به دوربین توجه کنید.
حالا این کلاش با ماشینی که گفتمه. البته ماشینه فقط یه جا بیشتر نیست اونم مرحله ای که پشت رگبار میشینه.همین.
![]()
به دوربین توجه کنید.
حالا این کلاش با ماشینی که گفتمه. البته ماشینه فقط یه جا بیشتر نیست اونم مرحله ای که پشت رگبار میشینه.همین.
![]()
سلام به همه من تازه اول بازی گیر کردم تو نقشه بازی 2تا ادم نشون میده با علامت قرمز ولی وقتی میرم طرفشون مردند ولی علامتشون از تو نقشه نمیره در ضمن همه ی ادم ها رو کشتم و به بالای کوه رفتم و اون دستگاهی که روی یک کامیون مانند هست ئاغون کردم و حالا یه در در اخر بازی هست که ته محل جنگه ولی باز نمیشه در ضمن دوستم هم با اون دختره ناپدید شدند
منتاظر راهنمایی هستم
ببخشید من یه سوال دارم شاید برای شما هم جالب باشه...
ایا crysis مثل grid یا cod 4 قسمت رمز تقلب داره که بعد از تموم شدن بازی ، باز بشه که استفاده کنیم؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
سلام
من اون قسمت کشتی گیر کردم همه رو کشتم ولی اون نقطه سبز که روی نقشه حوالی کشتی میده چیزی پیدا نمیکنم ؟
mer30
اگه نقطه سبز روی کشتی هست باید بری توی کشتی یه اتاق کنترل داره یه سیستم رو دستکاری میکنی
بعد عکس یه هواپیما بالای تصویر ظاهر میشه که شما بعد از اینکه از کشتی خارج شدی دوربینتو میندازی روی کشتی . کلیک میکنی 2 تا جنگنده که یکیش آذرخشه یکی دیگشم صاعقه میان کشتی رو نیست میکنن.
اگه نقطه سبز از کشتی فاصله داره ، که دیگه فکر کنم اون تانکه هست که اونم باید نیست کنی. همین.![]()
اقا این عکسای بالا که من گذاشتم رو نگاه کنید نظر بدید دیگه.
اصلا توی crysis شما همچین ماشینی توی همچین محیطی داره؟؟؟
شما اسلحه ak 47 که توی تصویر هست رو دارید؟؟؟
اون دوربینی که روی اسلحه اول هست رو دارید؟؟؟
جواب بدید دیگه.
خسته نباشید کمک کنید دیگه این چه تایپیکیه
من الان تو یک قبرستان هستم و روی علامت سبز نقشه هستم باید چیکار کنم (مرحله ای که gpsقطع میشه)
یه دستگاه میبینی
باید F رو بزنی تا gps فعال شه. میتونی بهش تیر هم بزنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)