»ممنون
اون اولی که فقط این نیست. سوال من کلا در مورد اینجور ترافی هاست.
دومی رو متوجه شدم و سومی مشکل اینه که من اونجا رفتم و وارد هم شدم و یارو رو هم گرفتم و زندانیش کردم تو قفس و یه دونه ترافی بود که اون هم گرفتم اما همچنان علامتش تو نقشه هست.
»ممنون
اون اولی که فقط این نیست. سوال من کلا در مورد اینجور ترافی هاست.
دومی رو متوجه شدم و سومی مشکل اینه که من اونجا رفتم و وارد هم شدم و یارو رو هم گرفتم و زندانیش کردم تو قفس و یه دونه ترافی بود که اون هم گرفتم اما همچنان علامتش تو نقشه هست.
حالا امیر جان خودت تا جایی که میتونی زور بزن و ببین تا چه حد میتونی حل کنی معما ها رو... دیدی نشد بیا در خدمتیم! نه اینکه فکر کنی که میگم پست نده, اینطور حرفی اصلا نیست...
اما صحبت دومت... Zsasz's hideout رو نقشه هنوزم هست, درحالیکه میگی رفتی و تمومش کردی. تو سایتهای خارجی چند نفر با این باگ رو به رو بودن ...
سلام
عکسی که گذاشتین برای من باز نشد ولی با توجه به حرفاتون فکر کنم فهمیدم کجا رو می گید
روی سه ترافی ژل انفجاری بکشید بعد هر سه رو با هم منفجر کنید اگه هم نیاز هست به ترتیب خاصی منفجر بشن دکمه z رو بزنید و با زوم روی ترافی مورد نظر اول اونو منفجر کنید
این هایی که چند تا چراغ رو باید روشون بری یا چند تا علامت سوال رو بترکونی راه حلش اینه :
اگه چند تا علامت سوال هست یا باید با ژل انفجاری یا batrang بزنیشون ...
اون هایی هم که باید روشون وایسی هم که معلومه ! باید بدون برخورد به زمین ( البته منظورم تو بعضی هاییشون هست که تو هوا هست ! ) روی همشون بری که باید از glide و ... استفاده کنی ...
----------
اون باگ رو من هم داشتم ! روی نقشه می مونه ولی ماموریت فرعی انجام می شه و می تونی بازی رو 100 درصد کنی ! یعنی فقط عکسش می مونه ولی ماموریت انجام شده !
بازهم سوالی داشتی در خدمتیم !![]()
اونی که عکس رو گذاشتم تو صفحه پیش که 6 تا علامت سواله و هر کاری کردم و هر چی فکر کردم نفهمیدم راهش چه جوریه.
آخه ژل انفجاری که 3 تاست و سریع هم دوباره روشن میشه.
لطفا کمکم کنید تو مرحله بتمن جایی که راشال اگه اشتباه نکنم دختررو که با چاقو گروگان میگیره من باید چیکار کنم؟ هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه نه ماوس ونه کیبورد.یه شمشیر هم دستم هست که نمیدونم چیکارکنم. کلا 15%رفته ام.مرسی
دوست عزیز کلیک راستو باوسط موس میگیرم ولی انگار نه انگار.کاری نمیکنه
Last edited by behzadshok; 02-03-2012 at 21:09.
اون علامت سوال های ردیف پایین رو با ژل انفجاری میترکونی. بلافاصله هم با پرتاب سریع بت رنگ (1 -1 -1) علامتهای ردیف بالا رو هدف میگیری. محل جایگیریت هم که بطبع اون بالاست.
دکمه راست موس رو نگه میدارین و بعدش هم دکمه وسط موس رو نگه میدارین. هدف که ثابت شد ول میکنین.
من چه جوری باید بازی رو سیو کنم؟
یکی دو ساعت بازی کردم دفعه بعد که اومدم گزینه ادامه نداشت و فقط شروع بازی از اول داشت.
کمک کنید.
دوست عزیز کلیک راستو باوسط موس میگیرم ولی انگار نه انگار.کاری نمیکنه
بچه ها با corei5 و گرافیک 5650 میشه این رو روون اجرا کرد ؟
من از بازی که lag داشته باشه بدم میاداااا !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)