سرعت شبانه رو چند شبه که صبح کلاس داشتم تست نکردم ولی سرعت روزانم خیلی خوب شده:
![]()
سرعت شبانه رو چند شبه که صبح کلاس داشتم تست نکردم ولی سرعت روزانم خیلی خوب شده:
![]()
همونطور كه مي دونيد من چند روز پيش شارژ صبانتم تموم شد ولي نرفتم شارژ كنم.
الانم دارم با شاتل قرارداد سرويس Eco 2 مگابيت مي بندم.
خوبيه اين سرويس اينه كه شبها با سرعت 2 مگابيت اونم از 1 تا 7 دانلود رايگان داريد!
يكي از دوستان من كه اين سرويس رو داره ميگه شبي حدودا 5 گيگابايت دانلود مي كنه!!!
ميگه حتي اگه يك شب سرعت افتضاح بشه و خيلي پايين بياد حجم دانلودي كمتر از 3 گيگ نميشه!!!
من كه رفتم شاتل.
شما هم خواستيد بياييد...
با سلام نرم افزار advanced dialer برای اکانت روزانه بدون مشکل کار میکنه ولی برای شبانه پس از مقدار کمی کانکت و دیس کانکت شدن دیگه دیسکانکت نمیشه دوستان کسی راه حلی داره براش؟با تشکر
!!!
خوب پس چرا واسه این سرویس های 1 یا 2 mg پول بیشتر میگیرن؟؟؟
مزیتش به 128 چیه؟؟؟
اگه اینجوری باشه منم سریعا میرم 128 بگیرم که کمتر همپول بدم.
دوست عزیز شاید 1 ماه اول بتونین اینطوری دانلود کنید اما از ماه بعد یه قانون مسخره از خودشون در میارن و سرعتتون رو کم میکنندبعد 2 مگ شما تبدیل میشه به 64
شاتل اون موقع ها که کیفیتش انقدر پایین نیومده بود اینطوری که میگین نبود حالا چه برسه به الان!
من درباره ی شاتل اون چه که میدونستم رو گفتم
حالا تصمیم با خودته
ولی به نظر من اگر تونستی بیشتر از یه ماه 2مگ داشته باشی و ماهی بالای 80 یا 90 گیگ دانلود کنی
اون موقع معلوم میشه که شاتل تو منطقه ی شما خوبه یا بده
من خودم با کلی ترفند فقط 3 شب تونستم 5گیگ بگیرم!!
درضمن با یه سر به تاپیک شاتل هم میتونید وضعیت الان 2مگی ها رو ببینید
یکیشون که سرعتش رو روی 70 بستن و داره از شاتل میره
یکی دیگه هم سرعتش از 100 تا 200 بالا پایین میره . بقیه هم تعریفی نیستن!
به نظر من اگه میخوای حتما بری. بهتره از مخابرات بگیری
چون 512 نامحدود رو میده 21 تومن و اگه یه سره بزاری دانلود میتونی تو ماه 160 گیگ دانلود کنی!!!!!
ولی با این 2مگ شاتل که 24 تومنه اگه شما تا آخر ماه تونستی 100 گیگ بگیری جایزه داری!!
-----------------------------------------------------------------
دوشبه که سرعت اولش بالا میره بعد میاد رو 15 میمونه!
نمیدونم اینا چه کرمی دارن میریزن ولی خدا کنه درست بشه!
سلام .
عزیز هزینه هاشو میذاری چطوریه . من یه سرویس دیگه از شاتل داشتم افتضاح بود .
شما اینو بگیر اگه خوب بود بریم شاتل دوباره![]()
مخلصیم .
به نظر من یکی از مهمترین موارد تو انتخاب اینترنت پشتیبانی خوب که من اصلا به شخصه تو صبانت ندیدم
اقا این سرویس چنده قیمتش ؟ و اینکه از اون سرویسهای نباشه مثلا هرچی ترافیک کمتر باشه سرعت بیشتر میشه . اگه از اینا باشه که بدرد نمیخوره بعد چند روز که شلوغ بشه میشه همین آشو همین کاسه .
بنده مطمئنم این ترفند مخابرات برای جذب مشترک هست تا شرکتهای خصوصی کم کمک بار خودشون رو ببندن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)