به نظرم تنظیماتم درسته...شما هم یه نگاه بنداز....این تنظیمات مودم منه برای وایرلس هستش...ولی بازم وصل نمیشه..
عکس:
![]()
به نظرم تنظیماتم درسته...شما هم یه نگاه بنداز....این تنظیمات مودم منه برای وایرلس هستش...ولی بازم وصل نمیشه..
عکس:
![]()
آقا هیچکس نبود جواب من رو بده؟؟؟؟
سلام
بله تنظیماتتون درسته . فقط انکریپشن رو اگه میشه مثل برای من تنظیم کنین که امنیت بهتری داره. با گوشی شبکه وای فایتون رو میبینین ؟
چراغ وای فای مودم روشن میشه ؟
با یه دستگاه دیگه شبکه وای فای رو تست کنید شاید مشکل از سمت گوشیتون باشه . راستی مدل گوشیتون چی هست ( بعضی از گوشیهای قدیمی از شناسایی های قدیمیتری پشتیبانی میکنن )
مودم رو که حتما روی حالت bridge گذاشتید؟ بعد اینکار فقط کافیه شبکه وای فایتون رو درست تنظیم کنید. بعد اینکه با دستگاه تون به شبکه وای فای مودم وصل شدید دیگه باید به سادگی با کانکشن بتونید به اینترنت وصل بشید. اگه میشه بگید چه اروری میده .
لن با کانکشن روی کامیپیوترتون تست میکنید دیگه ؟
ممنون از توجهت...
1- انکرپشن طبق تنظمیاتِ شما، هر دو رو میتونید انتخاب کنید ولی من یکیش رو فقط میتونم انتخاب کنم یا TKIP یا AES
2- چراغهای مودم من به ترتیب از چپ Power . Adsl , Wlan روشنه
عکس:
3- من با گوشیهای آیفون 5...سونی اکسپریا U و لپ تاپ msi امتحان کردم وصل نشده...گوشی خودمم همونطور که گفتم sony ericsson Xperia Arc S هستش...اونقدرا هم قدیمی نیست!
در مورد سئوالتون بله گوشیم وای فای رو پیدا میکنه رمز میدم کانکت میشه ولی وقتی با مرورگر میخوام گوگل رو مثلن باز کنم صفحه ایی باز نمیکنه...
Last edited by ALI V8; 04-10-2013 at 17:51.
سلام
دوستان اگه یکی بخاد به من Remote بزنه ،من باید روی مودم چه تنظیماتی انجام بدم؟
استادمون میگفت باید در مودم قابلیتی به نام port forward وجود داشته باشه و اونو تنظیم کرد.
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
سلام
چرا چراغ اینترنت شما روشن نیست ؟ اگه با گوشی وصل میشید به شبکه و سایتی رو بالا نمیآره به خاطر همین هست که شبکتون اینترنت نداره .
تنظیمات اینترنت رو درست انجام دادید ؟ نکنه به صورت bridge میخواید وصل بشید ؟ چون توی گوشی خودم حداقل ساختن کانکشن رو ندیدم برای حالت bridge .
نه رو حالت pppoe هستش...، والا از روز اول اون چراغ روشن نمیشد من فکر کردم مربوط به شبکه هستش..تنظیمات اینترنت به درستی انجام دادم یعنی چی رفیق؟ من یه کانکشن معمولی ساختم با همونم وصل میشم به اینترنت...تو گوشیمم وصل میشه به وای فای ولی صفحه باز نمیکنه..واقعن رفته رو اعصابم)
اینم تنظیمات مربوط به قسمت اینترنت مودمم...
عکس:
![]()
سلام
برای اینکه گوشیتون هم اینترنت داشته باشه باید خود مودمتون به اینترنت وصل بشه. برای اینکار هم قسمت یوزرنیم و پسورد رو با اطلاعاتی که از شرکت ارائه اینترنت گرفتید پر کنید. که در اینصورت خود مودم به اینترنت وصل میشه و کل شبکه شما دسترسی به اینترنت رو دارن که شامل گوشی شما هم میشه . و از این به بعد دیگه نیازی به کانکشن روی سیستمتون ندارین. همینکه به مودم وصل باشین یعنی اینترنت دارین .
ممنون...یعنی لازم نیست کانکشن داشته باشم؟ هر موقه مودم رو روشن کنم وصل میشه به اینترنت؟ چون تنظیمات دانلود منیجرم طوری هست که ویندوز ران میشه وصل میشه به اینترنت و شورع به دانلود میکنه...
و دیگه اینکه یعن موبایلم ووصل میشه به وای فای؟
یه سئوال دیگه...ببخشیدا....راهی هستش من پی سی رو روشن نذارم و لی بتونم دانلودم رو داشته باشم؟
البته پسورد یوزر رو تو تنظیمات مودم وارد کردم یه بار خاموش و روشن کردم...ولی اتفاقی نیفتاد...یعنی وصل نشد به اینترنت چراغ اینترنت هم روشن نشد :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)