سلام
پارسالم از این حرفا میزدن! ...
سلام
پارسالم از این حرفا میزدن! ...
به هر حال جدا از حرف و حدیث ها ، تریلر های زیادی اومده که مشخص میکنه مسائل بازی تا چه حد بهبود پیدا کرده که بازم بستگی به برداشت خود آدم داره ...
سلام
راستش اگه یادت باشه!
پارسال تریلر هایی دادن ...
یادمه رفتم با هزار زحمت دیدمشون آنلاین!
چقدر زیبا بود و توضیحات مفص داشت.
اما فقط آخرش یکی از حرفاشون واقعیت پیدا کرد!
گرافیک خوب!!
ما که هیچ ارتقائی حس نکردیم!
فقط خوبیش این بود که واحد پول گذاشته بوند به جای پوینت های تابلوی کنامی!
این که حواشی بازی رو نشون میدیم هم به دو تا عکس مصاحبه با خبرنگارا محدود شد!
به هر حال اگه بهتر بشه که خوبه!
خوشحال میشم!![]()
البته صحبت شما قابل ستایش هستش ولی خب شما ببینید در مورد ویژگیهای دروازهبانان در Pes 2010 چیز خاصی ندیدیم ولی اگه دقت کرده باشید و صفحات قبل رو دیده باشید در مورد دروازه بانان مفصل صحبت شده و حتی کنفرانسهایی رو هم اسکای بلو در این مورد تدارک دیده است ... ولی یه نکته اینکه من در مورد داوری چشمام آب نمی خوره از طرفی در این مورد هم چیز خاصی ندیدیم ....
تمام مشکلات داوری و بقیه چیز ها که دوستان میگن!
از موتور پایه ی در حد جراغ نفتیه بازی هست!
اگر این رو از نتو نوشتن کل مشکلات حل میشه...
کنامی تا حالا از این کار به بهونه های مختلف شونه خالی کرده ...
به هر حال هر بازی نقصی داره و این بازی در نوع خودش نقوص هایی رو داره ...
و قطعا بازی های دیگر هم (در این سبک) هنوز به طور کامل نتونستن خواسته های طرفدارانشون رو برآورده کنند که ما عدم بر آورده کردن خواسته رو نقص مینامیم ...
در مورد بهونه های کونامی هم من که منظورتون رو نفهمیدم ... میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟
Last edited by Traceur; 27-08-2010 at 19:40.
هر دفعه میگفت!در مورد بهونه های کونامی هم من که منظورتون رو نفهمیدم ... میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟
به نظر ما هنوز این توانایی رو داره که از این موتور در شماره های بعدی هم استفاده بشه!
واسه همین تمام بازی ها تقریبا گرافیک یکسانی داشت منتها با Detail بیشتر ...
آخه شما ببین بازی از نظر گرافیکی انصافا در موقعیت خوبی هستش ...
و البته منظور از جزئیات فکر کنم همون امکانات درون بازی هستش ...
به نظر من آغاز تغییرات گرافیکی و گیم پلی این بازی از سال 2008 بوده که حقیقتا تا اینجا هم خوب پیشرفتی داشته و شما اینو در نظر داشته باش که کونامی تازه با اسکای بلو همکاری کرده و برای بهبود همین مسائلی که دوستان مطرح کردن نیاز به زمان داره ....
من به نظرم اگه این دفعه نتونن به وعده هاشون عمل کنن میشن شبیه چوپان دروغگو دیگه هیچ کس براشون تره هم خورد نمیکنه برا همین فکر میکنم اینا تمام تلاششون رو خرج میکنن تا تو این نسخه برگردن مطمئن باشین شده از جانشون مایه میزارن
صد در صد!
منظور من از Detail در واقع Graphic Detail بود نه آپشن های داخل بازی!!
نمیدونم چرا اینطوری برداشت کردی شما؟!
پیشرفت خوب درست!
اما عقب مندن از رقیب نه!!
مال ما بعد 2010 یه جورایی چوپون شد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)