تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 125 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125 آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

داره خودمونی میشه aaa1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شهرك اكباتان

پيش فرض

من تو مرحله ی اول بازی گیر کردم،اونجایی که وارد آپارتمان قاتل میشیم و دستگیرش میکنیم،باید یه دفترچه رو بخونیم و پلاک آپارتمان طرف رو،اینا رو انجام دادم ولی نمیدونم چیکار کنم بعدش،این همکارم بازم میگه برم اطراف رو بررسی کنم.

در ضمن من صدا هم نداره بازیم،یعنی دیالوگ ها رو فقط زیرنویس میکنه،فقط توی ماشین یه صدای خیلی کم کیاد که فکر کنم بی سیم پلیس باشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من تو مرحله ی اول بازی گیر کردم،اونجایی که وارد آپارتمان قاتل میشیم و دستگیرش میکنیم،باید یه دفترچه رو بخونیم و پلاک آپارتمان طرف رو،اینا رو انجام دادم ولی نمیدونم چیکار کنم بعدش،این همکارم بازم میگه برم اطراف رو بررسی کنم.

در ضمن من صدا هم نداره بازیم،یعنی دیالوگ ها رو فقط زیرنویس میکنه،فقط توی ماشین یه صدای خیلی کم کیاد که فکر کنم بی سیم پلیس باشه !!!
    صدا نداره ؟ اگه با پی سی بازی می کنید این جوری نمیشه بازی رو پیش برد ! اگه اینطوره یه سر به آپشن بازی بزنید قسمت صدا ببینید کم نشده باشه ، البته با پی سی برای منم گاها پیش میومد توی بعضی از بازی ها صدا نداشتم یا صداهای ضعیفی میومد که به خاطر درایور صداتون هست باید درایور مربوطه جدید رو دانلود و نصب کنید

داره خودمونی میشه aaa1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شهرك اكباتان

پيش فرض

مشکل صدا حل شد،فقط وقتی new game رو میزدم این مشکل رو داشت.وارد بخش cases شدم مشکلم برطرف شد.فقط خیلی سخته این،زبانم خوبه ولی نمیدونم چه مدارکی برای اثبات حرفام باید ارایه بدم،اکثرا اشتباه حدس میزنم

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

من با xbox بازی می کنم.

چه طور می تونم زیرنویسش رو فعال کنم؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من با xbox بازی می کنم.

چه طور می تونم زیرنویسش رو فعال کنم؟
    توی قسمت settings یا options میتونی قسمت subtitle رو فعال کنی

6. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دیگه:انگار توی نسخه PC میشه به این بازی مرحله و از این جور چیزا اضافه کرد.درسته؟

توی کنسول 360 هم می شه اینکار رو انجام داد؟

راستی:اینLIE,DOUBT,TRUE ما رو کلافه کرده چه طوری باید استفاده کرد؟بدون اینکه انگلیسی بلد باشی نمی شه تشخیص داد که چه موقع باید ازش استفاده کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه سوال دیگه:انگار توی نسخه PC میشه به این بازی مرحله و از این جور چیزا اضافه کرد.درسته؟

راستی:اینLIE,DOUBT,TRUE ما رو کلافه کرده چه طوری باید استفاده کرد؟بدون اینکه انگلیسی بلد باشی نمی شه تشخیص داد که چه موقع باید ازش استفاده کنیم؟
    شما در درجه اول سعي كن يه چيزايي مختصر و سطحي هم كه شده از زيرنويس بفهميد بعدش اگه زياد متوجه قضيه نشديد به حالت و استرس طرف مقابل بايد خوب دقت كنيد معمولا موقع هايي كه راست مي گن (true) حالت چهرشون طبيعيه و زل زدن بهت منتظر ادامه بحث وقتايي كه يه ذره دچار تشويش و اظطراب هستن معمولا (doubt) رو ميشه زد ولي وقتايي كه دروغ مي گن (lie)يه ذره قضيه سخت تره و شما بايد با توجه به حرفي كه زده و كليت ماجرا و مداركي كه قبلا توي دفترچتون ثبت كرديد (clue) متوجه بشيد و به طرف دروغش رو اثبات كنيد ، ولي خب در نهايت همين كه اگه حالت چهرشون نرمال بود true و اگه تشويش و اظطراب داشتن doubt
    (البته هميشه اين طوري نيست و بعضي جاها كه طرف مقابل دم كلفته ممكنه توضيحات بالا صادق نباشه )
    اگه جايي اشتباه كردم لطفا دوستان اصلاح كنند.  
    Last edited by docomid; 01-04-2012 at 01:14.

9. این کاربر از docomid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

شما در درجه اول سعي كن يه چيزايي مختصر و سطحي هم كه شده از زيرنويس بفهميد بعدش اگه زياد متوجه قضيه نشديد به حالت و استرس طرف مقابل بايد خوب دقت كنيد معمولا موقع هايي كه راست مي گن (true) حالت چهرشون طبيعيه و زل زدن بهت منتظر ادامه بحث وقتايي كه يه ذره دچار تشويش و اظطراب هستن معمولا (doubt) رو ميشه زد ولي وقتايي كه دروغ مي گن (lie)يه ذره قضيه سخت تره و شما بايد با توجه به حرفي كه زده و كليت ماجرا و مداركي كه قبلا توي دفترچتون ثبت كرديد (clue) متوجه بشيد و به طرف دروغش رو اثبات كنيد ، ولي خب در نهايت همين كه اگه حالت چهرشون نرمال بود true و اگه تشويش و اظطراب داشتن doubt
    (البته هميشه اين طوري نيست و بعضي جاها كه طرف مقابل دم كلفته ممكنه توضيحات بالا صادق نباشه )
    اگه جايي اشتباه كردم لطفا دوستان اصلاح كنند.  
    ممنونم.

درمورد سوال اول و دومم نظری نیست؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درمورد سوال اول و دومم نظری نیست؟
    بله میشه DLC با همون محتوای قابل دانلود رو میشه بازی کرد . روی PC اگه نسخه Copmlete Edrition باشه DLC های مهم موجوده ولی اگه X360 بازی میکنید باید به شبکه LIVE وصل شید و محتوا رو MS point بخرید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام رفقا:

آدرس اداره پلیس رو می خواستم.

من بعد از اون مرحله ای که یه ماشین قرمز تصادف کرده بود ,از اون به بعد دیگه بهم پرونده نمی دن چی کار کنم؟

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •