aqua di gio
kenzo power
ysl live jazz
cool water مدلهای مختلفش
bvlgari aqua
Terre d'Hermes شاید 50 میلش گیر بیاد
Benetton Sport
Azzaro Chrome
aqua quorum
Bijan Wicked
hummer h2
kouros
بازم هست. بچه ها پیشنهاد میدن
aqua di gio
kenzo power
ysl live jazz
cool water مدلهای مختلفش
bvlgari aqua
Terre d'Hermes شاید 50 میلش گیر بیاد
Benetton Sport
Azzaro Chrome
aqua quorum
Bijan Wicked
hummer h2
kouros
بازم هست. بچه ها پیشنهاد میدن
Last edited by hike; 21-07-2011 at 12:16.
خیلی ممنون
نظرتون راجع به Carolina Herrera Chic Men چیه ؟
خواهش میکنم. امتحان نکردم راستش.باید کار جالبی باشه. بچه ها هم اینجا دارند.ولی مثل اینکه تقلبیش زیاده . باید از جای مطمئن بخرید. بوش رو هم که نمی شناسید...
اینجا کسی Smith & Wesson رو تست کرده ؟ ( شرکت ریو اینو نزده هنوز ؟ )
من قبلاً این ادکلنو داشتم البته تموم نشده بود که دادمش به یکی بوش خیلی خوبه
دوستان من اخر نفهمیدم هایلند عطر هاش اصل هست یا نه هر کی یه چیز میگه یکی نیگه اصله اصله یکی میگه اصلا تو ایران اصل نیست ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
هایلند و فروشگاه های زنجیره ای عطر تیبا و حتی فروشگاه هایی که حاضر هستند در ازای خرید بهت فاکتور مهر شده بدن مثل برخی فروشگاه های خیابان وزرا مطمئن باش عطر اصل میفروشند....اگه خواستی بفهمی که یه فروشگاه متفرقه هم عطر اصل میفروشه یا نه ازش بپرس حاضره در ازاش بهت فاکتور مهر شده بده یا نه؟اگه این کارو کرد مطمئن باش عطراش اصله...
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
یه ادکلن بسیار خوشبو و تند با کلاس که اگه جایی گیر آوردی که با توجه به این لینک اصلشو میفروخت به من حتما آدرسشو بده:
http://zabigfatblog.blogspot.com/2011/07/fake-lie-and-truth.html
من دنبال ادکلن( نه ادوتوالت ) agua brava بودم. کار 1968 است. قیمتش خوبه.perfumeshopping زنگ دم. گفتم داری اول گفت 14 تومن ولی اصل نیست. گفتم خب اصل نیست که بدرد نمیخوره. بعد از 10 دقیقه بهم زنگ زد گفت فکر کردم همکار عطرفروشی که 14 قیمت دادم. قیمتش 19 است. میگفت برخلاف کارهای دیگر antonio puig این ساخت اسپانیا نیست ولی مثل اصله. درنتیجه نگرفتم. قائم هم یکی داشت میگفت 30 تومن گفت بایداز انبار بیارم که منصرف شدم.
منم دیروز رفتم عطر شله زرد گرفتم. کارخوبیه. ولی musk رو بیشتر ترجیح میدم. نوشته روی جعبه اش هم جالبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اینارو میگیری از استفاده ازشون لذت میبری؟؟؟موقع استفاده اصلا اهمیتی به این که اطرافیان در باره اون عطر چی فکر کنند نمیدی؟؟
نمیدونم اما من موقع خرید عطر نظر اطرافیان خیلی تو خریدم تاثیر داره...مثلا اگه یکی بگه عطرت بو شابدولعظیم یا دارچین میده میخوره تو ذوقم...باز خوش به حال تو...چون فکر کنم موقع استفاده از اینا بی خیال نظر دیگران هستی..میتونی یه دفعه اگه تونستی نظر یکی دو تا از آدمای معمولی رو درباره این 2 تا عطر Jovan که داری بپرسی بعد نتیجه شو اینجا اعلام کنی؟؟
ترجیحا اگه تونستی از یه جنس مونث و یه جنس مذکر سوال کن ببین هر کدوم چه نظری دارند.
علاقه دارم بدونم
یه ادکلن مثل ریو کالکشن میخوام! ماندگاری و پخش بوش هم خیلی خوب باشه! +قیمت
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)