انگلیس با المان؟: دی
بابا برین کاسه کوزتون رو جمع کنین
چه امیدی دارین اخه؟: دی
انگلیس با المان؟: دی
بابا برین کاسه کوزتون رو جمع کنین
چه امیدی دارین اخه؟: دی
موافقم حالا چی بنویسیم سردرشونو؟؟؟
مزدورها به فینال نمی روند چطوره؟؟؟؟
اینطوری صدا سیما خوشش میاد!!!!
عرض معذرت از بروبکس انگلیس![]()
منم موافقم .....به امید برد المان ....
فقط چند ساعت تا شروع سوراخ شدن انگلیس
منم هستم...
ولی خب معلومه کهآلمان
میبره
..
![]()
راستی این هشت پا رو دیدین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره دیدم..
ساعت 5-6 صبح بود که داشتم دنبال عکس وخبر تازه میگشتم چشم بهش خورد.
چیز جالبیه ولی .......
نمیدونم شاید.....
بااینکه میگن80%از پیشبینیاش درسته.....ولی بازهم من بهش اعتماد ندارم.البته فکر میکنم خرافاته....
البته هرکسی باورهایی برای خودش داره.ونظر دیگران محترمه.
شواين اشتايگر و بواتنگ در صورت آمادگی کامل بازی خواهند کرد
به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ایران آندرياس کوپکه مربی دروازه بانان تيم ملی فوتبال آلمان که امروز به جای يواخيم لو در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده بود از قول لو اعلام کرد که باستين شواين اشتايگر و جروم بواتنگ تنها در صورتی مقابل انگليس بازی خواهند کار که آمادگی کامل جسمانی داشته باشند.
او در اين باره گفت : تصميم نهايی در اين مورد را فردا خواهيم گرفت،فردا اگر آمادگی جسمانی آنها کامل باشد،بازی خواهند کرد،فردا هر دو بازيکن تست انجام خواهند داد و ما هيچ دليلی نميبينيم که اگر آنها صد در صد آماده نباشند به زمين بازی بيايند.
بقيه بازيکنان،آمادگی کامل دارند و در تمرينات بسيار عالی کار کردند و ترکيب نهايی فردا اعلام خواهد شد.
دیوید جیمز : اعتماد به نفس لازم برای زدن ضربه پنالتی مقابل آلمان را داردم
سایت گل : دیوید جیمز دروازه بان انگلیس گفته اعتماد به نفس لازم برای زدن ضربه پنالتی مقابل آلمان را دارد.
دروازهبان ثابت انگلیس مقابل الجزایر و اسلوونی گفت: اگر بازی به پنالتی کشیده شود، بعضی از بازیکنان حاضر نیستند ضربه بزنند. اسمشان را نمی آورم اما به هر حال حقیقت این است که بعضی از بازیکنان کمتر متمایل به پنالتی زدن هستند. شاید پنالتی آخر تیم را من بزنم.
البته انگلیس در این زمینه تجربه خوبی ندارد، چرا که در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2004، ریکاردو دروازهبان پرتغال پنالتی اش مقابل انگلیس را به گل تبدیل کرد و باعث حذف این تیم شد.
با این حال جیمز می گوید انگلیس با وجود شروع نه چندان خوبی که داشت، می تواند رقیبانش را شکست دهد : تیمی قوی داریم و از آلمان به هیچ وجه نمی ترسیم. مطمئن هستیم که می توانیم با پیروزی مقابل آلمان مردم را شاد کنیم.
البته فابیو کاپلو پس از هر جلسه تمرینی به مدت زیادی با فرانک لمپارد، استیون جرارد، وین رونی، جیمز میلنر و گرث بری تمرین پنالتی میکند و این پنج نفر را پنالتی زنهای اصلی تیمش معرفی کرده است.
تو پست 1160 از همین تاپیک خبرش هست. ولی خب منم در مورد این دو جمله با یوسف موافقم:
البته فکر میکنم خرافاته....
البته هرکسی باورهایی برای خودش داره و نظر دیگران محترمه.
خبرگزاری رسمی بازیها:
فابیوکاپلو خودش رو در کلیسای بزرگ شهر محبوس کرده است.
دعای کاپلو:
جان حضرت مسیح یه کاری برام بکن......هرکسی میخورد به تورم از پسش بر می اومدم غیر این عقاب لعنتی.اخه مگر من بال دارم که برم به جنگش....این عادلانه نیست....
حضرت مسیح:
برو عمو جان...زودتر از اینجا دور شو......مگر تو نمیدونی که من خودم ژرمنی هستمDanke Deutschland![]()
Last edited by yuseph; 27-06-2010 at 12:23.
سلام
وقتی یه اتفاقی قراره بیافته همه خبر دارن
حالا هش پا هم یکیش ایشالا به آرزوش برسه همین جور درس بگه تا آلمان قهرمان شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)