سلام آقا راهی نیست بشه بطور آفلاین نرم افزار نصب کرد لطفا سریعا توضیح بدید در اسمارت هاب2011
سلام آقا راهی نیست بشه بطور آفلاین نرم افزار نصب کرد لطفا سریعا توضیح بدید در اسمارت هاب2011
نه راهی نیست.
سلام دوستان عزیز من یه مدتیه یه LED TV 7770 خریدم که مدتیه بعضی مواقع بدوم اینکه تایمری تنظیم کرده باشم تلویزیون خود بخود روشن میشه,این حالت خیلی مواقع موقعی میوفته که از جلوش رد بشم,اما همیشه هم اینجوری نیست...
با خدمات پس از فروش سامسونگ هم تماس گرفتم که بجایی نرسید کار و گفتن باید بیای بذاریمش زیر تستو ازین حرفا...
حالا میخوام بدونم تو منوهای مخفی گزینه ای چیزی نداره؟برای درست شدن این حالت
توی منوی تلویزیون شما گزینه ای هست که مربوط به آپدیت اتوماتیک در زمان استندبای باشه؟ اگر هست غیر فعالش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by smhsh121; 22-08-2012 at 22:26.
با عرض و سلام و خسته نباشی
من تلویوزیون سامسونگ LA40C650 دارم برای فعال کردن تیونر دیجیتال تمام مراحلی را که توی این سایت گفته انجام دادم hotel option رو هم on کردم ولی وقتی توی مسیر Control/hotel option وارد میشم هیچ گزینه ای وجود نداره و نمی تونم local set رو فعال کنم
خواهش می کنم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه
با تشکر
امکان دیدن فیلمهای 3 بعدی به صورت 2 بعدی توی سامسونگ مدل 6960 هست ؟؟
بله توی منوی تنظیمات تصویر، قسمت سه بعدی گزینه تبدیل سه بعدی به دو بعدی موجوده.
سلام ...
میشه ۱ تغر من دو برای فعال کردن ----t روی سامسونگ سری ۸ راهنمایی کنه ... همه دوش های که تو صفحات اول همین تاپیک بود امتحان کردم ... ولی local sat فعال نشد ..
بجایی منو hotel option هم hospitality option دارم
led سری es هست 46es8000
Last edited by ehsan_ebe; 24-08-2012 at 09:29.
شما احتمالا سری D رو دارید که روش unlock کردن منوی مخفی اون باید از طریق برنامه rusamsung انجام بشه. این پست رو بخونید متوجه می شد چکار باید کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری es دارم .... es 8000
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)