تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 179 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
    2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب?
    این دو تا سوال رو گه کسی با اره و نه هم جواب بده کار ما راه میوفته

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
    2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب?
    این دو تا سوال رو گه کسی با اره و نه هم جواب بده کار ما راه میوفته
    جواب 1 : این رو دقیق نمیدونم ولی به نظرم نیازی به آپدیت نیست(اگه اطلاعات جدیدتری بدست آوردم بهت میگم)
    جواب 2 : تو start بنویس acer Crystal Eye webcam برنامه مخصوص وب کم acer هست .اگه اینو نصب نکرده بودی این برنامه را دانلود کن و نصب کن(برنامه خوبیه)
    Download Debut Video Capture
    نه فقط تو وب نیست همه جا میتونی استفاده کنی.

3. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
    خير
    100 بار ويندوز هم عوض كني كوچكترين تغييري در بايوس نميكنه !!!!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

اقا تمام مشخصات من مثل شماست فقط گرافیکم 4/5 هستش( همونی که مال شما5/7 هست)و به خاطر همین نمره ی کلی من شده 4/5
    یعنی چرا اخه؟
    امتياز كلي چيه برادر من او مربعي كه توش نوشته 4.5 فقط پايين ترين امتياز رو نشون ميده كه مربوط به كارت گرافيك هست زيرش كه نوشته اصلا هم بهش اعتماد نكن قدرت گرافيك در تعداد فريميه كه تو بازي ها ميده نه امتيازات ويندوز 7 در واقع اين امتياز بندي مختص اجراي خود win7 هست

6. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

مِستِرمَزمَمفی جان آقا اون درایور های ایکس پی که پیدا کرده بودی همشون مال 7 بودن:( مِستِرمَزمَمفی جان چرا سایت nvidia باز نمیشه تحریم شدیم رفت؟ خواستم دونه دونه از سایت های اصلیش دانلود کنم دیدم راه نمیده آقا من ایکس پی نصب کردم رو سیستم در حد پنتیوم 233 سرعتش اومد پایی صفحه هارو نمیبنده یا اگه میبنده جاشون رو صفحه میمونه و.... بنظرتون مشکل از چیشه؟
    عجب آدمیایی هستن ...عنوانشو میزنن XP در حالیکه برای 7 هست.(بخاطر همین بررسی صحتشو گذاشتم پای خودت)
    امروز کلا اینترنت یه جورایی داغونه ...سایت انویدیا ربطی به تحریم نداره مشکل از سروره.
    الان شما تو device manager نگاه کن ببین کدوم درایورها نصب نشده؟
    از 2 تا گرافیک کدوما نصب شدن؟
    راستی سوالتونو تو سایت سازگار مطرح کردم به محض اینکه جواب دادن لینکشو میذارم.
    شما برای چی XP نصب کردی؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان چرا گوشیم بلوتوث لب تاب رو نمی شناسه همینطور لب تاب بلوتوث گوشیم رو !این چراغایی که قسمت زیرین کیبورد هستن قرمز یا آبی شدنشون نشونه ی علامتیه ؟
    یه سوال دیگه اینکه آیا میشه وقتی در لب تاب رو می بندم به حالت sleep نره ؟ و یه سوال دیگه اینکه شما مواقعی که با لب تاب به مدت چند ساعت کار ندارید بعنوان مثال شب تا صبح اونو خاموش میکنید اگه لب تاب زیاد روی hibrrent باشه مشکلی بوجود میاد ؟
    ممنون از توجهتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من چند روز پیش دوتا ایسر 5742 گرفتم یکی شون رو همون روز باز کردم و موردی نداره
    ولی دومی رو امروز باز کردم و مورد اینجاست که از داخلش صدای خر خر میاد یک صدای خاصه که به نظر میاد از سمت هارد میاد ایا باید بفرستم گارانتی گارانتیم هم سازگار هست خیلی طول میکشه تا درستش کنن؟
    کسی همچین موردی داره؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام من چند روز پیش دوتا ایسر 5742 گرفتم یکی شون رو همون روز باز کردم و موردی نداره
    ولی دومی رو امروز باز کردم و مورد اینجاست که از داخلش صدای خر خر میاد یک صدای خاصه که به نظر میاد از سمت هارد میاد ایا باید بفرستم گارانتی گارانتیم هم سازگار هست خیلی طول میکشه تا درستش کنن؟
    کسی همچین موردی داره؟
    نه همچین مشکلی نیست....اگه زیاده که ببر گارانتی راستی هاردت چیه ؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان چرا گوشیم بلوتوث لب تاب رو نمی شناسه همینطور لب تاب بلوتوث گوشیم رو !این چراغایی که قسمت زیرین کیبورد هستن قرمز یا آبی شدنشون نشونه ی علامتیه ؟
    یه سوال دیگه اینکه آیا میشه وقتی در لب تاب رو می بندم به حالت sleep نره ؟ و یه سوال دیگه اینکه شما مواقعی که با لب تاب به مدت چند ساعت کار ندارید بعنوان مثال شب تا صبح اونو خاموش میکنید اگه لب تاب زیاد روی hibrrent باشه مشکلی بوجود میاد ؟
    ممنون از توجهتون
    برنامه lancher رو از دی وی دی نصب کنید.
    با کلید fn+f3 باید پنجره فعالسازی وایرلس و بلوتوس رو ببینید بلوتوس و فعال کنید و ئرایور های مربوطه رو نصب کنید...
    وقتی آبی یهنی فول شارژه و لپ تاپ روشنه.
    بله شما کنار ساعت روی پاور آپشن کلیک کن و اونجا تنظیماتش رو با شکل هم توضیح داده...
    نه مال من همیشه روی همین حالته....

12. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    اول از روشن بودن بلوتوثها مطمئن شو بعد قابلیت رویت(visible) رو چک کن(هردوشونو)
    بعد از اینکه بلوتوث لپ تاپو روشن کردی رو علامت بلوتوث در قسمت taskbar (پایین سمت چپ دسکتاپ) کلیک راست کن و add device رو بزن بعد اونجا سرچ میکنه و اسم بلوتوث گوشیتو میشناسه.
    چراغ اول (از سمت چپ)برای حالتهای روشن بودن سیستمه (مثلا وقتی روشنه آبیه و وقتی standby هست نارنجی چشمک زنه)
    چراغ دوم (علامت باتری داره) برای نشون دادن باتریه که اگه نارنجی باشه درحال شارژه و اگه آبی بشه شارژش فول شده.
    یه سوال دیگه اینکه آیا میشه وقتی در لب تاب رو می بندم به حالت sleep نره ؟
    ممنون از توجهتون
    برو قسمت power option و بعد قسمت Choos What Closing the lid does رو بزن تو اونجا میتونی در حالت باتری و آداپتور رو تنظیم کنی.
    و یه سوال دیگه اینکه شما مواقعی که با لب تاب به مدت چند ساعت کار ندارید بعنوان مثال شب تا صبح اونو خاموش میکنید اگه لب تاب زیاد روی hibrrent باشه مشکلی بوجود میاد ؟
    ممنون از توجهتون
    نه مشکلی پیش نمیاد چون کاملا خاموش میشه فقط برنامه های آخر رو ذخیره میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •