قربون دستت ، فقط میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟ اینکارو بکنم یا نه؟ آخه این کنار ویندوز لودری هست که Daz ساخته ، اما من از یه فایل دیگه استفاده کردم ؛ دیگه بدتر نشه ...اگر سیستم شما بصورت بوت بالا میاد داخل این فایل متنی نوشته شده dvd ویندوز داخل دستگاه بزارین بعدشم بصورت بوت بالا بیاین تو صفحه اول گزینه next بزنید داخل صفحه دوم از اون پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین اونجا گزینه command prompet انتخاب کنید بعدشم این دستور bootsect.exe /nt60 SYS /force تایپ اینتر کنید بعد سیستم ریستارت کنید بالا اومد باز طبق همون روش بالا بیاین اینسری این دستور bootsect.exe /nt60 ALL /force وارد اینتر کنید قبلشم اگر فلش به سیستم وصله خارج کنید اخر سرم که دستور وارد سیستم ریستارت کنید اگر بازم با این روش بالا درست نشد تو همون صفحه system recovery options گزینه startup repaire انتخاب کنید اگرکه بازم فیکس نشد گزینه system restore رو انتخاب ویندوز به قبل ازاینکه کرک کنید رستور کنید.
دوستان امکان قطع کردن این ارور در ویندوز هست موقع اجرای برنامه چون وقتی برنامه رو نصب میکنم و برای استفاده اجراش میکنم این ارور میاد و برنامه بسته میشه!!!!!!!!
![]()
به این مسیر از رجیستر برین اول که پایین قراردادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش داخل پنجره سمت راست روی این گزینه Dont Show UI دبل کلیک کنید تو کادری که باز میشه تو قسمت vaule عدد 1 وارد اینتر کنید رجیستر رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید![]()
ازاین بدتر که نمیشه دیگه ویندوز شماالان کلا بالا نمیاد قبلش اون دو تا روش دیگه یعنی استفاده ازگزینه startup repaire اول بعدشم استفاده از گزینه system restore بعد ازهمیم متنی که خودتون گذاشتین من گفتم میتونید استفاده کنید درضمن ازطریق safe mode هم وارد ویندوز نمیتونید بشین؟
این کارو انجام دادم همین الان و برنامه باز میشه و ارور نمیده اما چند لحظه برنامه قفل میکنه و بعد بسته میشه!!!!!!!!
من فقط روش غیر فعال کردن اون ارورگفتم وگرنه ازریشه که درست نشده چون برنامه شما بازم مشکل داره دراصل برای همین باز بشه باز بسته میشه درضمن سئوال خودتون تو تاپیک اصلی ویندوز 7 مطرح کنید تا پیگیری بشه نه اینجا.
نه متوسفانه ... وقتی از بوت منجر ، بوت از هارددیسک رو انتخاب میکنم صفحه سیاه میشه و همونجور میمونه !!! :(ازطریق safe mode هم وارد ویندوز نمیتونید بشین؟
سلام
کرک جدید در پست 1 ضمیمه شد...
شرمنده رفیق اما بازم دانلود نشد . میشه نو picofile آپلود کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)