تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 137 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

در آغاز فعالیت mehran borjg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام عزیزان
    توی این چند ماهی که گرفتم 2 یا 3 بار این اتفاق افتاده که ال سی دی گوشی خاموشه هر کاری هم میکنم روشن نمیشه و باید باطری بکشم
    کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ برای کسی این اتفاق افتاده؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مشكل رامي كه رو گوشيت نصبه يه رام ديگه نصب كن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت mehran borjg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام مشکل من با گوشی دیزایر اچ دی اینکه وقتی برام از طریق بلوتوث یه کلیپ تصویری ارسال میکنن تو گالری نمیره همش میره تو قسمت دانلودها و بعدش بلوتوث....توی اون قسمت هم گزینه ای بنام shar نداره که بخوام از طریق بلوتوث ارسال کنم همون کاری رو که گفتی انجام دادم انگشتمو روی کلیپ تصویری نگه داشتم اما بازم shar نیومد اخه مشکل از کجاست یه فایل منیجر هم انداختم توی اونم برای ارسال کلیپ تصویری بلوتوث نداره ....راه حل چیه به نظر شما ؟ ؟ ؟ ؟
    عزیز من root explore نصب کردم اینجوری نیست و میشه فرستاد شما هم از این برنامه استفاده کن برنامه خوبیه

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

چطور میشه:
    1- لیست مخاطبین رو از سیم کارت به گوشی انتقال داد؟
    2- برای مخاظب عکس انتخاب کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirala7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    توی Pick up گیتارم

پيش فرض

سلام دوستان ! من 5 6 ماه که هیچ مشکلی با این گوشی نداشتم
    ولی الان یوهو قاطی کرده پیامک (!) هارو یکی در میون میفرسته !
    هلپ می پیلیز

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان با آپدیت کیفیت تصویرش بهتر شده ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------

واقعآ کیفیت تصویرش این جوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که از 2-3 روز پیش وقتی با در حال تماس با کسی هستم وقتی گوشی میاد نزدیک صورتم صفحه رو خاموش نمیکنه من برای امتحان دستمم کامل روی سنسورش گذاشتم خاموش نکرد صفحه رو قبلا دستمو هم به سنسور نزدیک میکردم یا نزدیک صورتم میشد موقع تماس صفحه سریع خاموش میشد اما الان نمیشه ولی فکر نمیکنم اشکال از خود سنسور باشه چون نور صفحه رو رو اتوماتیک گذاشتم وقتی دستمو رو سنسور میذارم نورو کم میکنه و وقتی نور زیاد باشه نور صفحه زیاد میشه اما نمیدونم چشه که تو تماسها خاموش نمیکنه من تو setting هم هرچی گشتم تنظیمی که واسه این قضیه باشه و پیدا نکردم
    حالا اگه تنظیم داره بگین چی کار باید بکنم چون خیلی رو اعصابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان یکی هم به داد ما برسه . من یه سری بازی داشتم که نصب میکردم قبلا و راحت بازی میکردم . اما الان خیلی از اون ها رو که میخوام نصب کنم ارور میده که Application not instaled . من چه کنم؟ الان نصف نرم افزارهایی که دانلود میکنم رو این ارور رو میده و نصفشون رو نصب میکنه . شانسیه دیگه . من چه کنم؟ مشکل از کجاس؟ راه حلش چیه؟ از ویروس نیست؟ آنتی ویروسا که صد تا نصب کردم و هیچکدوم هیچی پیدا نمیکنن . به دادم برسید

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که از 2-3 روز پیش وقتی با در حال تماس با کسی هستم وقتی گوشی میاد نزدیک صورتم صفحه رو خاموش نمیکنه من برای امتحان دستمم کامل روی سنسورش گذاشتم خاموش نکرد صفحه رو قبلا دستمو هم به سنسور نزدیک میکردم یا نزدیک صورتم میشد موقع تماس صفحه سریع خاموش میشد اما الان نمیشه ولی فکر نمیکنم اشکال از خود سنسور باشه چون نور صفحه رو رو اتوماتیک گذاشتم وقتی دستمو رو سنسور میذارم نورو کم میکنه و وقتی نور زیاد باشه نور صفحه زیاد میشه اما نمیدونم چشه که تو تماسها خاموش نمیکنه من تو setting هم هرچی گشتم تنظیمی که واسه این قضیه باشه و پیدا نکردم
    کسی نظری نداره؟
    خیلی بده چون همش میخوره صفحه به صورتم یا قطع میشه یا میره رو اسپیکر
    توروخدا راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی نظری نداره؟
    خیلی بده چون همش میخوره صفحه به صورتم یا قطع میشه یا میره رو اسپیکر
    توروخدا راهنمایی کنین
    هیچ کس نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقد سوتو کور شده اینجاااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •