عکسای قشنگی گرفتی،
اما اون لاک پشت بدبخت رو داری عذاب میدی.
حداقل به سری خشکی روی سطح آب درست کن که بتونه روی اونا بره.
مردم آزار !! :d
عکسای قشنگی گرفتی،
اما اون لاک پشت بدبخت رو داری عذاب میدی.
حداقل به سری خشکی روی سطح آب درست کن که بتونه روی اونا بره.
مردم آزار !! :d
روی سطح آب دو تا مهتابیه(از این مهتابیا که واسه آبه)...بضی وقتا میره روشون میشینه..
خومم هر چند روز یه بار میارمش بیرون میزارمش تو تشت...
چیز دیگه ای نمیتونم براش درس کنم ..آخه فک کنم کلی جا بگیره!
دمت گرم پس اوقات فراغت هم براش در نظر گرفتیــــــــــ
)
الهی ... لاکپشتت خوشگله .
من یدونه سر عقابیش ر و دارم . اونو تنها نگه میدارم وگرنه همه ماهی ها رو جارو میکنه) فقط یه دوره ای با زندانی نگهش میداشتم ...
به نظرم یه چوب بذاری که مقداریش نزدیک سطح آب باشه هم زیبایی تانکت رو چندبرابر میکنه هم جایی برای این خوشل دوست داشتنی فراهم میشه .
من به شخصه عاشق لاکپشت و خرچنگ و میگو و سمندر و ... هستم و همیشه دنبالشونمرسی حال دادی .
چه جور چوبی بزارم؟؟ بعد اگه چوب بزارم جا واسه دو تا سر سوسماریا کم نمیا آک 72 لیتریه..
راستش چوب های مثلا آفریقایی !! انتخاب های خوبی هستند چون زیر آب میمونند و البته اغلب گرون .
ما که به آفریقا دسترسی نداریم میریم لب دریا و چوب آب دیده برمیداریم !!!
البته آورده اند که باید چوبی که در تفحص یافت میکنیم رو بارها و بارها با آب نمک بجوشونیم و حتی تا چندین سال از زیر آب بودنش اطمینان حاصل کنیم تا آماده ورود به تانک باشه
اما درگوشی بهت یه چیز میگم به هیشکی نگیا ... من تو تانک دیسکس هام هم چوب مو ( انگور ) و چوب های بزرگتر که لب دریا پیدا کردم رو فقط یبار جوشوندم و همونجور کردمش تو آب . کسی طوریش نشد همه خوبن !
ولی جدا برای جلوگیری از شیره پس دادن و سمی شن آب و کدر شدنش و ... اولا دنبال چوب کهنه آب دیده باش دوما خوب بجوشون .
یه سری به آکواریوم های شهرت بزنی چوب های مخصوص آب دیده پیدا میکنی داداش .
شمالم که باشی دیگه بهتر ... نیستی هم غمت نباشه .
چند روز پیش بورلی نازنینم از آب پرید بیرون. 2-3 سانت بود خریدمش شده بود 10 سانت. فکر کن یه ماهی ده سانتی از شکاف 3 سانتی بپره بیرون؟!
![]()
تسلیت..
ولی کوتاهی کردی، من از روز اول که هیچ تجربه ایی هم نداشتم کوچیک ترین سولاخارو! پوشوندم..
حالا هم ناراحت نباش به نظرم همین امروز برو یکی خوشگلش رو بگیر و......![]()
هیییییییییییییییییییییییی یییییی دست رو دلم نذار که درست همین دیروز بورلی باله زرد من به خاطر شرایط نامناسب آب مرد!(دهنش تا آخر باز بود و بدنش هم کاملا" سفت شده بود)
انگار با هم قرار گذاشته بودن بمیرن!
آبو خیلی وقت بود سیفون نکرده بودم، از فیلتر مناسبی هم که استفاده نمیکنم که دیگه بدتر
واسه من حدود 4 سانت بود حدود 7 سانت عمرش رو داد به بقیه ماهی های شما!
در حد بین الملل در غمت شریکم!
امیدوارم روح هر دوشون قرین اب شور باشه ...
!
آقا اصلا من از وقتی بچه بودم یه سر ماری رو اینجوری از یه نخود سولاخ از دست دادم دیگه نمیذارم یه پشه بتونه از تانک بزنه بیرون ...
مراقب بقیه باشید .
بچه ها امروز هم ماکرو زردم رو از دست دادم، این چه آفتی افتاده به جون آکم؟ به دادم برسین! بقیه ماهیام چی میشن!
اینم عکساش
محتوای مخفی: Pic
Last edited by New Solid Snake; 30-05-2012 at 20:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)