کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟؟
کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟؟
چه کمکی میخوای عزیزم ؟!
رام کاستوم میخوای فلش بزنی ؟
گوشی بوت لودر آنلاک شده ؟
روت شده ؟
آره یه کاستوم رام خوب میخوام
نه بوت لودرشو آنلاک کردم ونه روت هنوز!
ممنون میشم یه رام خوب با یه لینک دانلود بهم معرفی کنی هادی جان!
کارم فوریه!!!!!!![]()
باید اول بوت لود گوشی رو آنلاک کنی و بعد گوشی رو روت کنی تا بتونی از کاستوم رامها استفاده کنی .
کاستوم رامها هم خیلی زیادن . به خوبی رام اصلی نیستن اما بعضی هاشون هم تو برخی موارد کارایی های بهتری دارن و گرافیک های متفاوتی هم دارن .
مثل سیانوژن - miui - دارک ساید و .........
هادی جان گفتم که گوشی مال دوستمه!
میخوام رام و کلا همه چی رو دانلود و آماده کنم تا یه روز گوشیشو بگیرم و واسش فلش بزنم.
بخاطر همین زیاد بودن رام ها و مشکلاتی که دارن نمیدونم که کدومش رو دانلود کنم(اونایی هم که توی بقیه ی فروم ها اومدن! لینکاشون پاک شده
)
حالا رام کاستوم خوب واسه آتریکس چی پیشنهاد میکنی؟
یکی بگه خواب میبینم آتریکس 3 با پردازنده 4 هسته ای و 2 گیگ رم ؟ :O
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خفنه
موتو از همين الان خودشو براي ورود آيفون 5 و گلكسي 3 آماده كرده
بنده جدیدا 1 اتریکس خریدم همچیش عالیه اما 1 مشکلی دارم باهاش که اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.
این گوشی مشکل شارژ داره. قبل خرید گوشی که تحقیق کردم همه می گفتن به خاطر باتری پرقدرت در حالت کار عادی تا 3 روز شارژ نگه می داره. اما گوشی بنده در حالت کار عادی نهایتش 1 روزو نیم.
شب گوشیرو به شارژ می زنم فول می شه میزارمش 1 گوشه بدون هیچ استفاده ای صبح شارژش میشه 55 در صد.
گوشی به آندروید 2.3.7 آپدیت شده. گوشی به معنی واقعی کلمه فوق العادست اما این مشکل کلافم کرده.
اطلاعاتم در باره آندروید زیاد نیست و تازه کارم در زمینه کار با این سیستم .
نمی دونم مشکل از ورژن آندرویدشه ؟
1 نرم افزار تسک منیجر نصب کردم تو اطلاعات باتریش زده در حالت idle مصرف 66 درصد، به نظرتون این نرماله?
آندروید ورژن نوشته 2.3.7
کرنال ورژن نوشته faux 123
بایلد نامبر : neutrio rom v2.2
اگه امکان داره راهنماییم کنید.
بهتون گفتم که مشکل از رامه... این رام زیاد باتری مصرف میکنه و کالیبره هم احتمالا به هم خورده...
شما این رام رو دانلود کنید :
و همینطور این فایل :
(اگه میخواین با Titanium Backup و MyBackup Pro از نرم افزار ها و کانتکت ها و اس ام اس ها و... بکاپ بگیرین)
حالا گوشی رو خاموش کنین... دکمه پاور و دکمه Volume Down رو بگیرین...
وقتی نوشته Fastboot رو بالای صفحه دیدین ، ول کنین... دکمه Volume Down رو انقدر بزنین تا Android Recovery رو ببینین ، بعد Volume Up رو بزنین...
الان توی منوی CWM Recovery هستین و میتونین تغییرات اعمال کنین...
با دکمه های Volume Up و Volume Down میتونین گزینه رو جا به جا کنین و با Power تایید کنین...
حالا Wipe data / factory reset رو بزنین و Yes و تمام... بعد wipe cache partition رو بزنین و Yes و تمام... و بعد برین توی advanced و wipe dalvik cache رو بزنین...
حالا install zip from sdcard رو بزنین و فایل اولی رو انتخاب کنید و Yes و تمام () ...
حالا دوباره یک بار مراحل وایپ (2 خط بالا) رو تکرار کنین...
حالا دوباره install zip from sdcard رو بزنین و فایلدومی رو انتخاب کنین...
حالا الان reboot system now رو بزنین...
ببینین اگه مشکلتون حل نشد ، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش استفاده کنین برای کالیبره کردن باتری...
(من خودم این فایل دوم رو تست نکردم ، اگه به مشکل برخوردین بگین تا یه روش تست شده رو بهتون بگم)
موفق باشین![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 18-02-2012 at 23:23.
تست شد مشکلی نداره خیلی رام خوبیه
فقط یه مشکل دارم
به غیر از فایل منجر خود گوشی هر فایل منجری نصب می کنم اکسترنال اس دی رو نشون نمیده .. چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)