راهنمایی های دوستان واقعا کامل و عالی بود . فقط اگه کسی قیمت My Passport Essential SE را فهمید لطفا بگه .
با تشکر
راهنمایی های دوستان واقعا کامل و عالی بود . فقط اگه کسی قیمت My Passport Essential SE را فهمید لطفا بگه .
با تشکر
درود
من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم میخوام به تلویزیون وصلش کنم و فیلم ببینم.
به نظرتون چه مدلی بهتره تهیه کنم؟
سلام دوستان
یک نکته ای رو هم بگم
مدل وسترن My Passport Essential SE یه خورده ضخیمتر هست و حجمش از 750 گیگ تا یک ترا بایت هست .
اما مدل عادی حجمش از 250 گیگ تا 640 گیگ هست و نسبت به مدل SE نازکتر هست .
دوست عزیز همه نوع تلویزیون ها همه نوع هاردی بهشون نمیخوره!
این بیشتر بحث تجربی هست و باید ببینی کسی تا بحال به تلویزیون زده هارد رو یا نه!
ولی شما میتونی یه پلیر واسه هاردت بگیری که اون به همه ی تلویزیون ها میخوره.(هارد به پلیر وصل میشه،پلیر به تلویزیون)
اینم عکس:
این نوع پلیر ها معمولا همه نوع فرمت ها رو ساپورت میکنند (بیشتر اونها رو) و زیر نویس هم نمایش میدن و خروجی های متفاوتی از جمله HDMI دارند.
Last edited by solo8; 19-03-2011 at 00:29.
یعنی میتونی واسه انتقال اطلاعات از کابل USB 3 استفاده کنی...
دوستان یکی دوتا هارد اکسترنال پورتابل500gig که هم سرعت خوبی داشته باشه هم کیفیت ساخت خوب لطف کنید معرفی کنید. قیمت هم زیر 100 تومن باشه.![]()
سلام، هارد اکسترنال که پورت Firewire یا eSata داشته باشه چه مدلی داریم تو بازار؟ قیمتش چنده؟( 1ترابایت به بالا)
سلامولی شما میتونی یه پلیر واسه هاردت بگیری که اون به همه ی تلویزیون ها میخوره.(هارد به پلیر وصل میشه،پلیر به تلویزیون)
دستگاهی هست که مثل این به تلویزیون وصل بشه و روی هاردی که داخلش میذاریم ضبط بکنه؟
با تشکر
همون پلیر ها این کار ها رو میکنند.
اگه دوست داری ببینی چه ویژگی هایی دارند به سایت وسترن و سیگیت سر بزن.چیز های بسیار جالبی اند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)