تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 645 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام!
    می خواستم بدونم چه طوری میشه از روی Pc اطلاعات رو به لپ تاپ منتقل کنیم و بلعکس{هارد به هارد کنیم}؟
    نمیشه
    باید یا از طریق لن یا وای فای یا هارد یکی رو در بیاری بزاری تو باکس اینا بهترین راه ها هستن

2. این کاربر از hossein_dig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ توشیبا ستلایت a135-s2276 دارم

مشکل من با dvd rom هست
    مدلشmatshita dvd-ram uj-8505 هست
    خیلی از دیوی دی هایی رو که با سرعت بالا مثلا 8اکس رایت شده رو نمیخونه و اصلا تشخیص نمیده
    در حالیکه تو کامپیوتر دستکتاپم میتونم به راحتی dvd رو ببینم!

خودم حدس میزدم باید فریم ور رو اپدیت کنم ولی فایلش رو پیدا نکردم

ممنون میشم کمکم کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ توشیبا ستلایت a135-s2276 دارم

مشکل من با dvd rom هست
    مدلشmatshita dvd-ram uj-8505 هست
    خیلی از دیوی دی هایی رو که با سرعت بالا مثلا 8اکس رایت شده رو نمیخونه و اصلا تشخیص نمیده
    در حالیکه تو کامپیوتر دستکتاپم میتونم به راحتی dvd رو ببینم!

خودم حدس میزدم باید فریم ور رو اپدیت کنم ولی فایلش رو پیدا نکردم

ممنون میشم کمکم کنین
    بعید می دونم از فریور باشه ممکنه اپتیک کثیف باشه و سرویس میخواد ... بهرحال این سایت خوبیه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام رجیستر عزیز
    آقا مشکلی که کلافه ام کرده بود با همون تمیز کردن لنز با یه دستمال عینک حل شد و اصلا فریمور و ... نبود!

حالا که خیلی زحمتت دادیم یه سوال دیگه هم هست که مزاحم شما دوست بزرگوار و نادیده ام میشم
    رو همین لپ تاپی که عرض کردم میشه یه هارد دیگه نصب کنم؟
    اصلا تو لپ تاپ ها همچین چیزی هست که مثلا یه جایی اندازه هارد دو و نیم اینچی و رابط ساتا بذارن واسه اضافه کردن هارد اینترنال و یا نه تنها گزینه موجود تعویض هارد با نمونه های ظرفیت بالاتره؟
    مشکلی از نظر شما نداره؟ (پروتکت کردن های بی موقع و یا ناسازگاری سخت افزاری و...)

شما چندین بار مشکل منو حل کردین
    با استفاده از تاپیک چیپ ست ساتا هم تا الان 3از لپ تاپ های دوستان رو درست کردم
    شما اگر مشکلی و یا سوالی در مورد خودرو داشتین من در خدمتم
    همین ایدی با یه turbo در انتها واسه یاهو البته فکر کنم هم رشته هستیم چون تو یه تاپیک از انسیس و... گفته بودین
    به هر حال من درخدمتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اچ پی های سری DV 6000 که شما دارید خیر ... جاش رو نداره فقط می تونید تا یک هارد 250 گیگابایت سرعت 7200 دور نصب کنید

بعضی مدل های جدید و سری DV9000 17 اینچی که جاش و پورت رو دارند می تونند هارد داخلی دوم بزارند ... شما از HDD external استفاده کنی بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اچ پی های سری DV 6000 که شما دارید خیر ... جاش رو نداره فقط می تونید تا یک هارد 250 گیگابایت سرعت 7200 دور نصب کنید

بعضی مدل های جدید و سری DV9000 17 اینچی که جاش و پورت رو دارند می تونند هارد داخلی دوم بزارند ... شما از HDD external استفاده کنی بهتره

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان سلام من یه hp dv6870 دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه قسمت مموری ریدر مموری های اس دی ومیکرو اس دی رو میخونه اما رم گوشیهای سونی اریکسون رو نمیخونه(memory stick duo pro) البته با همون رابط مخصوص خودش هم استفاده میکنم ولی نمیخونه ولی تو رم ریدر اکسترنال میخونه
    دوم من به تازگی ویندوز xp هم در کنار ویستا نصب کردم درایور مربوط به چیپست و صدا و گرافیک و وایرلس لن رو هم نصب کردم اما پورت لن دستگاه کار نمیکنه برای فعال شدن این پورت باید چه درایوری رو نصب کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان سلام من یه hp dv6870 دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه قسمت مموری ریدر مموری های اس دی ومیکرو اس دی رو میخونه اما رم گوشیهای سونی اریکسون رو نمیخونه(memory stick duo pro) البته با همون رابط مخصوص خودش هم استفاده میکنم ولی نمیخونه ولی تو رم ریدر اکسترنال میخونه
    تنها لپ تاپ های سونی هستند که مموری استیک (memory stick ) شرکت سونی رو می خونند باقی لپ تاپ ها خیر مثل HP غیر از این که روش نوشته باشه و لوگوش رو داشته باشه

دوم من به تازگی ویندوز xp هم در کنار ویستا نصب کردم درایور مربوط به چیپست و صدا و گرافیک و وایرلس لن رو هم نصب کردم اما پورت لن دستگاه کار نمیکنه برای فعال شدن این پورت باید چه درایوری رو نصب کنم؟
    درایورش رو از سایت سازنده قطعات بگیر ... اگر درست نصب کردی حتما کار میکنه :

ethernet network

از سایت Marvel Yukon بگیر :
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

تنها لپ تاپ های سونی هستند که مموری استیک (memory stick ) شرکت سونی رو می خونند باقی لپ تاپ ها خیر مثل HP غیر از این که روش نوشته باشه و لوگوش رو داشته باشه

درایورش رو از سایت سازنده قطعات بگیر ... اگر درست نصب کردی حتما کار میکنه :

ethernet network

از سایت Marvel Yukon بگیر :
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه توشیبا دارم وقتی روشن می کنم اکثرا مواقع بدون اینکه برنامه ای را باز کنم(البته چند برنامه مثل آنتی ویروس و .. که در در start up هست) cpu usage در task manager روی 80 درصد یا 90 درصد و بعضی مواقع روی 100 درصد می مونه،َ ایراد از چیه؟
    در ضمن یکبار با پارسیکس گنو لینوکس boot کردم روی 50 درصد اومد.
    مشخصاتش(ممکنه اشتباه بگم)
    دو هستهای 0سرعتش رو نمی دونم) - رم 1GB - گرافیک 128 MG - هارد دیسک 120GB - سیستم عامل : ویستا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •