در مورد دیده باننت هیچ کدوم خوب نیست!!
در مورد مخابرات سوال منم هست
در مورد دیده باننت هیچ کدوم خوب نیست!!
در مورد مخابرات سوال منم هست
اره راستی یادم رفت بگم اونایی س... مشکل دارن با فایرفاکس برم و دامنه رو https بزنن
حالابگین کدوم بهتره ضریب اشتراک تاثیرش بیشتره یا سرعت؟ میترسم بخوام شرکتو عوض کنم عیدی بی اینترنت بمونم میخوام یه ماه تمدید کنم بعد عید عوض کنم
تا اون زمانی که من می گرفتم تمتام سرویس های نامحدود دیدهباننت بدون إburst بودن من سرویس 512 96 تومنی رو داشتم سرعتم نهایت 100 بود
با این اوصاف این سرویس ها خیلی از اون بدترن
512 1 به 10 با 256 1 به 4 فرق انچنانی نباید داشته باشه ولی بهتره از خوشون بپرسین.
2مگ باید ۲۵۶ بده ولی این در شرایط ایده ال است ولی حتی اگر ۱۰۰ در بدترین حالت هم بده خیلی بهتر از ۶۰ کیلوبایت پارس سرویس ۵۱۲ نامحدود است که ماهی ۹۰ تومن میگیره در مقابل ۷۴ تومن مخابرات برای ۲ مگ !!!! .با همین ۱۰۰ هم میشه ۲۶۰ گیگ در ماه دانلود کرد.این در صورتی است که دوست من سرعتش بین ۱۸۰ تا ۲۲۵ متغیره .خودش رو خفه کرده (۳۵۰ تومن داد یه هارد یک ترابایت خرید !!!!)
۵۱۲ تقسیم بر ۱۰ -----۵۱ کیلو بایت
۲۵۶ تقسیم بر ۴-------۶۴ کیلو بایت
از قیمت ها هم میشه فهمید کدوم بهتره
الان اگر سریع بجنبی میشه تا قبل عید جورش کنی چون خوبی مخابرات اینه که خودش سریع رانژه isp قبلی را ور میداره بدون اجازهو یک مرحله نامه نگاری حذف میشه .حداقل واسه دوستم که اینجور بود.مسیولیتش شب عیدی با خودت
به کدوم شماره باید زنگ زد تا فهمید جای خالی داره یا نه؟!
۲۰۲۰ زنگ بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 محدود آسیاتک
با سلام خدمت بچه های کرمونی
ما نزدیک یک ماه و اندی میشه که داریم از اینترنت مبین نت کرمان استفاده میکنیم
اون اذیت شدن سر وصل شدنش بماند که چند روزی مارو حیرون کردن
من چون کارم آپلود میدیا رو سایت ورزش هست سرعت آپلود خیلی برام مهمه ...
ولی هزینه ترافیک مبین نت واسه من خیلی بالاس و اصلا صرف نمیکنه ترافیک گیگابایتی 8400 تومن ...
حالا اون هزینه 220 تومنی که بابت مودمش دادم بماند چون خط ما PCM هستش امکان خرید ای دی اس ال نداشتم
ولی 6 گیگ ترافیک گرفتم واسه مبین نت 50 تومن که 20 روز هم نرفت ...
حالا مخابرات هم میگه به شرطی که از خومون بگیری خطت رو از حالت PCM در می آریم
این سرویس نامحدودش 512 منظورمه به دوستانی که دارن سرعتش چطوریاس
چون من کارم جوریه که به موقع فایلها باید روی سایت باشه ...
کسی از بچه های کرمان از سرویس اینترنت مخابرات 512 نامحدود استفاده میکنه ؟؟؟
ممنون میشم دوستان مارو از این بلاتکلیفی در بیارن ...
با تشکر _ تابان
۵۱۲ باید در بدترین شرایط ۶۴ kb/s بده .من مخابرات نداشتم بگم real میده ولی دوستانم داشتن جدیدا خیلی راضی هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)