تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 170 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1694

نام تاپيک: اخبار کوتاه بازی ها

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Warren Spector خالق بازی Deus Ex عنوان کرده که HR یک بازی با انعطاف پذیری بالا هستش که دیوید کیج کارگردان و نویسنده ان یکی از بهترین نویسندگان حال دنیای گیم هستش
    او در ادامه گفته HR برای من یک تجربه باورنکردنی و دوست داشتنی بود و با این بازی هر روز در احساسات و درام های اطراف خود فکر میکنم و در هیبت و استعداد ان مردی هستم که این داستان رو نوشته است
    در اخر گفته که ای کاش من هم مثل David Cage یک نویسنده خوب میشدم ولی این جور بازی ها ، بازیی نیستن که باب میل من باشن تا بسازم و انجام دم. و بیشتر بازی های با طبع sandbox مثل Deus Ex
    Last edited by Layken; 04-07-2012 at 14:08.

2. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Warren Spector خالق بازی Deus Ex عنوان کرده که HR یک بازی با انعطاف پذیری بالا هستش که دیوید کیج کارگردان و نویسنده ان یکی از بهترین نویسندگان حال دنیای گیم هستش
    او در ادامه گفته HR برای من یک تجربه باورنکردنی و دوست داشتنی بود و با این بازی هر روز در احساسات و درام های اطراف خود فکر میکنم و در هیبت و استعداد ان مردی هستم که این داستان رو نوشته است
    در اخر گفته که ای کاش من هم مثل David Cage یک نویسنده خوب میشدم ولی این جور بازی ها ، بازیی نیستن که باب میل من باشن تا بسازم و انجام دم. و بیشتر بازی های با طبع sandbox مثل Deus Ex
    تقریبا 90 درصد متن خبر و حتی عنوان خبر دست کاری شده و تو خبر موجود نیس :

Warren Spector “would never make” a game like Heavy Rain
    میگه هرگز همچین عنوانی نخواهم ساخت.....نه اینکه نمی توانم بسازم.

“In Heavy Rain, nothing surprising will ever happen. No player will ever see anything, do anything, discover anything that David (with his undeniable genius) didn’t create.”
    میگه بازی هیچ چیز جدید و سورپرایز کننده ای نداره مگر اینکه دیوید کیج(با نبوغ غیر قابل انکارش) اونو در اسکریپت بازی گنجونده و خلق کرده باشه

و در ادامه میگه :
    But despite his respect for both creators, Spector’s own preference for player-driven experiences means he can’t pursue similar methods of storytelling.
    اما علیرغم احترام به هر دو نویسنده(تیم شفر و دیوید کیج) اسپسنر شخصا ترجیح میده بازی بسازه که مبتنی بر حاکمیت گیمر player-driven بر بازی باشه نه اینکه گیمر متدها و سناریوهای شبیه به هم کاگردان بازی رو دنبال کنه...... .(یعنی نظرش اینه که در بازی دیوید کیج گیمر حاکمیتی نداره و گیم پلی ای تجربه نمی کنه و در عوض مسیر و سناریوهای داده شده توسط کارگردان رو دنبال می کنه)

در پایان هم علاوه بر اینکه بسیار از دیوید کیج تعریف کرده و اون رو در حد نابغه دونسته گفته ترجیح میدم سبک روایی بازیهام رو شبیه تیم شفر کنم تا دیوید کیج(که البته از سبک بازیهای تیم شفر هم بدش میاد)

.

.
    Last edited by halflife g; 04-07-2012 at 18:26.

4. 13 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض کنسولی بر مبنای اندورید

مراد دقیقا می خواستم همینو بگم ، کلا این اواخر تو این تاپیک تعداد غلط های ترجمه زیاده، دوستان سعی کنن در ترجمه هاشون بیشتر دقت کنن عالی میشه .
    .....
    خبر قدیمیه ولی ندیدم کسی گذاشته باشه :

کنسول اندرویدی معرفی شد !
    Ouya یه کنسول بر مبنای اندروید هست که کاملا دسترسی به کدهاش بازه ( اینجوری که من فهمیدم یعنی نسخه ای که دست من مشتری میرسه با اونی که به کمپانی ها میرسه کاملا یکیه )
    قیمت کنسول به صورت پایه 99 دلار هستش و جالبترین نکته هم درباره ساخت این کنسول اینه که اشخاص مهمی تو ساختش دست داشتن ( مثله Yves Behar که برای پروژه مشهور هر کودک یک لپتاپ ( همون پروژه ای که اگه اشتباه نکنم الان تو افریقا و برزیل عملی شده ) کار میکرد و Muffi Ghadiali که در تیم امازون حاضر بوده )
    بشخصه خیلی منتظرم ببینم چی میشه

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 20120704ouya.jpg  
    Last edited by amin 2010; 09-07-2012 at 21:52.

6. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پوزش بابت ترجمه نادرست ، ترم تابستون واحد ها و انتخاب واحد ها درگیری و مشغله پی این استاد و اون استاد رفتن فکرمو مشغول کرده و باعث بی دقتی شده.

Final Fantasy VII برای PC تایید شد..

Square Enix تایید کرد که نسخه VII برای PC با تغییراتی از جمله ویژگی Character Booster امکان افزایش Gil levels هستش که با یک کلیک ساده انجام میشه

• Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64-bit)
    • 2GHz Processor or faster
    • 1GB RAM
    • DirectX 9-compatible graphic card

یک ویدئو هم در منبع هستش..

مراد دقیقا می خواستم همینو بگم ، کلا این اواخر تو این تاپیک تعداد غلط های ترجمه زیاده، دوستان سعی کنن در ترجمه هاشون بیشتر دقت کنن عالی میشه .
    کلا ...؟؟ معلومه خوب حواست جمه بهتره عنوانتو به کاربر فعال مخفی انجمن تغییر بدیم 007 بهتره : دی

8. 14 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Xbox Magazine Rumor: Codemasters working on GRID 2, may arrive at end of fiscal year 2012

شایعه ی مجله ایکس باکس : Codemasters روی GRID 2 کار میکند و ممکن است در پایان سال مالی 2012 آماده شود...

در پی انتشار شایعه ای در آخرین نسخه ی مجله ی ایکس باکس ، کدمسترز سخت در حال کار بر روی عنوان GRID 2 است.
    عنوانی مولتی پلتفرم که نسخه ی یک آن با نام GRID در سال 2008 عرضه شد.
    سایت معتبر CVG نیز در این باره اخیرا نوشت : اگر فرض کنیم سرعت آماده شدن GRID 2 به همین صورت دنبال شود این بازی در اواخر سال مالی امسال عرضه می شود.
    ( اواخر ماه مه ۲۰۱۳)

باید ببینیم عاقبت این IP چه میشود و کدمسترزی که استاد است در زمینه ی ریسینگ چه میکند؟

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-07-2012 at 13:53.

10. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه چیزی میگم خواهشا کسی ناراحت نشه ! چه دوست چه دشمن ! اینو واسه همه میگم !

خواهشا توی ترجمه هاتون دقت کنید ! حالا اگه مراد نیومده بود ترجمه ی صحیح را بگه بقیه کاربرایی که منبع را ندیدن به اشتباه این خبر حالیشون میشه ! و این درست نیست !

من هم تو این تاپیک و هم چند جای دیگه قبلا گفتم ! ترجمه های بعضی از کاربرا با دقت نیست خواهشا رعایت کنید اگه نمیتونید ترجمه کنید خوب نکنید ! من نمیدونم این چه اصراریه که حتما باید ترجمه کنن ! اونم غلط !

+
    انجمن خیلی خشک شده ! کسی دیگه فعالیت نمیکنه به جز دو سه نفر ! واقعا حیف نیست؟ میخواستم از تیم مدیریت تشکر کنم بابت این همه زحمتی که واسه این انجمن میکشن و این انجمن را هر روز بهتر از دیروزش میکنن ! ایول دارین میبینم که کاربرای فعال کمتر و کمتر میشن و بعضیا هم عین خیالشون نیست ! واقعا خسته نباشید...

12. 6 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

+
    اینم اضافه کنم با این ترجمه غلط هیچ چیز از ارزش های حامد کم نشد! دیگه همگی خوب میدونیم که حامد واقعا واسه این انجمن زحمت میکشه ! و اینم خوب میدونید که ترجمه کار سختیه !

ولی در کل عزیزان من اگه میبینید که نمیتونید ترجمه کنید یا احتمال 5 درصد میدید که ترجمه غلط از آب در میاد ترجمه نکنید !

14. 8 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یادش بخیر بادمه به شب توی تاپیک Xbox 360 یه نفر چند تا سوال پرسیده بود
    من به یکی از سوالا اشتباه جواب داده بودم
    سعید (samgun) اومد بهم پیغام خصوصی داد که این قسمت از جوابو درست کنم
    البته می تونست همونجا هم یه پست بذاره و با نقل قول مستقیم به همه بگه که من اشتباه کردم

حامد این قدر اینجا فعالیت مفید داشته که یه اشتباه ساده به حساب نیاد
    و خیلی راه های بهتری بود برای حل این مساله
    +
    کلا فعالیت مفید داشتن کار سختیه
    ولی ترجمه کردن خیلی سخت تر
    و هیچ کس نمی تونه دقیق ترجمه کنه.حتی مترجمان درجه 1 زبان هم بعضا می مونن توی یه سری از جملات

مخاطب حرفم فرد خاصی نیست
    فقط خواستم بگم اشتباهات خودمونو فراموش نکنیم
    و اینکه از کجا به کجا رسیدیم !
    اول از همه خودم ...

از همه به خاطر پست نامربوط به موضوع تاپیک عذرخواهی می کنم
    ناظران محترم اگه صلاج دیدن بعدا پست رو پاک کنن

16. 14 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یادش بخیر بادمه به شب توی تاپیک Xbox 360 یه نفر چند تا سوال پرسیده بود
    من به یکی از سوالا اشتباه جواب داده بودم
    سعید (samgun) اومد بهم پیغام خصوصی داد که این قسمت از جوابو درست کنم
    البته می تونست همونجا هم یه پست بذاره و با نقل قول مستقیم به همه بگه که من اشتباه کردم

حامد این قدر اینجا فعالیت مفید داشته که یه اشتباه ساده به حساب نیاد
    و خیلی راه های بهتری بود برای حل این مساله
    +
    کلا فعالیت مفید داشتن کار سختیه
    ولی ترجمه کردن خیلی سخت تر
    و هیچ کس نمی تونه دقیق ترجمه کنه.حتی مترجمان درجه 1 زبان هم بعضا می مونن توی یه سری از جملات

مخاطب حرفم فرد خاصی نیست
    فقط خواستم بگم اشتباهات خودمونو فراموش نکنیم
    و اینکه از کجا به کجا رسیدیم !
    اول از همه خودم ...
    درسته یحیی گفت مخاطبش کس خاصی نبود ولی فکر کنم بقال سر محله هم فهمید مخاطبش من بودم....در نتیجه من بگم که مخاطب حرفای من فقط ایشون :

اگر فقط قسمتی از ترجمه غلط بوده باشه(جمله ای ....پاراگرافی...کلمه ای)اونو میرن تو پروفایل کسی که پست داده بهش تذکر میدن(همونطور که دفعه قبل خودم تو تاپیک هیلو 1 به حامد در پروفایلش تذکر دادم)
    ولی
    اگه 90 درصد خبر از خودمون نوشته شده باشه و کاملا مفهوم خبر تغییر داده شده باشه (حالا چه عمدا و چه سهوا)و خبری رو که مفهومش اینه که یارو داره به بازی انتقاد می کنه ولی در خبر این تاپیک چنان ترجمه شده که انگار طرف ناتوان از ساخت چنین بازی هست ........اینو باید در مکانش تذکر داد چون چیزی در این سطح رو دیگه نمیشه تو پروفایل تذکر داد......در نتیجه باید در همینجا تذکر داده بشه تا دوستان(چه از کاربر ساده تا مدیر کل انجمن)دیگه از این اشتباها(البته اگر عمدی در کار نبوده) نکنن...

کسی هم به ارزش های حامد تعرض نمی کنه ....چون اگه ارزشهاش با یک تذکر من خدشه دار بشه یا به فنا بره دیگه نمیشه اسمشو ارزش گذاشت

+

بهرحال یحیی جان همونطور که من باید بدونم از کجا به کجا رسیدم......شما هم باید مثل من بدونین الان در چه جایگاهی هستید و چطور به اینجا رسیدید.

.
    Last edited by halflife g; 05-07-2012 at 16:47.

18. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

از اسناد و مدارک می توان دریافت که PS3 فوق باریک عرضه میشود
    ...

Documents appear to show PS3 Super Slim
    .................................................. .................................................. .................................................. ........................
    طبق اسناد و مدارک انتشار یافته، می توان دریافت سری 4000 کنسول PS3 که PlayStation 3 Super Slim نام گذاشته شده است، در حال ساخت است.
    این خبر خیلی دور از ذهن نیست چون که قبل از این، در گزارشی همین سایت یوروگیمر احتمال رونمایی کنسول جدیدی از PS3 در Gamescom آلمان، را داده بود.

طرحی که در FCC و توسط سایت ژاپنی Pocket News در اینترنت منتشر شده است، از انتشار سری 4000 کنسول PS3 توسط Sony Computer Entertainment خبر داده است.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دو تصویر سمت راست ساختگی هستند.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-07-2012 at 18:48.

20. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •