من از پچ 1.3 pes edit استفاده ميكنم و بازي هم ديفالت هست ...
اگه بايد 1.3 كونامني رو دان كنيم
حسين جان زودتر بگو تا ساعت 1 به بعد دان كنم
---------------------------
چطوريه دانلود پچ 1.3 كونامي هم اگه يه كي بگي ممنون ميشم
من از پچ 1.3 pes edit استفاده ميكنم و بازي هم ديفالت هست ...
اگه بايد 1.3 كونامني رو دان كنيم
حسين جان زودتر بگو تا ساعت 1 به بعد دان كنم
---------------------------
چطوريه دانلود پچ 1.3 كونامي هم اگه يه كي بگي ممنون ميشم
سلام به همه منم از پچ pesedit 1.3 استفاده ميكنم
1.3 كونامي هم اگه همون 14 مگي است اونم دارم
ديگه چيزي لازم هست حسين جان ؟؟
پچ 1.3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک 1.3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT چه نسخه ای هستش ؟
یک نفر میتونه آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT رو یک جا آپلود کنه ؟
آره کرکم میخواد که بالا گذاشتم .
Last edited by 4039; 19-02-2010 at 23:34.
[QUOTE=4039;4691684]آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT چه نسخه ای هستش ؟
حسين جان دقيقا منظورتو نگرفتم؟
یک نفر میتونه آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT رو یک جا آپلود کنه ؟
خودم دارم فردا
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
اگه منظورت از نسخه مال كونامي باشه مطابق با نسخه 1.3 كونامي است
مسعود جان آپشن فایلها نسخه های متفاوتی دارن من میخوام بدونم پچ 1.3 PES EDIT متناسب با کدوم پچ کونامی ساخته شده . در ضمن میخوام یک امتحانی بکنم ببینم با پچ های دیگه هم سازگاری داره یا نه و مشکلی بابت کیتها و غیره بوجود نمیاد .
پس اگه کسی این پچو داره یک جا آپلود کنه .
اون لينك ها رو هم بايد كرك 1.3 رو نصب كنبم هم پچ 1.3 ؟؟
اينم از آپشن فايل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علت تاخیر خوردن شروع لیگ خود بچه ها هستن . من دیروز از تمام بچه ها خواستم بگن از چه پچی استفاده میکنن تا من کارهای لازمه رو انجام بدم اما از دیروز تا الان فقط شهاب و مسعود جواب سوال منو دادن .
البته این برای من عالیه چون این نشون میده خیلیها علاقه زیادی به حضور در این لیگ رو ندارن بنابراین ما میتونیم لیگ رو با تعداد کمتر شروع کنیم و کمتر هم وقت من گرفته میشه .
من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن . من از دیروز اون سوال رو مطرح کردم !
من دارم تمام تلاش خودمو میکنم و وقت زیادی میزارم تا لیگی با کیفیت و جذابیت بالایی داشته باشیم اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنند .
شهاب جان کرک تنها کافیه اگه بعدا پچ هم لازم شد میگم . شما کرک رو کنار کیت سرورت کپی کن بعد وارد بازی شو ببین اول بازی هیچ ارور یا پیامی بهت داده نمیشه . بعد از این ببین لباس تیمها , اسمها و خلاصه همه چیز مرتبه یا نه .
Last edited by 4039; 20-02-2010 at 17:36.
سلام داداش حسین . نبینم آتیشی بشی . بد خواه مدخواه داری , آلبوم بده قبرستون تحویل بگیرراستی حسین من این پچ و کرک رو نصبیدم. حالا باید چیکار کنم ؟ راستی این پچ همونیه که از داخل بازی میشه آپدیتش کرد؟ اگه همونه چرا بوت های جدید بهش اضافه نشده؟ اگه از داخل آپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟
Last edited by Armin 7; 20-02-2010 at 17:42.
سلام آرمین جان تو اینجا چیکار میکنی چرا نرفتی سر کار ؟
بابا نمیدونستیم اینکاره ای چرا زودتر نگفتی ؟ آرمین جان فعلا شیش لولو غلاف کن تا تکلیف ما با بچه مشخص شه به موقع خبرت میکنم .
نه این اون نیست . یه وقت ازداخل بازی آپدیت نکنی ها که توی درد سر میفتیم چون الان اون dlc 1.5 هستش که آپشن فایلو به این نسخه ارتقاء میده و این اول مکافاته .
کرک بالا رو که نصب کردی برو توی بازی ببین چه خبره ببین اولش پیغامی هشداری چیزی نمیده و بعد برو ببین لباس و اسمها درستن یا نه .
راستی نگفتی از کدوم پچ توی کیت سرورت استفاده میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)