تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 451 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما نظری هم که در مودر بازی crysis دادی و گفتی در حالت high مشکلی نداره مسلما حساسیتتون اصلازیاد نیست! چون خیلی هم مشکل داره! یعنی سرعت بازی میاد پایین و روون اجرا نمیشه
    این صدا امکان نداره نباشه! یعنی اگر نباشه لپ تاپ شما خراب!
    مطمئن باشید هست اما چون با فاصله زمانی زیاد هست و فقط هم در سکوت محض شنیده میشه و حساسیت شما هم زیاد نیست نمیشنوید اون صدا رو! گاهی یکساعتم کار میکنید صدایی نمیاد ولی گاهی هم بیشتر هست... در لپ تاپ سونی هم کاملا این صدا شنیده میشه
    تعریفهایی هم که یکی از دوستان کرده بودند قبول دارم به جز کارت صداش که متاسفانه در مقایسه با یک کارت صدای خوب عملکرد ضعیفی داره. هم صدای تیز رو خیلی نسبت به صدای بم بلندتر پخش میکنه و هم در صدای خیلی زیر سریع بلندگوها رو دچار افت کیفیت میکنه.
    در مودر ضبط صدا من یکم خواستم صدای تارم رو ضبط کنم و متاسفانه خیلی بد کیفیت ضبط شد! می تونم بگم یکم بهتر از موبایل. خودم هم میکروفون وصل کردم وضع به همین گونه بود.
    اما با کارت صدای کامپیوترم که آنبرد هست روی مادر برد گیگابات با کیفیت بسیار عالی ضبط میشه.
    کلا سیستم صوتی این لپ تاپ بزرگترین نقطه ضعفش هست و اصلا حرفی برای گفتن نداره.
    مگه اینکه شما روی صدا حساسیت نداشته باشید یا صدای خوب رو نشنیده باشید و به نظرتون بیاد خیلی کار صداش درسته. این لپ تاپ زیاد بدرد مولتی مدیا نمیخوره! همش تبلیغات در این زمینه....
    نیکویی جان سلام
    یک مقدار با هم درباره ی کیفیت صوتی این لپ تاپ تبادل نظر کنیم ببینیم به چه نتیجه ای خواهیم رسید با هم . چون من بطور مشخص در صفحات اخیر این تاپیک درباره ی کیفیت صدا و کارایی مالتی مدیای این لپ تاپ نظر داده بودم . فکر می کنم اشاره ی شما به صحبت های من هست (که البته فرق نمیکنه چون زمینه ی خوبی برای تبادل نظر هست) .
    اول عرض کنم که خوشحالم که شما هم دستی بر ساز و موسیقی داری ، من نوازنده و هنرجوی حرفه ای موسیقی هستم و ساز تخصصیم سه تاره ! و بر همین مبنا در طی این سالیانی که به مقوله ی موسیقی پرداخته ام ، کما بیش به دلیل علاقه ای که به فناوری و علوم روز داشتم ، در زمینه ی کامپیوتر و تکنولوژی های روز مالتی مدیا ، سعی کردم بروز باشم و به عنوان یک کاربر جدی مسایل رو دنبال کنم و تجربیاتی هم در این زمینه ها کسب کردم. بطور مشخص در مورد کارت های صدا و کیفیت صوتی دستگاه های مختلف پخش کننده ی صوت و چون زمینه ی فعالیت و کارم موسیقی هست بالطبع گوش حساسی دارم و بخوبی جزئیات رو درک می کنم و خیلی هم به این مقوله بطور ویژه علاقه مندم(اصلا قصد خودستایی ندارم فقط کمی خودم رو معرفی کردم که بدونید از چه منظری به قضیه نگاه می کنم و با چه پشتوانه ای صحبت می کنم _اگر سری به سایت noteahang بزنی من رو در اونجا خواهی یافت_)
    خوب با این مقدمه بریم سر اصل مطلب ، اول باید عرض کنم باید دو مقوله ی کیفیت پردازشگر صوت یک لپ تاپ رو از کیفیت صدای پخش شده با اسپیکر های موجود بر روی بدنه ی اون جدا کرد ، هر کدوم از این دو مورد تعریف خودشون رو دارند و اگر صدای نهایی که به گوش شما میرسه از طریق بلندگوهای درونی یک لپ تاپ ، انتظار شما رو برآورده نمیکنه میتونه دلایل مختلفی داشته باشه از جمله : 1- کیفیت پایین عملکرد پردازشگر صوت 2- کیفیت پایین اسپیکر های تعبیه شده بر روی دستگاه 3- طراحی بد و محل قرار گیری نامناسب اسپیکر ها 4- مشکل نرم افزاری در نصب درایور و یا کلا بروز نبودن درایور پردازشگر صوتی 5- بالا بودن توقع شنونده از صدای دو اسپیکر چند سانتی متری درونی دستگاه ! و ...
    حالا به موارد بالا اشاره ای می کنم :
    کیفیت پردازشگر صوت : ببینید اساسا برای تعیین کیفیت یک پردازشگر صوتی ، فاکتور های مختلفی هست که بای مورد توجه قرار بگیره یک بخش کاملا فنی هست و به عدد و رقم برمیگرده و یک بخش هم به احساس شنونده در حین شنیدن صدای تولید شده توسط این پردازشگر برمیگرده . در قسمت اعداد و ارقام باید اول شما رو دعوت کنم به دیدن صفحه ی مشخصات چیپ ست استفاده شده بر روی این دستگاه در سایت اینتل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می دونید که پردارشگر صوت آنبرد ، عملکردش ارتباط مستقیم با چیپ ست مادربرد داره و یکی از قسمت های چیپ ست هست به نوعی . می بینید که این چیپ ست توانایی ساپورت صدا با کیفیت اچ دی با تفکیک هشت کانال رو داره! (البته بصورت دیجیتال)که این نشون دهنده ی مرغوب بودن و گردن کلفت بودن قسمت Audio این لپ تاپ هست .
    تا اونجایی که من دنبال می کردم ، ساپورت هشت کانال صدا جزو امکانات با کیفیت ترین مادربورد هاست و نشوندهنده ی قدرت پردازش صوتی پردازشگر صوت موجود بر روی اون مادربرد! از این گذشته در خروجی صدای آنالوگ پردازشگر صدای این لپ تاپ ، از چهار سرعت نمونه برداری 44100 و 48000 و 96000 و192000 در دو حالت 16 بیت و 24 بیت پشتیبانی میشه! مستحضرید که کیفیت 192000 Hz و 24 bit کیفیت صدای بسیار بالاییست که در کارت صوت های بسیار مرغوب پشتیبانی میشه! فرضا در بخش کارت صوت های خانگی من بر روی پی سی خودم از Creative Audigy 2 استفاده میکنم و با همین کیفیت پخش صدا رو ساپورت می کنه! البته باید توجه داشته باشید که در هر زمینه ، محصولات حرفه ای مربوط به اون زمینه ، دارای ویژگی ها و کیفیات منحصر بفردی هستند و نباید مسایل رو با هم قاطی کرد و این دو رو با هم قیاس کرد ما به عنوان یک کاربر خانگی که انتظار کیفیت فوق العاده برای شنیدن موسیقی رو داره ، در اینباره نظر می دیم و قضاوت می کنیم و نه به عنوان یک اوپراتور حرفه ای استودیو های صدا برداری! این در قسمت پخش و اما مورد بعد مساله ی رابط نرم افزاری است که مورد استفاده قرار میگیره که دربارش توضیح خواهم داد!
    مورد دومی که بهش اشاره کرده بودم کیفیت اسپیکر های موجود بر روی دستگاه بود ؛ دیگه گفتن نداره که شرکت آلتک لانسینگ از باکیفیت ترین تولید کنندگان اسپیکر هست که همواره در تولید و ارائه ی محصولات برتر در این زمینه پیش رو بوده مثل مثلا کزایس در تولید لنز های دوربین! پس لین مورد رو هم اسوس از بهترین ممکن بهره برده! اما شما از دو تا اسپیکر 2.5 واتی اینترنال چقدر انتظار داری؟ من البته در این باره قضاوت و یا مقایسه ای بین این لپ تاپ و مدل های دیگه نمی تونم انجام بدم چون بطور دقیق این مساله رو بررسی نکردم که مثلا بر روی وایو ها و لپ تاپچ های دل و یا تو شیبا و یا ... یک فایل در تفاوت در کیفیت پخش اش هست! اما ونچه در ذهنم هست از لپ تاپ های قدیمی تر اقوام ، صدا واقعا ناامید کننده بود و حرفی برای گفتن دربرابر این مدل لپ تاپ اسوس نداشت! به هر حال گفتم مقایسه ای ندارم در این زمینه!
    اما مورد بعد که قرار بود بهش اشاره کنم رابط نرم افزاری و تنظیمات اون هست!
    من در این مدتی که این لپ تاپ رو داشتم ، در این زمینه خیلی باهاش ور رفتم! سه درایور صوتی رو بر روی این لپ تاپ امتحان و مقایسه کردم! ابتدا درایور اولیه که ورژن درایور اصلی پردازشگر صوت فکر کنم 2.86 بود و دیگری درایور ناکاملی که بصورت جنرال بر روی سایت Realtek منتشر شده بود و دیگری درایور ورژن جدید 6.0.1.6037 (ورژن درایور اصلی 2.93) که با توجه به قیاسی که در نصب چندین باره ی هر کدوم از این درایور ها داشتم ، به این نتیجه رسیدم تفاوت های اساسی دارند . درایور عمومی که بر روی سایت RealTek بود شفافیت و کیفیت کمتری از نظر شنیداری نسبت به دو درایور منتشر شده توسط اسوس ارایه می داد! درایور اولیه اسوس صدای ضعیف تر و با کیفیت مطلوبی از نظر شفافیت ارایه میکنه و در درایور جدید ، شدت صدا (بر روی اسپیکر های داخلی) افزوده شده ! اما در فایل هایی که شدت صدا بالاتر از سطح استاندارد باشه و به اصطلاح level شدت صوتی شون بالاست ممکنه کمی بلند گو ها جر جر کنه! در کل بعد از مقایسه ی این درایور ها من به این نتیجه رسیدم از ورژن جدیدتر استفاده کنم چون شفافیت صدا افزوده شده بود!
    اما قسمت های دیگر رابط نرم افزاری سیستم صدای این لپ تاپ شامل
    SRS Premium Sound
    و Realtek HD Audio manager
    هست که تنظیمات هر کدوم در کیفیت صدای شنیده شده فوق العاده موثر خواهد بود!
    بطور مثال شما ازSRS control panel می تونید حجم صدا و میزان باس صدای خروجی رو مدیریت کنید که تنظیماتش تغییرات چشمگیری در کیفیت صدای خروجی ایجاد میکنه که باید با حوصله با اون کار کنید و بهترین حالت مناسب و مورد نظرتون رو ایجاد کنید! و از پنجره ی Audio Manager می تونید تنظیمات مختلف دیگری رو از جمله تست صدای بلند گو ها ، افکت ها و اکولایزر کلی صدای سیستم ، استفاده یا عدم استفاده از امکان اس ار اس و همینطور کیفیت فرمت صدای خروجی (16 یا 24 بیت و سمپل ریت ) رو انتخاب کنید که اینها هم اثر چشمگیری در صدای شنیده شده خواهد داشت.
    اما در مورد ضبط صدا باید بگم با توجه به تجربیاتم باید عرض کنم ، اولا که شما باید تنظیمات قسمت ضبط صدا رو که در تب دیگری از همین پنجره ی audio manager
    هست تغییر بدید! این شامل افزایش کیفیت ضبط تا 16 بیت ، hz 96000 ، هست و دیگر اینکه برای ضبط صدای ساز باید دو گزینه ی Noise Suppression , Aucostic Echo Cancellation رو غیر فعال کنید چون کیفیت صدای ضبط شده رو نابود میکنن! و این امکانات برای چت کردن مناسب هست و نه ضبط صدای ساز . مورد بعد گزینه ی Microphone boost هست که حساسیت میکروفن داخلی رو تغییر میده و وقتی اون رو زیاد کنید صدای نویز در حین ضبط زیاد خواهد شد . در کل باید با تنظیماتش کار کنید. من هم نمونه هایی با این لپ تاپ ضبط کردم مسلما با اعمال این تنظیمات قابل مقایسه با موبایل نیست و خیلی بهتر ضبط میکنه تنها ایرادی که هست این هست که در حین ضبط نویز ضعیفی هم ضبط میشه که برای صداهای آنبرد مساله ی غریبی نیست و البته ممکنه که این مشکل در ورژن های آینده ی درایور های صوتی رفع بشه و یا کاهش پیدا کنه! اما نظر کلی من این هست که برای ضبط صدای ساز ، نتایج حاصل برای امثال من حتی برای ضبط آناتور و خانگی قابل قبول نیست و من با کارت صدای کریتیو ساده ام بر روی پی سی ، بدون نویز و تا کیفیت 24 بیت 96000 امکان ضبط دارم که برام قابل قبوله ! از این نظر نمیشه روی اسن لپ تاپ حساب کرد که باید البته این رو بگذاریم در زمره ی توقعات بیش از حد ما از این لپ تاپ . اگر کیفیت حرفه ای تر می خوایم مخصوصا برای ضبط باید به فکر کارت صدا های اکسترنال باشیم . اما در کل به اون ضعیفی هم که شما ذکر کردید نیست در بخش ضبط اگر خواستید می تونم نمونه کار کوتاهی با میکرفون داخلی و میکرفون جداگانه ای که دارم براتون ضبط کنم و بگذارم.
    و اما در آخر حرکتی که من انجام دادم این بود ، یک اسپیکر ادیفایر R401 خریدم و اینجوری شدم واقعا کیفیت حاصل ، رضایت بخش و عالیه! نمره ای که من بهش میدم (مجموعه ی پردازشگر صدای لپ تاپ و اسپیکر)این هست 9.5 از 10 (امیدوارم نگید که از کیفیت صدا چیزی سرم نمیشه )
    ===========================
    دوست خوبم نیکویی جان ، سعی کردم بطور کاملی به تشریح برداشت و نظراتم درباره ی قسمت صدای این لپ تاپ بپردازم ، باید بگم جدای این مسایل ، اسوس همیشه در این زمینه پیش رو بوده و بر روی مادربرد هاش همیشه کیفیت فوق العاده ای برای صدا ارایه میده و داده (بنا بر تجربه ی شخصی) و همین هم اعتماد من رو جلب کرد و الان هم راضی ام!

2. 6 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

دوست عزیز بالاتر از ۲۵۶ گیگ تا این لحظه نیومده...

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

دوست عزیز به جای با کنایه حرف زدن میشه ساده هم بگی نیومده هنوز...
    اگه ناراحت شدن:
    ببخشید!
    در حال حاضر چنین هاردهایی با این ظرفیت نیامده است

4. 2 کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

منظور دوستمون هارد ssd نبود! هارد ترکیبی seagate بود...

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اگه ناراحت شدن:
    ببخشید!
    در حال حاضر چنین هاردهایی با این ظرفیت نیامده است
    مثل اینکه بازم پست های قبلی رو نخوندی. آقا یه نگاه به پست های قبلی بنداز

7. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فقط یه سوال دیگه دارم
    شده تا حالا کسی مدل با هارد 500 چه با بلوری و چه با دی ودی دی بگیره و رمش 1333 در بیاد؟
    کلا رم 1066 با 1333 خیلی فرق میکنه ؟
    اصولا 4 گیگ رم کینگستون 1333 چنده؟

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

من فقط یه سوال دیگه دارم
    شده تا حالا کسی مدل با هارد 500 چه با بلوری و چه با دی ودی دی بگیره و رمش 1333 در بیاد؟
    کلا رم 1066 با 1333 خیلی فرق میکنه ؟
    اصولا 4 گیگ رم کینگستون 1333 چنده؟
    نه من که ندیدم.
    فرق خیلی زیادی ندارن ولی خوب واسه حرفه ای ها محسوسه...

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

نه من که ندیدم.
    فرق خیلی زیادی ندارن ولی خوب واسه حرفه ای ها محسوسه...
    مهم که هست.
    تاثیرش زیاده

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بیچاره n61
    الکی دارن میگن فلانه اینجوریه اونجوریه
    بابا 1400 پولشه تو این قیمت بهترینه
    صدا هم تو همه لپتاپا هست
    روی سونی f116 رسما معلوم بود
    تو صدای معمولی
    خوب فن صدا میده دیگه

داره خودمونی میشه svhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان فقط وسه من یه سوال پیش اومد
    الان می گن کیفیت تصویر این n61jq ها عالی نیست چرا می گن؟منظورم display هست!
    تو سایت که دیدم رزولوشن ایسوس n61 برابر 1366*768 هست اما مثلا سونی F123 برابر 1600*900 هست این یعنی کیفیت تصویر ایسوس با سونی چقدر فرق داره؟
    این یعنی ایسوس فول اچ دی نیست اما ایسوس فول اچ دی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز خوب مسلما کیفیت ال سی دی فول سونی بهتر هست اما اگر هر دو فول اچ دی بود نمیشد بگی کیفیت تفاوت فاحش داره اما متاسفانه این لپ تاپ اچ دی هست و رزولوشنش پایین تر. اما من نسبت به کارایی های دیگش ترجیحش میدم این سلیقه ای هست. اما اگر از لحا فنی و اطلاعاتی می خواین بدونید بله سونی هم رزولوشنش بالاتر هست و هم کیفیت تصویرش در مدلهای فول اچ دی البته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •