تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 215 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

11 راه حلی برای از بین بردن ویروس sscvihost

task manager و folder option رو از کار میندازه لطفا کمک

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    من آنتی ویروس bitdedender را دارم و این ویروس ها رو میشناسه و بلوک می کنه اما پاک نمی کنه trojan.clive.b trojan.starter.aex , ومدام آلرت میده اما همش هستند روی فلاش مموری هم هستند فلاش رو هم فرمت کردم اما پاک نشدند روی موبایلمم رفتند فایلهایی که defender می گه این ویروس رو داره خواستم به اون سایته اپلود کنم که شناسایی کنه اما اصلا وجود ندارند فلاش رو که به کامپیوتر وصل می کنم open . explore روی کلیک راست با یه فونت عجیب نوشته شدهاند الانم از دیشب هیچ برنامهای رو نمی تونم باز کنم و این الارم رو می ده a divice attached to the system is not functioning
    کاملا گیج شدم نمی دونم چکار کنم خواهشن کمکم کنید.
    ارشیا
    سلام دوست عزیز

آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آپدیت کن , System Restore را غیر فعال کن و در حالت Safe Mode سیستم را به

طور کامل با حداکثر تنظیمات اسکن کن و نتیجه اسکن را برایمان بگذار .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

task manager و folder option رو از کار میندازه لطفا کمک
    دوست عزیز

لطفا مشکلات خودتان را در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید . سیستم شما احتمالا به کرم زیر آلوده شده است :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین قدم نسب یک آنتی ویروس مناسب و آپدیت آن است من کاسپرسکی نسخه 7 را پیشنهاد می کنم .سپس System Restore

را غیر فعال کن و در حالت Safe Mode سیستم را اسکن کن و هر چه را پیدا کرد پاک کن.اگر پس از پاک کردن آلودگی باز

اگر مشکلی باقی ماند بگو تا راه حل مربوطه را خدمتتان عرض کنم.

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز

آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آپدیت کن , System Restore را غیر فعال کن و در حالت Safe Mode سیستم را به

طور کامل با حداکثر تنظیمات اسکن کن و نتیجه اسکن را برایمان بگذار .
    ممنون از جوابتون لطفا بگین چطور System Restore رو غیر فعال کنم آخه اجازه باز کردنش رو نمی ده همون ارور رو می ده و آنتی ویروس bitdefender رو هم نمی تونم uninstal کنم حتی نتونستم بک آپی که با norton ghost گرفتم بر گردونم و راهنمایی کنید که چطور با safe mode ویندوز رو راه اندازی کنم بدبختی دیگه اینه که کاسپر رو هم نمی تونم نصب کنم وقتی فایل exe رو اجرا می کنم با مد open with باز می شه دیگه نمی دونم چکار کنم لطفا کمکم کنید این ویروس از کامپیوتر شرکت اومده با فلش اما کامپیوتر شرکت مشکلی نداره ولی این ویروس رو داره یعنی کل شبکه شرکت این ویروس رو داره و هنوز نتونستن بر طرفش کنن باز هم ممنون از راهنماییتون
    Last edited by arshiad; 29-09-2007 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از جوابتون لطفا بگین چطور System Restore رو غیر فعال کنم آخه اجازه باز کردنش رو نمی ده همون ارور رو می ده و آنتی ویروس bitdefender رو هم نمی تونم uninstal کنم حتی نتونستم بک آپی که با norton ghost گرفتم بر گردونم و راهنمایی کنید که چطور با safe mode ویندوز رو راه اندازی کنم بدبختی دیگه اینه که کاسپر رو هم نمی تونم نصب کنم وقتی فایل exe رو اجرا می کنم با مد open with باز می شه دیگه نمی دونم چکار کنم لطفا کمکم کنید این ویروس از کامپیوتر شرکت اومده با فلش اما کامپیوتر شرکت مشکلی نداره ولی این ویروس رو داره یعنی کل شبکه شرکت این ویروس رو داره و هنوز نتونستن بر طرفش کنن باز هم ممنون از راهنماییتون
    برای حل مشکل فایلهای اجرایی فایل زیر را دانلود و اجرا کنید .برای رفتن به Safe Mode موقع بالا آمدن ویندوز کلید F8 را

به طور مکرر فشار دهید تا یک لیست انتخاب ظاهر شود و از بین گزینه های موجود Safe Mode را انتخاب کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

چطوری میشه ویروس autorun که به درایوها اضافه میشه ار بین برد ؟ لطفا کمک

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مشکل امنیتى

دوستان عزیز

من بطور کلى براى حفاظت از فایلهاى روى هارد از دو نرم افزار File Secure و Folder Lock استفاده میکنم
    و براى امنیت اینترنتى از Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 استفاده مى کنم و هر روز اونو آپدیت میکنم

به تازگى من Spyware Doctor.v5.0.5.259 روى سیستمم نصب کردم (هر وقت میخوام سیستم رو اسکن کنم فقط فعالش میکنم) که یه تروجان بنام Trojan-PWS.Delf.EJ با درجه خطر بالا رو روی سیستم شناسایى کرده و در توضیح اون گفته:
    Trojan-PWS.Delf.EJ tries to steal usernames and passwords stored on the infected system and send them to an attackers

حال با بوجود اومدن این مشکل یه عالمه سوال برام پیش اومده

1-واقعا این Spyware Doctor اینقدر کارش درسته که یه تروجانى رو که نه Kaspersky Internet Security و نه Spysweeper نتونستند تشخیص بدند رو شناسایى کرده؟

2- همونطور که میدونید Kaspersky با Spyware Doctor مشکل داره و نمیشه هر دو گارد رو همزمان روشن کرد. من باید از چه ترکیبى استفاده کنم؟ یا باید با گارد Kaspersky کار کنم و گاها سیستم رو با Spyware Doctor چک کنم یااصلا آنتى ویروس و پک امنیتى رو باید تغییر بدم؛ پیشنهاد شما چیه؟

3-چون سیستم من رو دیگران هم استفاده میکنن ممکنه کار دوستام (یا دشمنام ) باشه، آیا این تروجان حتى میتونه رمز عبور File Secure و Folder Lock رو برداره؟ باید چیکار بکنم که دیگه نشه به هیچ طریقى رمز عبور فایلهم رو ندزدند؟ نرم افزار بهترى سراغ دارید؟

ممنو ن میشم به من کمک کنید
    Last edited by majid20; 30-09-2007 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان عزیز

من بطور کلى براى حفاظت از فایلهاى روى هارد از دو نرم افزار File Secure و Folder Lock استفاده میکنم
    و براى امنیت اینترنتى از Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 استفاده مى کنم و هر روز اونو آپدیت میکنم

به تازگى من Spyware Doctor.v5.0.5.259 روى سیستمم نصب کردم (هر وقت میخوام سیستم رو اسکن کنم فقط فعالش میکنم) که یه تروجان بنام Trojan-PWS.Delf.EJ با درجه خطر بالا رو روی سیستم شناسایى کرده و در توضیح اون گفته:
    Trojan-PWS.Delf.EJ tries to steal usernames and passwords stored on the infected system and send them to an attackers

حال با بوجود اومدن این مشکل یه عالمه سوال برام پیش اومده

1-واقعا این Spyware Doctor اینقدر کارش درسته که یه تروجانى رو که نه Kaspersky Internet Security و نه Spysweeper نتونستند تشخیص بدند رو شناسایى کرده؟

2- همونطور که میدونید Kaspersky با Spyware Doctor مشکل داره و نمیشه هر دو گارد رو همزمان روشن کرد. من باید از چه ترکیبى استفاده کنم؟ یا باید با گارد Kaspersky کار کنم و گاها سیستم رو با Spyware Doctor چک کنم یااصلا آنتى ویروس و پک امنیتى رو باید تغییر بدم؛ پیشنهاد شما چیه؟

3-چون سیستم من رو دیگران هم استفاده میکنن ممکنه کار دوستام (یا دشمنام ) باشه، آیا این تروجان حتى میتونه رمز عبور File Secure و Folder Lock رو برداره؟ باید چیکار بکنم که دیگه نشه به هیچ طریقى رمز عبور فایلهم رو ندزدند؟ نرم افزار بهترى سراغ دارید؟

ممنو ن میشم به من کمک کنید
    سلام دوست عزیز

کاسپرسکی این تروجان را با نام Trojan-PSW.Win32.Delf.ej شناسایی می کند .اگر این تروجان واقعا روی سیستم

شما باشد و کاسپرسکی نتوانسته است آن را شناسایی کند دو علت ممکن است وجود داشته باشد یا تنظیمات

شما برای کاسپرسکی مشکل دارد یا اسپایور دکتر در تشخیص دچار مشکل شده است.

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای حل مشکل فایلهای اجرایی فایل زیر را دانلود و اجرا کنید .برای رفتن به Safe Mode موقع بالا آمدن ویندوز کلید F8 را

به طور مکرر فشار دهید تا یک لیست انتخاب ظاهر شود و از بین گزینه های موجود Safe Mode را انتخاب کنید.

من با safe mod بالا اومدم و بک اپی که داشتم رو ریختم رو کامپیوتر بعد کاسپر رو نصب کردم اپدیت و اسکن کردم مشکلم حل شد اما یه مشکل دیگه پیش اومده فلاش مموری رو که به کامپیوتر وصل می کنم autorun رو میروسی می شناسه و وقتی دیلیت می کنم دیگه فلاش کار نمی کنه حالا می گید چکار کنم موبایلمم اینجوری شده لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من با safe mod بالا اومدم و بک اپی که داشتم رو ریختم رو کامپیوتر بعد کاسپر رو نصب کردم اپدیت و اسکن کردم مشکلم حل شد اما یه مشکل دیگه پیش اومده فلاش مموری رو که به کامپیوتر وصل می کنم autorun رو میروسی می شناسه و وقتی دیلیت می کنم دیگه فلاش کار نمی کنه حالا می گید چکار کنم موبایلمم اینجوری شده لطفا راهنمایی کنید
    Autorun را با چه نامی می شناسد ؟ اگر توانستید فایل Autorun مربوطه را آپلود کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •