بایت ارسالی زیاد مربوط میشه به ویروسی که اطلاعات شما را داره واسه ی یکی میفرسه.
حالا بگردید دنبال دزد اصلی![]()
بایت ارسالی زیاد مربوط میشه به ویروسی که اطلاعات شما را داره واسه ی یکی میفرسه.
حالا بگردید دنبال دزد اصلی![]()
دوستان با چه برنامه ای میشه برنامه ریزی کرد کامپیوتر سر زمان خاص روشن و خاموش بشه و مودم و دانلود ها به ترتیب انجام بشن
auto shut down
IDM
ویندوز باید یک یوز داشته باشه و پسورد هم نداشته بشه.
دوست من متوجه شدم تو هم حامی صبانتی حرف اون ها رو نزن بلد نیستی کمک کنی
دوست من تمام هارد رو فرمت کردم و پارتیشن عوض کردم و آنتی ویروس آویرا نصب هست با آبدیت جدید و آنتی اسپای ور نصب هست مشکل ویروس ندارم این ماه و سرعت رو چی میگی روزانه 5 و الان هم 6 هست .![]()
دوست من این کار رو کردم اصلآ صفحه ای باز نشد مودم من NETGEAR هست.مدل DM111PSP
و دوستان یکی از دلایل اینکه ارسال ما بیشتر دریافت هست این تاپیک ها هستن و ارسال نظر چک کنید روزهایی که اینجا نظر دادیم ارسال بیشتر دریافته![]()
می دونم آدم وقتی با پشتیبانی مشکلش حل نمیشه یکی هم بیاد تعریف الکی بکنه می خواد خفش کنه خودم با یک احمق زبون نفهم سر شاشتل بحثم شد که انقدر اوج گرفت کل کل ها که مدیر بخش چند روز در تاپیک رو بست .
جوابت رو اینجا دادم:
اگر باز هم قانع نشدی . 2 راه داری راه بی دردسر اینه که بری یک شرکت دیگه راه دوم اینکه بری تنظیم مقررات شکایت کنی اگر 2 نفر دیگه رو هم بتونی گیر بیاری با هم برید خیلی بهتره منتها باز هم 100% مطمئن شو که خدایی نکرده بهت برچسب تهمت و افترا نزن که پات باز بشه به دادگاه. در مورد اینکه چطور ثابت کنی هم فکر کنم خودشون بازرس بدن شاید مودم گذاشتن تو کافو فایل دانلود کردن با سایت چک کردن اگر ااکی کم کرده باشه حال صبانت رو میگیرن ولی اگر درست کم بشه صبانت میتونه ازتون شکایت بکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی میگم عصبی هستین میگین نه
من با دلیل بهتون گفتم که از سرور نمیتونه باشه
بعد ادم عاقل نمیاد دزدی بکنه از یوزر خودش چون بر فرض اصلا دزدی بکنه اون یک گیگ واسه اون شرکت بدرد نمیخوره شما اصلا بگو 1000 گیگ در روز دزدی کنه!!!! اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده این مثل این میمونه که شما درامد روزانت 10 میلیون باشه بعد بگی نه من 10 میلیون 100 هزار تومن میخوام پس دزدی کنم
اما با توجه به تجربه تو پست قبلی گفتم میتونه مشکلتون از چی باشه اما یکبار دیگه هم میگم
1-نرم افزار تورنت (واسه اینکه حجمت زود تموم میشه )
شما به راحتی میتونین با نصب یک نرم افزار مقدار آپلود و دانلودتون رو کنترل کنین
2-سیم کشی داخلی ( به قیافش نمیخوره اما روی سرعت به شدت تاثیر داره)
3- مودم ( خیلی روی سرعت تاثیر داره)
4-نحوه ارتباط بین مودم و کامپیوتر ( با چه کابلی با چه پرتی )
5- مرکز مخابرات ( اینو خیلی راحت میشه چک کرد با یکی که اکانت صبانت داره و توی یک مرکز دیگس هماهنگ کنین تا یوزر شما کانکت بشه و تست بگیره)
6- پورت مخابراتی که به شما تعلق گرفته ( اینم خیلی مهمه شاید یکی از پرت هایی که شما با اون share شدین نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و باعث بروز این مشکل واسه شما شده)
اما شکایتی هم که کردین فکر عالیی بوده![]()
در ضمن شارژ دزدی مشکل من تنها نیست مشکل صدها نفر هست .![]()
با عرض معذرت از برخورد تند من
و من سرعتم 280 بود الان 3 هفته هست شده 5 روزانه
و شبانه 2 هست و داغونم کرده و همش سرعت 0 میشه باید دیس کانکت شم
و مشکل سرعت بدون تغییر در سیستم پیش اومده 1 ماه پیش 280 بود روزانه و چرا صبانت اهواز و تهران پیگیری نمیکنه به نظر شما ریگی تو کفش اون ها نیست نه ایمیل نه تلفن نه فکس به من میگن دروغگو و ویروس داره سیستم مگه میشه چون هارد رو پاک کردم و پارتیشن عوض کردم و 2 آنتی ویروس و -- نصب هست رو سیستم و آنتی اسپای ور
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
در ضمن عصبی باشم بهتر هست تا از دزدی مثل صبانت طرف داری کنم![]()
شما 192.168.0.1 رو بزنید بعد یوزرنیم رو admin و پسورد رو password
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)