خوب شد شماها رو راه ندادن والا احسان شرمنده میشدمن چند دقیقه رو دیدم کاملا معلومه چه کسانی جایگزین شماها شده بودن![]()
![]()
خوب شد شماها رو راه ندادن والا احسان شرمنده میشدمن چند دقیقه رو دیدم کاملا معلومه چه کسانی جایگزین شماها شده بودن![]()
![]()
دوست من هنوز فردا نشده!
برای این که حریفتونو بشناسین از فردا به پست اول تاپیک اصلی مراجعه کنید.اگه یه وقت پست آپدیت نشد صفحه های آخرو ببینید.پست اول برای من نیست...
آره والا ... مهد کودک راه انداخته بودن اونجا..... پسر و دختر زیر 6 سال اونجا به وفور دیده میشد
.... البته فکر کنم اکثرشون تو کلاسهای فدراسیون شرکت میکنن.
من 3 چهار سال پیش که با الشن مرادی تو مسابقه ی سیمولتانه ی 120 نفری شرکت کردم، اون موقع هم چیزی در حدود 10 - 12 تا بچه جزء اون 120 تا بودن ولی اون موقع یادمه گفتند که اینا تیم ملی نونهالان شطرنج ایران هستند که برای آمادگی جهت یه تورنومنت خارجی، تو این مسابقه شرکت داده شدند. ولی امروز تعداد این بچه ها بیش از این صحبتها بود. تقریبا بیشتر از یک سوم کل جمعیتی که اومده بود، بچه مچه ها بودن!!یعنی تیم ملی نونهالان ما اینقدر پر بار شده و ما خبر نداشتیم!
به حر حال، درست و غلطش پای خودشون. خودشون میدونن و مسئولین گینس که از اونا این همه شرکت کننده ی بچه رو قبول کنن یا نه.
بیچاره پدر احسان قائم مقامی داشت از دست اونهمه بینظمی سکته میکرد. حسابی جوش آورده بود. چند بار هم به سرش زد که کلا مراسم رو تعطیل کنه از دست بقیهدست آخر هم یه داد کشید و رفت بیرون تا سیگار بکشه اعصابش آروم بشه ولی فایده نداشت.
![]()
دور اول:
شرکت کنندگان:
اینم حریفاتون:
1-سمت چپ سفیده.
2-زمان بازی 10 دقیقه و 5 ثانیه برای هر حرکت.
3-سه روز وقت دارید که بازیتونو انجام بدین.لطفا بازی هاتونو برای ساعات آخر نذارید.
4-برنده بازی بیاد و همینجا نتیجه رو اعلام کنه.و لینک بازیشو بذاره.مساوی هم شدید خبر کنید.
5-اگه حریفتون نیومد بگید براش باخت بزنم.
6-اگر کسی دیسکانکت شد پوزیسیون مورد بررسی قرار میگیره اما اینو بدونه که در اصل بازنده است.
7-اگر میخواهید دست گرمی بازی کنید زمان بازی رو 10 دقیقه و 5 ثانیه نذارید...
دوستانی که جدید ثبت نام میکنند از دور دوم به بازی اضافه میشوند
عکس های قبلی که برای اسامی و ... گذاشته بودم رو الان از سرور پاک میکنم که مشکلی پیش نیاد
موفق باشید
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
اه.سه دقیقه پستو زود زدمساعت انجمن خوابه
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
میز شماره 10 . مسعود. هنوز تو چس.کام ثبت نام نکرده.حریفش یه پیامی بهش بده...
جالب اینه که من با فامیلامون افتادم!
---------- Post added 09-02-2011 at 12:04 AM ---------- Previous post was 08-02-2011 at 11:59 PM ----------
نکته ای که خیلی مهمه.فعلا تا وقتی که پست اول آپدیت نشده به پست اول مراجعه نشود.
چون زمان بازی در اونجا 15 دقیقه و 5 ثانیه هست.
و شما باید 10 دقیقه و 5 ثانیه بازی کنید
اقا شرمنده
من چه طوری باید با حریفم بازی کنم
دشمنت شرمنده....
این پروفایل حریفت تو اون سایته:
برو توش.حالا از سمت راست Add to My Friends List این رو انتخاب کن و به عنوان دوست خودت انتخاب کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پروفایل حریفت تو اینجاس:
برو از اینجا با استفاده از پیغام خصوصی (چون تازه عضو شدی نمیتونی پیغام معمولی بذاری) باهاش هماهنگ کم که یه روز بیاید و باهم بازی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم مشکلی بود در خدمتم...
برای پیدا کردن پروفایل های حریفتون از این پست استفاده کنید.
توجه کنید تو اون عکسی که من گذاشتم سمت چپی پروفایلتون تو پی سی ورده و سمت راستی پروفایلتون تو اونجا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. شما با من بازی داریناز همین الان یه زمانی رو تعیین کنین برای امشب که اون وقت میتونین تو سایت chess.com آنلاین بشین.
پیشنهاد خودم ساعت 9 امشب ... خوبه؟؟ درخواست بازی رو خودم براتون میفرستم. شما فقط سر ساعت 9 تو قسمت لایو منتظر من باشین.
موفق باشین.
89/11/20
سلام. مسابقه ی بین بنده و جناب khalil2 دقایقی پیش به پایان رسید و بنده تونستم از اونجایی که حریف بهم آوانس داد پیروز بشماینم لینک بازی:
موفق باشین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
89/11/20
آره شک نکنید اگه مسعله اوانس و جون مردی نبود مات 2 حرکته میشدن ایشون![]()
من یه مسافرت کاری برام پیش آمده و متاسفانه نمیتونم چند روز آن شم. پس همین الان حریفم رو برنده اعلام میکنم!
از همه ی کسانی که برای این مسابقه زحمت کشیدند عذرخواهی میکنم. امیدوارم بتونم در مسابقه های بعدی شرکت داشته باشم.
باتشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)