اگه بتونی هر روز استفاده کنی که عالیه. سعی کن حتما صبح بعد از بیدار شدن از خواب اصلاح کنی. تو خود سایت فیلیپس هم همینو نوشته .کل دستگاه رو تو آب فرو نبر. ولی اگه کل دستگاه رو بگیری زیر شیر آب هیچیش نمیشه.کاملا ضد آبه.
اگه بتونی هر روز استفاده کنی که عالیه. سعی کن حتما صبح بعد از بیدار شدن از خواب اصلاح کنی. تو خود سایت فیلیپس هم همینو نوشته .کل دستگاه رو تو آب فرو نبر. ولی اگه کل دستگاه رو بگیری زیر شیر آب هیچیش نمیشه.کاملا ضد آبه.
من دارم...نه×
نحوه تمیز کردن LV-61 چطوریه؟ چند وقت به چند وقت باید تمیزش کنم؟ با چی؟
ممنون
اگه با فوم اصلاح میکنین خوب هر روز میشورینش . ولی اگه خشک اصلاح میکنین هر هفته یکبار با آب ولرم و کمی صابون مایع بشورینش عالی میشه. در ضمن هر از چند گاهی سیستم ویبرش رو روشن کن بگیرش زیر آب تا ذرات ریز هم ازش جدا شن.
ببخشید کی گفته اگه خشک اصلاح میکنیم نباید هر روز بشوریم؟
بهتره بعد از هر اصلاح ماشین تمیز بشه.
من هر روز بعد از اصلاح خشک زیر آب تمیزش میکنم که برای اصلاخ بعدی تمیز و مرتب باشه.
در دفترچه ش هم چیزی ننوشته مبنی بر اینکه هر چند وقت یک بار تمیز کنید!
من بد ترین حالت رو گفتم . مسلما اگه بعد از هر بار اصلاح شسته بشه که خوبه.
دوستان
کسی ایده ای نداره؟
سلام.
من پوستم تقریبا چرب و ریش حالت خوابیده داره و هر روز هم اصلاح نمیکنم.
کاری که الان میکنم ، اول با موزر کوتاه میکنم ( اگه چند روز اصلاح نکرده باشم ) ، بعد بک براون قدیمی دارم که با اون میزنم و انصافا بد هم نمیزنه صورت رو. در انتها هم روی گردن یا صورت اگه مویی خوابیده باشه رو با تیغ میزنم!
الان میخوام یک ریش تراش بگیرم که همه این 3 کار رو با هم انجام بده!
فقط اینجا کمی گیج شدم! ظاهرا همه ( چه براون و چه فیلیپس ) زیر گردن رو خوب نمیزنه!! با این تفاسیر چی پیشنهاد میکنید؟
همه مدلهای فویلی مثل براون فقط موهای ته ریش مانند رو میزنند فقط؟
پاناسونیک زیر گردن رو خوب میزنه
سلام.اگه بتونید هر یک روز در میان اصلاح کنین پاناسونیک خوبه . زیر گردن رو هم خوب میزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)