تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 143 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام امیر جان ...

اولی باور کن هرچی فکر می کنم یادم نمیاد !!!!
    ولی فکر کنم اینکار رو کردم : با ژل انفجاری باید رو 3 تا بالایی ها بزنی و بعد بیای پایین و همه رو با هم بترکونی و 3 تا پایینی رو هم با زدن سریع دکمه 1 بزنی !!!

دومی هم که معلومه دیگه !
    تو همین عکسی که گرفتی ؛ اون دری که سمت چپ عکس هست رو می بینی ؟!
    برو تو اون ... آسانسور رو با اون اسلحه مغناطیسی بتمن بزن بره بالا و بعد بپر پایین !
    مسیر رو ادامه بده تا تکنولوژی مستر فریز رو گیر بیاری ! ( که هم یک ماموریت فرعی حساب می شه و هم همون اسلحه ی گم شده ات هست !!!!!!!!!!!

سومی هم پناهگاه همون یارویی هست که تلفنی ردیابیش کردی !
    برو تو اونجایی که رو نقشه معلومه ! تو همون جا یه در هست ! وارد که شدی دیگه بقیش معلومه !
    آخرش هم یارو رو میندازی تو قفس !!!

»ممنون
    اون اولی که فقط این نیست. سوال من کلا در مورد اینجور ترافی هاست.
    دومی رو متوجه شدم و سومی مشکل اینه که من اونجا رفتم و وارد هم شدم و یارو رو هم گرفتم و زندانیش کردم تو قفس و یه دونه ترافی بود که اون هم گرفتم اما همچنان علامتش تو نقشه هست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

»ممنون
    دومی رو متوجه شدم و سومی مشکل اینه که من اونجا رفتم و وارد هم شدم و یارو رو هم گرفتم و زندانیش کردم تو قفس و یه دونه ترافی بود که اون هم گرفتم اما همچنان علامتش تو نقشه هست.
    حالا امیر جان خودت تا جایی که میتونی زور بزن و ببین تا چه حد میتونی حل کنی معما ها رو... دیدی نشد بیا در خدمتیم! نه اینکه فکر کنی که میگم پست نده, اینطور حرفی اصلا نیست...

اما صحبت دومت... Zsasz's hideout رو نقشه هنوزم هست, درحالیکه میگی رفتی و تمومش کردی. تو سایتهای خارجی چند نفر با این باگ رو به رو بودن ...

3. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

»ممنون
    سلام
    عکسی که گذاشتین برای من باز نشد ولی با توجه به حرفاتون فکر کنم فهمیدم کجا رو می گید
    روی سه ترافی ژل انفجاری بکشید بعد هر سه رو با هم منفجر کنید اگه هم نیاز هست به ترتیب خاصی منفجر بشن دکمه z رو بزنید و با زوم روی ترافی مورد نظر اول اونو منفجر کنید

5. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

»ممنون
    این هایی که چند تا چراغ رو باید روشون بری یا چند تا علامت سوال رو بترکونی راه حلش اینه :

اگه چند تا علامت سوال هست یا باید با ژل انفجاری یا batrang بزنیشون ...

اون هایی هم که باید روشون وایسی هم که معلومه ! باید بدون برخورد به زمین ( البته منظورم تو بعضی هاییشون هست که تو هوا هست ! ) روی همشون بری که باید از glide و ... استفاده کنی ...

----------

اون باگ رو من هم داشتم ! روی نقشه می مونه ولی ماموریت فرعی انجام می شه و می تونی بازی رو 100 درصد کنی ! یعنی فقط عکسش می مونه ولی ماموریت انجام شده !

بازهم سوالی داشتی در خدمتیم !

7. این کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

این هایی که چند تا چراغ رو باید روشون بری یا چند تا علامت سوال رو بترکونی راه حلش اینه :

اگه چند تا علامت سوال هست یا باید با ژل انفجاری یا batrang بزنیشون ...

اون هایی هم که باید روشون وایسی هم که معلومه ! باید بدون برخورد به زمین ( البته منظورم تو بعضی هاییشون هست که تو هوا هست ! ) روی همشون بری که باید از glide و ... استفاده کنی ...

----------

اون باگ رو من هم داشتم ! روی نقشه می مونه ولی ماموریت فرعی انجام می شه و می تونی بازی رو 100 درصد کنی ! یعنی فقط عکسش می مونه ولی ماموریت انجام شده !

بازهم سوالی داشتی در خدمتیم !
    اونی که عکس رو گذاشتم تو صفحه پیش که 6 تا علامت سواله و هر کاری کردم و هر چی فکر کردم نفهمیدم راهش چه جوریه.
    آخه ژل انفجاری که 3 تاست و سریع هم دوباره روشن میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14 دوستانم؟

لطفا کمکم کنید تو مرحله بتمن جایی که راشال اگه اشتباه نکنم دختررو که با چاقو گروگان میگیره من باید چیکار کنم؟ هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه نه ماوس ونه کیبورد.یه شمشیر هم دستم هست که نمیدونم چیکارکنم. کلا 15%رفته ام.مرسی

دوست عزیز کلیک راستو باوسط موس میگیرم ولی انگار نه انگار.کاری نمیکنه
    Last edited by behzadshok; 02-03-2012 at 21:09.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اونی که عکس رو گذاشتم تو صفحه پیش که 6 تا علامت سواله و هر کاری کردم و هر چی فکر کردم نفهمیدم راهش چه جوریه.
    آخه ژل انفجاری که 3 تاست و سریع هم دوباره روشن میشه.
    اون علامت سوال های ردیف پایین رو با ژل انفجاری میترکونی. بلافاصله هم با پرتاب سریع بت رنگ (1 -1 -1) علامتهای ردیف بالا رو هدف میگیری. محل جایگیریت هم که بطبع اون بالاست.

لطفا کمکم کنید تو مرحله بتمن جایی که راشال اگه اشتباه نکنم دختررو که با چاقو گروگان میگیره من باید چیکار کنم؟ هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه نه ماوس ونه کیبورد.یه شمشیر هم دستم هست که نمیدونم چیکارکنم. کلا 15%رفته ام.مرسی
    دکمه راست موس رو نگه میدارین و بعدش هم دکمه وسط موس رو نگه میدارین. هدف که ثابت شد ول میکنین.

11. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من چه جوری باید بازی رو سیو کنم؟
    یکی دو ساعت بازی کردم دفعه بعد که اومدم گزینه ادامه نداشت و فقط شروع بازی از اول داشت.
    کمک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اون علامت سوال های ردیف پایین رو با ژل انفجاری میترکونی. بلافاصله هم با پرتاب سریع بت رنگ (1 -1 -1) علامتهای ردیف بالا رو هدف میگیری. محل جایگیریت هم که بطبع اون بالاست.

دکمه راست موس رو نگه میدارین و بعدش هم دکمه وسط موس رو نگه میدارین. هدف که ثابت شد ول میکنین.
    دوست عزیز کلیک راستو باوسط موس میگیرم ولی انگار نه انگار.کاری نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها با corei5 و گرافیک 5650 میشه این رو روون اجرا کرد ؟

من از بازی که lag داشته باشه بدم میاداااا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •