sis هستش عزیز
sis هستش عزیز
با سلام . اینجانب اهل بازی با گوشی نیستم ولی ماندم چه برتری در این سیستم عاملهای ایفون یا اندروید هست که اینقدر بزرگش میکنید . اینهمه برنامه برای S^3 امده تازه سری 60 و .... هم قابل نصب است .
بنظر اینجانب این صحبت ها سر سیستم عامل همش پروپاگانداست !
روانی و سرعت و هنگ نکردن
آندرویید و ios بهتر از سیمبین هستش
البته واقعا سیستم عاملی که تمامی نیازهای کاربر رو(تو سطح متوسط) برطرف کنه
بدون دردسر و مسخره بازی (مثلا جیل و استفاده اجباری از آیتونز و روت و رام کاستوم و...فارسی سازی و.... !)
چیزی نیست جز سیمبین
البته بنظر من تفافت سیمبین لااقل نسبت به آندو کمی رابط کاربری قدیمی هست و تعداد نرم افزار وگرنه
ان8 که هنگی نداره نسبت به آندروید قبلی من!
آقا ترو خدا جواب اين سوال ما رو بدين
وقتي با اين گوشي به اينترنت ميرم توي بعضي سايت ها كه با اومدن نمايشگر موس روي يك قسمس بايد منويي باز بشه عمل نميكنه مثلا زير منو هاي سايت دانشگاه رو باز نميكنه.و مشكل ديگه هم اينكه از مطالب يك سايت چه طور بايد كپي كرد و مثلا توي قسمت مسيج ها ريخت؟ترو خدا يكي راهنمايي كنه![]()
Last edited by sghu4me; 01-02-2011 at 16:42.
-----------------
خيال راحت باشه 220 ولت رو ساپورت ميكنه(دوتاشو شخصا خودم گرفتم)
درضمن اگه از جاي معتبر بخري فارسي ساز هم داره
اون دسته از عزيزاني كه با دانلود برنامه خيييييييييييييلي جالب spb mobileshell3.7 مشكل داشتن اين برنامه رو ميتونن از سايت زير دنلود كنن:
---------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم چندتا عكس از اين برنامه:
![]()
Last edited by sghu4me; 01-02-2011 at 16:46.
حالا چند تا مشکل:
1-وقتی هدست خود گوشی رو میزنم صدای خش خش داره و اول می پرسید می خواین فرمان صوتی رو راه اندازی کنین یا نه انقدر گفت که زدم yes
حالا هر وقت هدست خودشو میزنم پشت سر هم فرمان صوتی (Speak now) رو باز میکنه و کلید های کنترل موسیقی هم کار نمیکنن ولی با هدست دیگه که میکروفون و کلید کنترل نداشتن درست کار میکنه
2- فقط نقشه های انگلیس رو داره!!! فکر کنم چون به سفارش انگلیسه اینجوریه-اگه آخرین ورژن ovi maps رو بگیرم نقشه های ایران رو داره؟؟؟
3- گوشی ساخت 2011 هست ولی نرم افزارش برای 9.2010- باید همینجور باشه؟مگه خود نوکیا آپدیت نمیکنه؟
لطفا جواب بدینممنون
-----------
جواب سوال اول:در حالتي كه شما هدست رو وصل كردين اين پيغام (Speak now) فقط وقتي بايد بياد كه كليد هدست(كليدي كه واسه قطع و وصل تماس گذاشته)رو چند لحظه نگه داشته باشين.حالا مشكل شما از دو حالت خارج نيست يافيش هدست رو تا آخر توي گوشي جا نزدين يا كليد قطع و وصل شما مشكل داره(ممكنه گير كرده باشه)
جواب سوال دوم:دوستان ديگه هم كه دنبال نقشه به روزتر هستن.يه گوشي n8 كه نقشش به روز پيدا كنيين و قسمت CITIES رو از Mass memory اون كپي كرده و به جاي قسمتCITIES در گوشي خودتون جايگزين كنين.نقشه شما هم دقيقا مثل گوشي ميشه كه نقشش به روزه(به همين راحتي)
جواب سوال سوم :گوشي بايد همينجور باشه نگران نباشين
عزيزاني كه نتونستن بازي بسيار زيباي asfalt با گرافيكي باورنكردني رو دانلود كنن ميتونن از لينك زير با حجم 144mb (در دو پارت) دانلودش كنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام يه سوال از n8 دارها دارم مي خام بدونم آيا با وصل PCdvb به گوشي n8 از طريق usb on the go مي شه تلويزيون رو رو موبايل تماشا كرد؟ ممنون مي شم جواب بدين آخه مي خام تصميم خودمو بگيرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)