تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 130 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست من بایت ارسالی چرا بیشتر دریافتی هست عجیبه مثل من هست ریز مصرف شما

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

تو اول پینک رو دیدی که بعد این سایت آبدیت نشده تاریخش و نظرات و امضای تومار 50 درصدش جدید هست و تا ماه قبل 710 معترض بود الان 850 نفر هست و نظراتشون رو بخون ببین با ارسال امضا به صفحه اعتراضات میری جدید هستن
    مرگ بر صبانت
    بایت ارسالی زیاد مربوط میشه به ویروسی که اطلاعات شما را داره واسه ی یکی میفرسه.

حالا بگردید دنبال دزد اصلی

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان با چه برنامه ای میشه برنامه ریزی کرد کامپیوتر سر زمان خاص روشن و خاموش بشه و مودم و دانلود ها به ترتیب انجام بشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان با چه برنامه ای میشه برنامه ریزی کرد کامپیوتر سر زمان خاص روشن و خاموش بشه و مودم و دانلود ها به ترتیب انجام بشن
    auto shut down
    IDM

ویندوز باید یک یوز داشته باشه و پسورد هم نداشته بشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

بایت ارسالی زیاد مربوط میشه به ویروسی که اطلاعات شما را داره واسه ی یکی میفرسه.

حالا بگردید دنبال دزد اصلی
    دوست من متوجه شدم تو هم حامی صبانتی حرف اون ها رو نزن بلد نیستی کمک کنی
    دوست من تمام هارد رو فرمت کردم و پارتیشن عوض کردم و آنتی ویروس آویرا نصب هست با آبدیت جدید و آنتی اسپای ور نصب هست مشکل ویروس ندارم این ماه و سرعت رو چی میگی روزانه 5 و الان هم 6 هست .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

192.168.1.1 رو بزن تو مرورگرت بعد یوزر و پس رو admin بزن برو تو منوهاش بگرد ببین یک همچین چیزی میبینی.
    اگر نشد مدل دقیق مودم رو بگو تا نحوه وارد شدن به منو رو برات پیدا کنم.
    دوست من این کار رو کردم اصلآ صفحه ای باز نشد مودم من NETGEAR هست.مدل DM111PSP
    و دوستان یکی از دلایل اینکه ارسال ما بیشتر دریافت هست این تاپیک ها هستن و ارسال نظر چک کنید روزهایی که اینجا نظر دادیم ارسال بیشتر دریافته

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما که از صبا نت که نگرفتی خواهشن بی دلیل حرف نزن ، من با نرم افزار بی نرم افزار همه جوره بهم ثابت شده که دارن دزدی می کنن شما اینجوری می گی به من خیلی برمی خوره، به اون خدایی که می پرستی دارن شارژ دزدی می کنن ، تو گزارش کانکشن های من به فاصله یک دقیقه دوتا 200 مگ ثبت شده اینو چی می گی؟
    اگه به آدرس زیر برید به تاریخ 21/03/89 دقت کنید این قضیه رو می تونید ببنید ، این موضوع شارژ دزدی برای من حدود 20 خرداد شروع شده که مصرف من از این تاریخ سه چهار برابر شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

مشکل من شارژ دزدیه ، البته خیلی پرینت استفادشونو نگاه نمی کنن وگرنه می فهمن چه خبره.
    خواهش کسی دم از آپدیت رو خاموش کن و سیستمت ویروسی شده و ... که همون برخوردی با صبانتی ها کردم با اونم می کنم(ببخشید اینجوری حرف می زنم ولی صبا نتی ها واقعا رو اعصاب آدم راه می رن )
    می دونم آدم وقتی با پشتیبانی مشکلش حل نمیشه یکی هم بیاد تعریف الکی بکنه می خواد خفش کنه خودم با یک احمق زبون نفهم سر شاشتل بحثم شد که انقدر اوج گرفت کل کل ها که مدیر بخش چند روز در تاپیک رو بست .
    جوابت رو اینجا دادم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر باز هم قانع نشدی . 2 راه داری راه بی دردسر اینه که بری یک شرکت دیگه راه دوم اینکه بری تنظیم مقررات شکایت کنی اگر 2 نفر دیگه رو هم بتونی گیر بیاری با هم برید خیلی بهتره منتها باز هم 100% مطمئن شو که خدایی نکرده بهت برچسب تهمت و افترا نزن که پات باز بشه به دادگاه. در مورد اینکه چطور ثابت کنی هم فکر کنم خودشون بازرس بدن شاید مودم گذاشتن تو کافو فایل دانلود کردن با سایت چک کردن اگر ااکی کم کرده باشه حال صبانت رو میگیرن ولی اگر درست کم بشه صبانت میتونه ازتون شکایت بکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AM 241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهر خوبی ها در کنار بدی ها

پيش فرض

نقل قول کردم که احمق بودنت رو ثابت کنم

عصبی خودتی و حرف دهنت رو بفهم تو هم از صبانتی هایی فقط فکر جیبتون هستین و ارزش نداره کل کل با صبانتی ها من یک عالمه تماس با تهران و اهواز داشتم حتی آقای درخشان همتون رو کوک کردن چون شارژ رو میبره شرکت میندازین گردن ویروس یا -- یا سیستم خنده داره مرگ بر صبانت
    من 2 ماهه مشکلم اینه 15 ایمیل دادم 3 هفته تماس با تهران و اهواز داشتم 5 روز مداوم یوزر پسورد رو به شرکت فارا اهواز دادم ولی رسیدگی نمیکنن سرعت شبانه 0 و 2 و روزانه جدیدآ 0 و 7 هست و فکس دادم 2 بار و شما بگو چکار کنم 8 گیگ شارژ من پریده حتی حاضر نیستسن یوزر پسورد رو میدم چک کنین مشکل باز از منه خنده داره و حتی گفتم بهش دانلود کن ببین کم میشه شارژ 2 برابر اما این کار رو نکرد نماینده اهواز و حتی تهران آقای درخشان هم مشکلم رو به قسمت مربوطه نداد چون لجباز بود حرف خودش بود تنها ویروسه اگه بدم به بخش مربوطه هم ممیگن ویروسه شب تا صبح 30 مگابایت هم دانلود نمیشه

شماره مدیریت صبانت رو بده با این حال به سازمان مقررات رادیویی شکایت کردم بینم چی میشه
    وقتی میگم عصبی هستین میگین نه
    من با دلیل بهتون گفتم که از سرور نمیتونه باشه
    بعد ادم عاقل نمیاد دزدی بکنه از یوزر خودش چون بر فرض اصلا دزدی بکنه اون یک گیگ واسه اون شرکت بدرد نمیخوره شما اصلا بگو 1000 گیگ در روز دزدی کنه!!!! اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده این مثل این میمونه که شما درامد روزانت 10 میلیون باشه بعد بگی نه من 10 میلیون 100 هزار تومن میخوام پس دزدی کنم
    اما با توجه به تجربه تو پست قبلی گفتم میتونه مشکلتون از چی باشه اما یکبار دیگه هم میگم
    1-نرم افزار تورنت (واسه اینکه حجمت زود تموم میشه )
    شما به راحتی میتونین با نصب یک نرم افزار مقدار آپلود و دانلودتون رو کنترل کنین
    2-سیم کشی داخلی ( به قیافش نمیخوره اما روی سرعت به شدت تاثیر داره)
    3- مودم ( خیلی روی سرعت تاثیر داره)
    4-نحوه ارتباط بین مودم و کامپیوتر ( با چه کابلی با چه پرتی )
    5- مرکز مخابرات ( اینو خیلی راحت میشه چک کرد با یکی که اکانت صبانت داره و توی یک مرکز دیگس هماهنگ کنین تا یوزر شما کانکت بشه و تست بگیره)
    6- پورت مخابراتی که به شما تعلق گرفته ( اینم خیلی مهمه شاید یکی از پرت هایی که شما با اون share شدین نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و باعث بروز این مشکل واسه شما شده)
    اما شکایتی هم که کردین فکر عالیی بوده

8. 3 کاربر از AM 241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

در ضمن شارژ دزدی مشکل من تنها نیست مشکل صدها نفر هست .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

وقتی میگم عصبی هستین میگین نه
    من با دلیل بهتون گفتم که از سرور نمیتونه باشه
    بعد ادم عاقل نمیاد دزدی بکنه از یوزر خودش چون بر فرض اصلا دزدی بکنه اون یک گیگ واسه اون شرکت بدرد نمیخوره شما اصلا بگو 1000 گیگ در روز دزدی کنه!!!! اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده این مثل این میمونه که شما درامد روزانت 10 میلیون باشه بعد بگی نه من 10 میلیون 100 هزار تومن میخوام پس دزدی کنم
    اما با توجه به تجربه تو پست قبلی گفتم میتونه مشکلتون از چی باشه اما یکبار دیگه هم میگم
    1-نرم افزار تورنت (واسه اینکه حجمت زود تموم میشه )
    شما به راحتی میتونین با نصب یک نرم افزار مقدار آپلود و دانلودتون رو کنترل کنین
    2-سیم کشی داخلی ( به قیافش نمیخوره اما روی سرعت به شدت تاثیر داره)
    3- مودم ( خیلی روی سرعت تاثیر داره)
    4-نحوه ارتباط بین مودم و کامپیوتر ( با چه کابلی با چه پرتی )
    5- مرکز مخابرات ( اینو خیلی راحت میشه چک کرد با یکی که اکانت صبانت داره و توی یک مرکز دیگس هماهنگ کنین تا یوزر شما کانکت بشه و تست بگیره)
    6- پورت مخابراتی که به شما تعلق گرفته ( اینم خیلی مهمه شاید یکی از پرت هایی که شما با اون share شدین نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و باعث بروز این مشکل واسه شما شده)
    اما شکایتی هم که کردین فکر عالیی بوده
    با عرض معذرت از برخورد تند من
    و من سرعتم 280 بود الان 3 هفته هست شده 5 روزانه
    و شبانه 2 هست و داغونم کرده و همش سرعت 0 میشه باید دیس کانکت شم
    و مشکل سرعت بدون تغییر در سیستم پیش اومده 1 ماه پیش 280 بود روزانه و چرا صبانت اهواز و تهران پیگیری نمیکنه به نظر شما ریگی تو کفش اون ها نیست نه ایمیل نه تلفن نه فکس به من میگن دروغگو و ویروس داره سیستم مگه میشه چون هارد رو پاک کردم و پارتیشن عوض کردم و 2 آنتی ویروس و -- نصب هست رو سیستم و آنتی اسپای ور

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

در ضمن عصبی باشم بهتر هست تا از دزدی مثل صبانت طرف داری کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من این کار رو کردم اصلآ صفحه ای باز نشد مودم من NETGEAR هست.مدل DM111PSP
    و دوستان یکی از دلایل اینکه ارسال ما بیشتر دریافت هست این تاپیک ها هستن و ارسال نظر چک کنید روزهایی که اینجا نظر دادیم ارسال بیشتر دریافته
    شما 192.168.0.1 رو بزنید بعد یوزرنیم رو admin و پسورد رو password

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •