تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 121 از 645 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

من يه سوال داشتم...
    مثلا من كه از اسيا تك اشتراك دارم و هنوز وصل نشده وقتي كه وصل شد و من يه ماه به طور رايگان استفاده كردم اون وقت اگر نخواستم و مثلا سال ديگه بازدوباره خواستم ازشون اشتراك بگيرم ديگه كه نيازي به رانژه شدن خط و اين همه طول كشيدن نيست؟
    حالا اگر از شركت ديگه خواستم چي ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من همین الان به آسیاتک زنگ زدم و در مورد p2p سوال کردم و گفت که در مواقع شلوغی بسته میشه و من هم منصرف شدم و ترجیح میدم از همون داتک استفاده کنم ممنون از راهنمایی شما جناب sepahi2007
    دوست من خواهش شما در کدوم مرکز هستی بعدشم اگه از دوستا ویا همسایه هاتون از اسیاتک سرویس گرفتن بپرس تا مطئن بشی یا اینکه شما ماه اولش رو بگیری که کاملا رایگانه و یه vpn به قیمت 2000 تومن بخری تا p2p ها هم باز بشهحداقلش برای یک ماه که می تونی از اسیاتک استفاده کنی به نظر من نرو از داتک بگیر چون پشیمون میشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من يه سوال داشتم...
    مثلا من كه از اسيا تك اشتراك دارم و هنوز وصل نشده وقتي كه وصل شد و من يه ماه به طور رايگان استفاده كردم اون وقت اگر نخواستم و مثلا سال ديگه بازدوباره خواستم ازشون اشتراك بگيرم ديگه كه نيازي به رانژه شدن خط و اين همه طول كشيدن نيست؟
    حالا اگر از شركت ديگه خواستم چي ؟
    چرا دوست عزیز شما زمانی که انصراف میدی شرکت همون روز به مخابرات اطلاع می ده و 2 تا 3 روز بعد خط رو از حالت رانژه خارج می کنه و تا دفعه بعد که دوباره به شرکت در خواست بدی

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

چرا دوست عزیز شما زمانی که انصراف میدی شرکت همون روز به مخابرات اطلاع می ده و 2 تا 3 روز بعد خط رو از حالت رانژه خارج می کنه و تا دفعه بعد که دوباره به شرکت در خواست بدی
    اگر اونطوري بود خيلي خوب ميشد...
    در ضمن اين مرحله يعني چي؟
    مرحله بعد
    انتظار تماس
    زمان مورد نياز براي انجام مرحله
    0 - 1 روز
    درخواست شما در مرحله انتظار فعال سازي اوليه ميباشد

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگر اونطوري بود خيلي خوب ميشد...
    در ضمن اين مرحله يعني چي؟
    مرحله بعد
    انتظار تماس
    زمان مورد نياز براي انجام مرحله
    0 - 1 روز
    درخواست شما در مرحله انتظار فعال سازي اوليه ميباشد
    به بین به سایتش توجه نکن اگه الان من شماره خطم رو بهت بدم می بینی که برای من هم نوشته در انتظار فعال سازی اینا زیاد به سایتشون نمی رسن شما چند روزه که مدارک رو تحویلشون دادی اگه دو سه روزه که باید بگم اگه خیلی خوب از لحاظ کارهای دفتری خوب پیش بره یک هفته ای خط وصل می شه در غیر این صورت حداکثرش 2 هفته طول میکشه

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

به بین به سایتش توجه نکن اگه الان من شماره خطم رو بهت بدم می بینی که برای من هم نوشته در انتظار فعال سازی اینا زیاد به سایتشون نمی رسن شما چند روزه که مدارک رو تحویلشون دادی اگه دو سه روزه که باید بگم اگه خیلی خوب از لحاظ کارهای دفتری خوب پیش بره یک هفته ای خط وصل می شه در غیر این صورت حداکثرش 2 هفته طول میکشه
    ولي به نظر من كه به سايتشون خوب ميرسن...مثلا من تا 4 ساعت پيش در انتظار مخابرات بود ولي يه ساعت پيش زدم اين بالايي اومد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولي به نظر من كه به سايتشون خوب ميرسن...مثلا من تا 4 ساعت پيش در انتظار مخابرات بود ولي يه ساعت پيش زدم اين بالايي اومد...
    به بین بهترین کار اینه که مودمت روبهش وصل کنی اگه چراغ لینک خاموش روشن شود منظورم چشمک هستش بود یا چراغ ثابت بود خط رانژه شده

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

به بین بهترین کار اینه که مودمت روبهش وصل کنی اگه چراغ لینک خاموش روشن شود منظورم چشمک هستش بود یا چراغ ثابت بود خط رانژه شده
    راست ميگي بايد همين كار و كنم...
    در ضمن من خط Adsl هم قبلا فقط مخصوص اينترنت بوده...و اصلا باهاش تلفن يا صحبت نميكرديم...حالا لازم كه از splitter استفاده كنيم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راست ميگي بايد همين كار و كنم...
    در ضمن من خط Adsl هم قبلا فقط مخصوص اينترنت بوده...و اصلا باهاش تلفن يا صحبت نميكرديم...حالا لازم كه از splitter استفاده كنيم؟
    مسعود جون تو ادی منو داری چرا خوب بهم p.m نمیدی اگه فقط مخوای اینترنت باشه و به عنوان تلفن استفاده نمی کنی لازم نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •