تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 162 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من از سری جدید اپسون استفاده نکردم اما تعریفش رو شنیدم.
    دقت داشته باشید که ال 100 معادل اس 22 اپسون هست و قیمت پی 50 رو داره!
    مدل ال 800 معادل پی 50 هست و قیمت 1410 رو داره!!!
    قیمتش یه مقدار غیر طبیعی هست اما شاید بهتر باشه.
    من بودم بی خیال خوبیش می شدم و همون پی 50 رو می خریدم!
    اگر از مخزن خوب + جوهر خوب استفاده کنید و درست و خوب استفاده کنید، مدت ها براتون کار می کنه.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان حرفه ای در زمینه پرینتر
    یک سوال مهم خدمتون داشتم ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید

من می خوام یک پرینتر جوهر افشان بگیرم و بین epson L100و p50 موندم هرکی یه چیزی میگه ، با توجه به اینکه L100مدل کاملا جدیدی هستش و تقریبا کسی تجربه انچنانی کار باهش رو نداره و چهار رنگه است ولی p50 رو که اکثرا ازش تعریف می کنن و کاملا شناخته شده است و 6رنگه ست کدوم بهتره

در ضمن من برای مغازه می خوام به نظر شما L100 که تانک استاندارد خود اپسون رو داره بگیرم یا p50 که باید جداگانه تانک بهش وصل کرد؟من زیاد شنیدم که تانک که وصل می کنی چون یه حرکت غیر استاندارده عمر دستگاه و کیفیت چاپ رو بعد از مدتی خیلی کاهش میده!!!!

حالا به نظر شما کار درست خرید کدوم از این هاست؟
    اگه لطف کنید قیمت هر کدوم رو هم بگیم ممنون میشم (L100 و P50با نصب تانک)
    قربان شما

سلام
    اگه بودجه ات می رسه همین سری جدید اپسون رو بگیر که خوب حتما پشتبیانی خوبی داره ولی چیزی که هست باید ببینی چقدر جوهر برای هر بار میشه داخلش ریخت
    و شما باید تست کنی دیگران خبر دار بشند چون تا بیاد وارد بازار بشه و قیمت درستی پیدا کنه زمان بر هست
    ولی با توجه به قیمت گرونش شما همین P5 رو بگیر با مخزن و جوهر خوب و احتمالا بهتر هم از کار در بیاد چون به احتمال قوی مقدار جوهری که مخزن های متفرقه جا م یگیرند بیشتر هست
    من یک سالی هست P50 گرفتم و خیلی راحت باهاش کار کردم جوهر هم WWM اکراینی استفاده می کنم

3. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mpx1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم

یه سایتی پیداکردم که توی اصفهانه به نام ترنج پرینتر
    www.toranjprinter.com قیمت پرینتر هاش مثلا p50 به طور عجیبی پایینه!!!!!!!!!!کسی می دونه چرا ؟ به
    نظرتون سایت معتبری هست با توجه به چندسال فعالیتش و چندین شماره تماس و ادرس فروشگاه به همراه کروکی و....که در سایتش وجود داره و میشه بهش اعتماد کرد و ازون خرید اینترنتی داشت؟

ممنون می شم راهنماییم کنید

Last edited by mpx1386; 29-12-2012 at 21:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم

یه سایتی پیداکردم که توی اصفهانه به نام ترنج پرینتر
    www.toranjprinter.com قیمت پرینتر هاش مثلا p50 به طور عجیبی پایینه!!!!!!!!!!کسی می دونه چرا ؟ به
    نظرتون سایت معتبری هست با توجه به چندسال فعالیتش و چندین شماره تماس و ادرس فروشگاه به همراه کروکی و....که در سایتش وجود داره و میشه بهش اعتماد کرد و ازون خرید اینترنتی داشت؟

ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام

100% این سایت آپدیت قیمت نداشته می تونی زنگ بزنی بهشون قیمت بهت میدن که بالا 500 هست من خودم 20 روز پیش p50 رو با مخزن 565 خریدم

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.

وقتی یه پرینتری که کارتریج قابل شارژ داره چنتا رنگ رو اشتباه میزنه اولین کاری که باید بکنیم برای حل مشکل چیه؟

من الان برای چاپ رنگ آبی سبز خاکستری مشکل دارم.
    کارتریج آبی هم پره، همشون پرن.

در کل اصلا پرینترم در وضعیت پایداری نیست هر روز یه رنگی برای خودش پرینت میکنه!

ممنون میشم کمک کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اقا من یک مشکلی با R295 دارم اونم اینکه یک مدته نازل که می گیرم اون خط اول زرد تقریبا ازنصف به بعدش نمی زنه وبقیه خطوط ورنگ ها تقریبا بدون مشکلن یک مدت توجه نکردم چون زیاد تاثیررو کیفیت چاپ نداشت گفتم خودش خوب می شه اما الان مثلا دیروزیک هد کلین بعد مدت ها زدم بعد چند ساعت نازل گرفتم اما بازدوباره دقیقا همون خط اول رنگ زرد مشکل داره البته نصف خط حالا به نظرتون چه کنم هد کلین بزنم دوباره یا نه اخه هد کلین زیاد هم غیرازخرابی چیزی نداره
    ممنون می شم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه msa d820's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان کریمس مبارک بنده یه چاپگر HP Photosmart C4480 جوهر افشان دارم بنده 5 سالی میشد که خریده بدم و حدود 3 سالی چاپگرم کار نمیکرد بردم واسم کراتریجشو عوض کردن قبلا یادم میومد کهکنار ساعت ویندوز میزان رنگ چاپگر رو نشون میداد چون اون تعمیر کار میگفت تا رنگ کامل تمون نشده بیاری میتونم دوباره با 10000تومن شارژش کنم اگر کامل رنگشو تموم کنه باید یه کارتریج بگیری حالا از اساتیم میخوام بپرسم چطوری میتونم اون نمایشگر میزان رنگ چاپگرو نشون بدم تا ببینم چقدر رنگ داره البته من فقط میخوام TEXTچاپ کنم نا PHOTOچاپ کنم مرسی

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان.

وقتی یه پرینتری که کارتریج قابل شارژ داره چنتا رنگ رو اشتباه میزنه اولین کاری که باید بکنیم برای حل مشکل چیه؟

من الان برای چاپ رنگ آبی سبز خاکستری مشکل دارم.
    کارتریج آبی هم پره، همشون پرن.

در کل اصلا پرینترم در وضعیت پایداری نیست هر روز یه رنگی برای خودش پرینت میکنه!

ممنون میشم کمک کنید.
    سلام دوست عزیز
    دقیق توضیح ندادید اما حالات زیر ممکنه رخ داده باشه:
    1- هد کثیف شده باشه ==» هد کلین کنید
    2- رنگ ها رو اشتباع قرار داده باشید و یا اشتباه شارژ کرده باشید ==» /کارتریج ها رو از داخل بشویید (تخصصی) / رنگ ها رو درست شارژ کنید / از محلول هد بازکن داخل جوهر استفاده کنید / مقدار زیادی پرینت کنید.
    3- با وجود تمیز بودن هد و همچنین صحیح بودن رنگ ها، ترکیب رنگ صحیح نیست،‌مثلا خاکستری مایل به سبز چاپ میشه ==» پرینتر رو کالیبره کنید (تخصصی) / تنظیمات رنگ ها رو در تنظیمات پرینتر تا رسیدن به نتیجه مطلوب تغییر بدید / کلا رنگ ها رو عوض کنید و مارک بهتری تهینه کنید. (توصیه من: پارت تکنیک)
    موفق باشید
    سلام به همه دوستان
    اقا من یک مشکلی با R295 دارم اونم اینکه یک مدته نازل که می گیرم اون خط اول زرد تقریبا ازنصف به بعدش نمی زنه وبقیه خطوط ورنگ ها تقریبا بدون مشکلن یک مدت توجه نکردم چون زیاد تاثیررو کیفیت چاپ نداشت گفتم خودش خوب می شه اما الان مثلا دیروزیک هد کلین بعد مدت ها زدم بعد چند ساعت نازل گرفتم اما بازدوباره دقیقا همون خط اول رنگ زرد مشکل داره البته نصف خط حالا به نظرتون چه کنم هد کلین بزنم دوباره یا نه اخه هد کلین زیاد هم غیرازخرابی چیزی نداره
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز
    1- هواگیری کنید.
    2- هدکیلن کنید. (هدکلین خرابی نداره، مصرف جوهر داره،‌ مخزن ضایعات نصب کنید)
    3- محلول هدبازکن داخل جوهر استفاده کنید.
    موفق باشید
    سلام دوستان کریمس مبارک بنده یه چاپگر HP Photosmart C4480 جوهر افشان دارم بنده 5 سالی میشد که خریده بدم و حدود 3 سالی چاپگرم کار نمیکرد بردم واسم کراتریجشو عوض کردن قبلا یادم میومد کهکنار ساعت ویندوز میزان رنگ چاپگر رو نشون میداد چون اون تعمیر کار میگفت تا رنگ کامل تمون نشده بیاری میتونم دوباره با 10000تومن شارژش کنم اگر کامل رنگشو تموم کنه باید یه کارتریج بگیری حالا از اساتیم میخوام بپرسم چطوری میتونم اون نمایشگر میزان رنگ چاپگرو نشون بدم تا ببینم چقدر رنگ داره البته من فقط میخوام TEXTچاپ کنم نا PHOTOچاپ کنم مرسی
    در مرود اینکه اون آیکون نشون داده بشه دقیقا اطلاع ندارم، در حالت کلی نرم افزار پرینتر رو مجددا نصب کنید.
    اما بعد از شارژ کارترج ها با وجود اینکه جوهر دارن اما خالی نشون داده میشن، خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه.
    موفق باشید

10. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mpx1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

100% این سایت آپدیت قیمت نداشته می تونی زنگ بزنی بهشون قیمت بهت میدن که بالا 500 هست من خودم 20 روز پیش p50 رو با مخزن 565 خریدم
    سلام خدمت دوست عزیز میشه لطف کنید ادرس بدید که از کجا با این قیمت گرفتید من هم باید یکی بخرم خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز میشه لطف کنید ادرس بدید که از کجا با این قیمت گرفتید من هم باید یکی بخرم خیلی ممنون

پيام خصوصي كردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •