من بازی رو گرفتم. بازی لگ داشت.
کسی میدونه باید چی کار کرد؟
من بازی رو گرفتم. بازی لگ داشت.
کسی میدونه باید چی کار کرد؟
آقا دموهای بازی من سایلنتند!
چی کارش میشه کرد؟
دوستان منم همچین مشکلی دارم کسی هست کمک منه ؟
فعلا راه حل درست حسابی نیومده ولی اینا رو جناب havas گذاشتن رو انجام بدین ببینین درست میشه
نوشته شده توسط havas_1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DXSETUP که به همراه بازی وجود داره رو اجرا کنین.
برای رفع LAG فعلا این راه ها پیشنهاد میشه:
- کسانی که کارت های ATI دارند Catalyst AI رو غیر فعال کنند.
- فایل Config بازی رو به صورت زیر ویرایش کنین...
multigpu = 0
multicore = 1
vsync = 0
maxpackets = 100
- حین اجرای بازی پنجره Windows Task Manager رو باز کنین و Set priority بازی رو در حالت Low قرار بدین و Set Affinity رو در حالت تک سی پی یو در بیارین.
من تو یه قسمت گیر کردم کمک کنین
یه جا هست که اسم ماموریت push back to nva هست آدمای دشمن مثل مور و ملخ میریزن و میان تو سنگرهاشون هرچقدر میزنیشون بازهم نیرو اضافه میشه. یه چک پوینت هم هست که فقط میشه تا 6 متریش رفت بعدش از هر طرف میزنن. چطوری میشه رد کرد این قسمتو؟
Last edited by urum; 18-11-2010 at 19:51.
فایل config بازی کجاست؟ من که نیافتـــــــمش!!!
در پوشه ی players قرار داره![]()
دوستان شما میتونید فقط با دانلود آپدیت زیر و نصب آن و بعد کپی کرک آن در محل نصب بازی ، بازی رو بدون هیچ مشکل و باگ یا لگی و با سرعت فـــــــــــــــــول بازی کنید.
محتوای مخفی: Skidrow Update
معذرت! من اینو یادم رفت بگم... این تغییر تنظیماتی که گفتم مربوط به رفع لگ های بازی هست در نسخه های Steam در مسیر زیر قرار داره:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players
اما در بعضی جاها در محل نصب بازی, پوشه player یه فایل config.cfg هم داریم که داخلش قسمت های زیر رو تغییر میدیم:
seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1"
i
مورد اول مربوطه به چند گرافیکه بودن و دومی هم به چند سی پی یو بودن... تک هسته ای بودن سی پی یو و تک گرافیک باشین میشه 0 و غیر اون میشه 1.
یه سری بشکه می بینین. میرین طرفشون و F رو میزنین.
آقا من یه مشکلی دارم که فقط مخصوص این COD نیس .
تو تمام COD ها این مشکل واسم پیش میاد .
من هر موقع تیر میزنم خودش سینه خیز میکنه بدون اینکه من Ctrl رو بزنم . بعد من پا میشم دوباره تیر میزنم دوباره سینه خیز میشه.
اصلا بازی بم حال نمیده .
مشکل به نظر شما از چیه ؟
کیبورد هم خراب نیست.فقط تو COD ها این مشکل پیش میاد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)