90/6/8
ساعت 13:40
![]()
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا قبل از این قطعی و افت سرعت برای سیسیکم من سرور اصلی قدیم ! حدود 270 پینگ بود که به نظرم خوبه ! چون من با حسابگر شاتل صبانتم که استفاده کردم پینگش همیشه بالا بوده
با مخابرات نوا پینگش 170 بود که عالیه ! ایرانم بین 20 تا 30سرور اصلی اکسترام اونم پینگش 170 بود
برای بازی آنلاینم کانتر سرورهای ایرانی پینگش بین 20 تا 30 است و LOL ام پینگش 170 بود که فکر کنم خوبه !!
Last edited by arya_7; 30-08-2011 at 20:28.
هشدار امنیتی مهم: گواهینامه های امنیتی گوگل بار دیگر توسط ایران دستکاری شد
کسانی که از فایرفاکس استفاده میکنن برای حذف گواهی جعلی مراحل زیر رو باید انجام بدن :
در بالای فایرفاکس روی دکمه نارنجی رنگ کلیک کنید و به قسمت Options برید.
از اینجا به تب Advanced و در این تب به قسمت Encryption رفته و روی View Certificates کلیک کنید.
حالا در پنجره باز شده به تب Authorities برید و گواهی DigiNotar Root CA رو حذف کنید.
یکی از بچه ها که توی همین سایتی که من و شما عضوشیمهم پینگ سرور ایران و آلمان رو گذاشته بود.اون هم مثل شما بود که از پارس آنلاین هم بهتره.مشکل فقط اینه که ثبات نداره.الان تو این چند روزه که مخابرات مشکل داشته پارس آنلاین مشکلی نداشته.عجب گیری کردیم به خدا
![]()
کسی از مخابرات میتونه یه تست بذاره ببینیم وضع پینگ وسرعت چطوره؟
این وضع منه لطفا سریع بذارید عجله ایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by holyboy; 30-08-2011 at 22:36.
من حذف کردم حالا این چی بود بعد الان چی میشه ؟![]()
راستی بچه ها این سوال رو از اونایی میپرسم که از اینترنت نامحدود مخابرات استفاده میکنند میپرسم ....
من الان شاتل دارم و میخوام برم از مخابرات بگیرم...
من از چند تا از دوستام شنیدم میگن که خیلی قطعی و نوسانش زیاده ,حالا من نمیدونم چی کار کنم ...
خواستمم از شما بپرسم و اگه میشه راهنماییم کنید ...
ممنون ...
راستی میخوام سرویس 512 مخابرات رو بگیرم ...
بعدش صفحه اول حسابگرم زده که اینترنت نا محدود با همون قیمت شما مخابرات رو پیشنهاد میکنید یا حسابگر ؟
از روی تجربه نگین ,کسایی که عملی تجربه کردن بگن ...
منتظرم ...
با این وضعیت 10 روز گذشته هر isp ای به غیر از مخابرات بهتره ... معلوم نیست این مشکل اینا کی میخواد درست شه
امروز بعد از ظهرم دوباره اینترنتشد
منمشدم
سایر isp ها همشدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)