رو مموری هم می شه نصب کرد.
1 گیگ از 2 گیگ حافظه ی داخلی برای سیستم عامل و برنامه ها در نظر گرفته شده.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
رو مموری هم می شه نصب کرد.
1 گیگ از 2 گیگ حافظه ی داخلی برای سیستم عامل و برنامه ها در نظر گرفته شده.
با سلام می خواسم لطف کنید یه فریمور فارسی رو یا آپلود کنید با اینکه یه لینک معرفی کنید چون من نتونستم از لینکی که در صفحه 108 گذاشتید استفاده کنم ممنون میشم.
در ضمن من هر موقع وارد برنامه kies میشم نمی تونم وارد بخش samsung apps بشم چون پیغام (the server committed a protocol violation section=ResponseStatusLine) رو می ده بعد از قسمت apps خارج میشه.
برای همین نمی تونم برنامه هایی که دانلود کردمو install کنم
دوستان لطفا کمکم کنید.![]()
خب دوستان امروز بالاخره گوشیم از گارانتی برگشت (دلم واسش تنگ شده بود)
خب طبق انتظار بلندگو و میکروفون کار نمی کنند و این گوشی برای من دیگه گوشی بشو نیست ولی مایکروتل فیرمور jpjg2 رو ریخته بود روی گوشی که گفتم بیام و چند تا از تغییراتشو نسبت به ورژن قبلی گوشیم که jpjf4 بود بگم واستون
1- این نسخه کاملا روان و smooth به مانند قبل در همه زمینه ها عمل می کنه
2- ویجت منشی تلفنی به ویجتهای دستگاه اضافه شده
3- نرم افزار قرآن کریم به این فیرمور اضافه شده که جالب بود و کاربردی
4- و یه قسمت به نام PC internet به گزینه های قسمت usb اضافه شده
فعلا همینها رو متوجه شدم اگه مطلب جدیدی دیدم اضافه می کنم
ممنون
پیییللییییز به آخرین پست من تو صفحه قبل جوراب بدین
پستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
من به این فکر افتادم که حتما مموریم تقلیبه و رفتم دنبالش . . . من مموری که خریدم ، MicroSD 8Gb هست و اونی که به SD تبدیلش می کنه روش نوشته SanDisk . ولی روی خود مموری ، نامی از Sandisk ذکر نشده . ولی روی میکرو ، یه هولوگرام هست که نوشته : متین SD . من عکساشا می ذارم اینجا و ممنون میشم شما دوستان عزیز منا راهنمایی کنید که این مموری تقلبیه یا نه ؟ برم سراغ مغازه داره یا نه ؟ بهش چی بگم قبول کنه ؟ قیمتش هم 28 تومن بود . . .
مموری من : ( فقط به جای Class 6 ، نوشته Class 4 روی مموری من ) ( آداپتر مموری من شبیه عکس دومی هست )
مموری SanDisk :
![]()
سلام به همه بالاخره من بعد 3 روز تونستم از صحفه 60 این تاپیک تا این جارو بخونم برام خیلی جالب بود که بعضی سولا خیلی تکرار شده بود حداقل اگه حال خوندن همه پست هارو ندارین( یا مثه ما علاف نیستید! ) 1 سرچ کوچیک تو تایپیک بکنید و هی پست ندید چون فقط باعث میشه افرادی که تازه وارد تاپیک میشن سر در گم بشن مثلا راجع به کار کردن با نرم افزار kies هزار تا پست دادین!!
خوب بریم سره اصل مطلب بنده این گوشی رو ندارم ولی هدفم از خوندن این تاپیک تحقیقات برا خریدش بود که با توجه به نظر همگان مصمم شدمو همچنین نتیجه مهمی که گرفتم این بود که حتما با گارانتی بگیرم البته خود من اصلا اعتقادی به گارانتی نداشتم ولی نظرات و تجربیات دوستان رو محترمتر دونستم
![]()
به دوستانی که مردد هستم توصیه میکنم شک نکنید چون خیلی تحقیقات کردم در هر زمینه ایش و به نظرم بهترینه!
خوب 1 سوال داشتم از دوستان به نظر شما بهتره من این گوشی رو بعد ماه رمضون بگیرم یا قبلش؟ واسه این میگم که هم قیمتش افت کرده باشه هم کمی نسبت به بادا مطمئن تر شم! در آخر من از زحمات همه دوستانی که پاسخگو هستند ممنونم
دوست عزیز از وضعیت اسف بار چاپ روش مشخصه که تقلبیه.
مغازه دار که یحتمل می دونسته داره به شما چی می فروشه، بعیده قبول کنه.
مال من چاپش خیلی تمیزه
من گفتم فقط شکلش مثل اینه . . .![]()
سلام دوستان
به کمک این روش، شما میتونین تا حدی انرژی گوشیتون رو ذخیره کنید. به اصطلاح، حالت Power Save.
در صفحه ی اصلی گوشی کد #8740#* رو وارد کنید. یکی از دو جمله ی زیر دیده میشه:
"AP UART Mode Enabled" یا "CP UART Mode Enabled"
اگه جمله AP UART Mode Enabled دیده شد یعنی حالت پاور سیو فعال هست. ولی اگه جمله CP UART Mode Enabled ظاهر شد یعنی حالت پاور سیو فعال نیست و شما باید اون رو فعال کنید. مجدد کد رو وارد کنید تا حالت AP UART Mode Enabled ظاهر بشه. حالا گوشی شما انرژی کمتری مصرف میکنه.
این روش رو سامسونگ تایید کرده و اون رو به اپراتورهای Orange و T-Mobile هم توصیه کرده.
این روش کاملا جواب میده من 3 روزه دارم تستش میکنم میخواستم بعد تست اینجا بگم. منتها وقتی رو حالت AP بگذارید یکی از همین اپراتورها گفته بود گوشی دیگه نمیتونه فیلم HD پخش کنه و سرعت اینترنت در گوشی هم پایین میاد.البته من فک کنم تو 3G منظورشون بوده. بهترین کار اینه تو حالت معمول رو AP بگذارید هر موقع فیلم HD خواستید ببینید بزارید رو CP .
لینک دانلود سالمه
مجددا امتحان کنید
http://yazdsat.dl.rapidbaz.com/T4AJ/S8500XXJE5.zip
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)