تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 139 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

همونطوریکه تو عکس میبینی به آدرس 192.168.1.1 برو یوزرنیم و پسورد هر دو معولا admin هست . مثل تنظیمات مودم خودم ٬ مودمت رو تنظیم کن. فقط تو شماره ۴ یه اسم دلخواه برای شبکه وای فایت بزار. تو شماره ۶ هم یه رمز حداقل ۸ کاراکتری باید بزاری . تنظیمات پایین صفحه رو بزار پیشفرض باشه حالا save رو بزن و منتظر باش که چراغ وای فایت روشن بشه.
    حالا وای فای گوشیت رو روشن کن و دنبال شبکه وای فای خودت بگرد ( همون اسمی که تو شماره ۴ وارد کردی ) بعد کانکت رمز هم همون شماره ۶ هست. وارد کن و تمام. به شبکه وای فایت وصل شدی و اگه شبکت اینترنت داره پس موبایلت هم اینترنت داره دیگه الان .
    هرجا مشکلی داشتی بنده و دوستان در خدمتیم.

به نظرم تنظیماتم درسته...شما هم یه نگاه بنداز....این تنظیمات مودم منه برای وایرلس هستش...ولی بازم وصل نمیشه..
    عکس:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخوام مودم رو در حالت bridge قرار بدم و بعد از طریق وایرلس کانکت بشم.......
    همه مراحل کار رو انجام میدم یعنی اکسس پوینت دارم... کانکشن هم برای وارد کردن یوزر پس میسازم ولی وقتی کانکت رو میزنم ارور میده .....
    درحالیکه وقتی کابل لن رو به لپ تابم وصل میکنم راحت وصل میشه...
    به نظر شما مشکل چیه؟؟ آیا باید تنضیماتی رو در مودم اعمال کنم یا در کانکشن ؟؟
    آیا باید مک آدرس وایرلس رو تغییر بدم؟؟
    ممنون میشم دوستانی که وارد هستن راهنمایی کنن.......

آقا هیچکس نبود جواب من رو بده؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام

به نظرم تنظیماتم درسته...شما هم یه نگاه بنداز....این تنظیمات مودم منه برای وایرلس هستش...ولی بازم وصل نمیشه..
    عکس:

بله تنظیماتتون درسته . فقط انکریپشن رو اگه میشه مثل برای من تنظیم کنین که امنیت بهتری داره. با گوشی شبکه وای فایتون رو میبینین ؟
    چراغ وای فای مودم روشن میشه ؟
    با یه دستگاه دیگه شبکه وای فای رو تست کنید شاید مشکل از سمت گوشیتون باشه . راستی مدل گوشیتون چی هست ( بعضی از گوشیهای قدیمی از شناسایی های قدیمیتری پشتیبانی میکنن )

آقا هیچکس نبود جواب من رو بده؟؟؟؟
    مودم رو که حتما روی حالت bridge گذاشتید؟ بعد اینکار فقط کافیه شبکه وای فایتون رو درست تنظیم کنید. بعد اینکه با دستگاه تون به شبکه وای فای مودم وصل شدید دیگه باید به سادگی با کانکشن بتونید به اینترنت وصل بشید. اگه میشه بگید چه اروری میده .
    لن با کانکشن روی کامیپیوترتون تست میکنید دیگه ؟

4. این کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

بله تنظیماتتون درسته . فقط انکریپشن رو اگه میشه مثل برای من تنظیم کنین که امنیت بهتری داره. با گوشی شبکه وای فایتون رو میبینین ؟
    چراغ وای فای مودم روشن میشه ؟
    با یه دستگاه دیگه شبکه وای فای رو تست کنید شاید مشکل از سمت گوشیتون باشه . راستی مدل گوشیتون چی هست ( بعضی از گوشیهای قدیمی از شناسایی های قدیمیتری پشتیبانی میکنن )
    ممنون از توجهت...
    1- انکرپشن طبق تنظمیاتِ شما، هر دو رو میتونید انتخاب کنید ولی من یکیش رو فقط میتونم انتخاب کنم یا TKIP یا AES
    2- چراغهای مودم من به ترتیب از چپ
    Power . Adsl , Wlan روشنه
    عکس:

3- من با گوشیهای
    آیفون 5...سونی اکسپریا U و لپ تاپ msi امتحان کردم وصل نشده...گوشی خودمم همونطور که گفتم sony ericsson Xperia Arc S هستش...اونقدرا هم قدیمی نیست!

در مورد سئوالتون بله گوشیم وای فای رو پیدا میکنه رمز میدم کانکت میشه ولی وقتی با مرورگر میخوام گوگل رو مثلن باز کنم صفحه ایی باز نمیکنه...

Last edited by ALI V8; 04-10-2013 at 17:51.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه یکی بخاد به من Remote بزنه ،من باید روی مودم چه تنظیماتی انجام بدم؟
    استادمون میگفت باید در مودم قابلیتی به نام port forward وجود داشته باشه و اونو تنظیم کرد.
    دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از توجهت...
    1- انکرپشن طبق تنظمیاتِ شما، هر دو رو میتونید انتخاب کنید ولی من یکیش رو فقط میتونم انتخاب کنم یا TKIP یا AES
    2- چراغهای مودم من به ترتیب از چپ
    Power . Adsl , Wlan روشنه
    عکس:

3- من با گوشیهای
    آیفون 5...سونی اکسپریا U و لپ تاپ msi امتحان کردم وصل نشده...گوشی خودمم همونطور که گفتم sony ericsson Xperia Arc S هستش...اونقدرا هم قدیمی نیست!

در مورد سئوالتون بله گوشیم وای فای رو پیدا میکنه رمز میدم کانکت میشه ولی وقتی با مرورگر میخوام گوگل رو مثلن باز کنم صفحه ایی باز نمیکنه...

سلام
    چرا چراغ اینترنت شما روشن نیست ؟ اگه با گوشی وصل میشید به شبکه و سایتی رو بالا نمیآره به خاطر همین هست که شبکتون اینترنت نداره .
    تنظیمات اینترنت رو درست انجام دادید ؟ نکنه به صورت bridge میخواید وصل بشید ؟ چون توی گوشی خودم حداقل ساختن کانکشن رو ندیدم برای حالت bridge .

8. این کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    چرا چراغ اینترنت شما روشن نیست ؟ اگه با گوشی وصل میشید به شبکه و سایتی رو بالا نمیآره به خاطر همین هست که شبکتون اینترنت نداره .
    تنظیمات اینترنت رو درست انجام دادید ؟ نکنه به صورت bridge میخواید وصل بشید ؟ چون توی گوشی خودم حداقل ساختن کانکشن رو ندیدم برای حالت bridge .
    نه رو حالت pppoe هستش...، والا از روز اول اون چراغ روشن نمیشد من فکر کردم مربوط به شبکه هستش..تنظیمات اینترنت به درستی انجام دادم یعنی چی رفیق؟ من یه کانکشن معمولی ساختم با همونم وصل میشم به اینترنت...تو گوشیمم وصل میشه به وای فای ولی صفحه باز نمیکنه..واقعن رفته رو اعصابم )
    اینم تنظیمات مربوط به قسمت اینترنت مودمم...
    عکس:

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

پيش فرض

نه رو حالت pppoe هستش...، والا از روز اول اون چراغ روشن نمیشد من فکر کردم مربوط به شبکه هستش..تنظیمات اینترنت به درستی انجام دادم یعنی چی رفیق؟ من یه کانکشن معمولی ساختم با همونم وصل میشم به اینترنت...تو گوشیمم وصل میشه به وای فای ولی صفحه باز نمیکنه..واقعن رفته رو اعصابم )
    اینم تنظیمات مربوط به قسمت اینترنت مودمم...
    عکس:

سلام
    برای اینکه گوشیتون هم اینترنت داشته باشه باید خود مودمتون به اینترنت وصل بشه. برای اینکار هم قسمت یوزرنیم و پسورد رو با اطلاعاتی که از شرکت ارائه اینترنت گرفتید پر کنید. که در اینصورت خود مودم به اینترنت وصل میشه و کل شبکه شما دسترسی به اینترنت رو دارن که شامل گوشی شما هم میشه . و از این به بعد دیگه نیازی به کانکشن روی سیستمتون ندارین. همینکه به مودم وصل باشین یعنی اینترنت دارین .

11. این کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    برای اینکه گوشیتون هم اینترنت داشته باشه باید خود مودمتون به اینترنت وصل بشه. برای اینکار هم قسمت یوزرنیم و پسورد رو با اطلاعاتی که از شرکت ارائه اینترنت گرفتید پر کنید. که در اینصورت خود مودم به اینترنت وصل میشه و کل شبکه شما دسترسی به اینترنت رو دارن که شامل گوشی شما هم میشه . و از این به بعد دیگه نیازی به کانکشن روی سیستمتون ندارین. همینکه به مودم وصل باشین یعنی اینترنت دارین .
    ممنون...یعنی لازم نیست کانکشن داشته باشم؟ هر موقه مودم رو روشن کنم وصل میشه به اینترنت؟ چون تنظیمات دانلود منیجرم طوری هست که ویندوز ران میشه وصل میشه به اینترنت و شورع به دانلود میکنه...
    و دیگه اینکه یعن موبایلم ووصل میشه به وای فای؟

یه سئوال دیگه...ببخشیدا....راهی هستش من پی سی رو روشن نذارم و لی بتونم دانلودم رو داشته باشم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    البته پسورد یوزر رو تو تنظیمات مودم وارد کردم یه بار خاموش و روشن کردم...ولی اتفاقی نیفتاد...یعنی وصل نشد به اینترنت چراغ اینترنت هم روشن نشد :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •