسترنال ازسیستم جدا کنید همچنین اگر کاری داخل اسلات pci دارین بطورموقت بردارین قبلش درایور کارت پاک کنید بعد اقدام به برداشتن کارت کنید اگر وسیله ای به پورت usb دارین کلا جدا کنید برای تست یک مشکل دیگه هم شاید مربوط به گرافیک باشه که اینو آخرسر باید با یک گرافیک دیگه تست بشه

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ravaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    وقتی ویندوز رو در حالت Sleep و یا Hibernate قرار میدم بعد از چند دقیقه بلواسکرین بالا میاد.دو سه روزی هست که اینجور شده و جدیدا چند درایورم رو هم آپدیت کردم.کارت گرافیک,کارت صدا,تاچ پد,وایرلس
    در ضمن hotfix مایکروسافت رو هم دانلود کردم اما موقع اجرا اروری مربوط به آپدیت بودن ویندوز داد,ویندوز کاملا آپدیت هست و فقط Malicious software Romeval دانلود نشده که اون هم به خاطر کرکی بودن ویندوزه.

فایل اطلاعات سیستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل جنرال ریپورتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل مینی دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ravaru; 28-08-2012 at 20:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.من حدود 10 روزیه که یک لپ تاپ کارکرده دل استودیو 1557 خریدم مثلا تو ده ساعتی که روشنه حدود 1 یا 2 بار هنگ میکنه که یا صفحه مرگ ابی BSOD میاد یا کلا هنگ میکنه و صفحه کلا سفید میشه یا زرد میشه یا سیاه و باید با پاور خاموشش کنم.زمان هنگیشم حساب کتاب نداره بیشتر وقتی دو سه تا برنامه بازه میهنگه.نرم افزارای خاصی که روش نصب کردم که رو لپ تاپ قبلیم نبود یکی درایور تی وی کارته که البته واسه ایکس پیه 32 بیتیه اما با توجه به اینکه ویندوز من 7 و 64 بیتیه اولتیماته یه درایور 64 بیتی با کلی گشتن از سایتای خارجی پیدا کردم و نصب کردم که وقتی تی وی کارتو به یو اس بی بالا میاد اما تو تسک بارم یه پیغام the color scheme has been changed to windows 7 basic.a runing program isnt compatible with certain visual elements of windows میاد و رنگ نوار تسک بار از شیشه ای ابی میشه.البته وقتایی هم که تی وی کارتو ران نکردم هم باز هنگ میکنه.برنامه دوم هم که جدید نصب کردم ایکس پی موده که تو اونم فقط یه درایور یو اس بی به سریال نصب کردم.بقیه نرم افزارام معمولیه مثل eset ,kmplayer,office و غیره.در ضمن وقتی صفحه ابی میاد و با پاور خاموشش میکنم بعد که بالا میاد همه پسوردام تو اینترنت اکسپلوره از بین میره اما تو فایرفاکس نه البته فقط وقتی BSOD میاد اینجوریه اما وقتی با صفحه سفید یا زرد هنگ میکنه پسوردای تو اینترنت اکسپلوره پاک نمیشه.در اخر اینم بگم که موقع خرید فروشنده گفت گرافیکش جیفورسه که بعد فهمیدم ATI هست حالا نمیدونم اصلا به گرافیک ربط داره یا نه.ببخشید که زیاد توضیح دادم چون تازه خریدم خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید.فایل مربوطرم که گفتین با نرم افزار GeneralReporter با لینک مستقیم براتون لینکشو پایین گزاشتم.
    لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشخصات سیستم
    windows 7 ultimate 64-bit(6.1,build 7600
    intel core i7 1.60 gh
    ati hd 545v
    ram=4 g
    Last edited by fard2sat; 29-08-2012 at 06:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من از ديروز دچار اين مشكل ارور بلو اسكرين شدم و هر دفعه كه لپتاپمو روشن ميكنم اين صفحه بعد از چند ثانيه ظاهر ميشه ...

هر برنامه اي كه از دو روز پيش نصب كردم رو حذف كردم ولي فايده اي نداشت ....

مشخصات سيستم :

ram : 4 G
    CPU: intel core i5
    VGA: 1 G
    فايل minidump :

خواهش ميكنم كمكم كنيد دارم ديوونه ميشم
    الانم فايلا رو فقط با safe mode تونستم زيپ كنم دربيارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •