ممنون 512 چطور؟
512Kb/S = 64 KB/S
هر عددی که بهت میدن را به هشت تقسیم کنی سرعت دانلود و صفحه باز کردن واقعی بر حسب کیلو بایت را بهت میده.
من بازم شک دارم که وایمکس بگیرم یا نه؟ چون تو منطقه ما adsl خیلی گرونه.ولی تو نقشه پوشش خونه ما کاملا تحت پوشش قرار داره.
![]()
سلام منم همینطورم فقط با این تفاوت که پوشش منطقه ای ندارم ولی میتونم بگیرم
باز هم موندم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همدردی م
قيمتهاش چجورياست
اگه قیمت adsl توی منطقتون خیلی بالاتره و وایمکس مطمئینید کامل پوشش میده همون وایمکس رو بگیرید. من 5/1 ماهه دارم کاملا راضیم. ضرر نمیکنی
اگه تحت پوشش نیستید پس چطور میخواید استفاده کنید؟!!!!!!
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
اینجا قیمتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت مودم ها هم از نوار سمت راستش مودم رو انتخاب کنید و ببینید
[QUOTE=amirtooti;5469870]اگه قیمت adsl توی منطقتون خیلی بالاتره و وایمکس مطمئینید کامل پوشش میده همون وایمکس رو بگیرید. من 5/1 ماهه دارم کاملا راضیم. ضرر نمیکنی
توی منطقه ما adsl 128 را ماهی 20000 تومن میدن
شما کجا زندگی میکنی؟ چه سرعتی گرفتی؟ چند روزه بهت دادن؟
راستی یادم رفت بگم من توی خمینی شهر زندگی می کنم (استان اصفهان)
[QUOTE=rdh1367;5471026]شما کجا هستید؟! ماهی 20 تومن خیلی گرونه!
وایمکس 128 ماهی 12 تومنه
من شرق تهران هستم و 256 دارم. از 5تا آنتن دهی هم 4تاش پره.
1 ماهه وایمکس دارم
[QUOTE=amirtooti;5471651]هون طور که گفتم من خمینی شهر هستم تو استان اصفهان. با خود شهر اصفهان فقط 7 کیلومتر فاصله دارم.
متاسفانه مرکز مخابراتی که به من خط تلفن داده با این که دیجیتاله و جزء اولین مراکزیه که توش adsl دادن ولی انگار میگن که امکاناتش قدیمیه و مشتریش کمه واسه همین صرف نمی کنه adsl ارزون بدن! (دلیل مسخره تر از این وجود نداره). اگه نه تو یه مرکز دیگه اش 1Mb را ماهی 18000 تومن با 5G ترافیک و شبانه رایگان میدن. اینم از شانس بد ماست دیگه.
راستی سرعت دانلودش چطوره؟ میشه یه تست ازش بزاری؟ قطع و وصلیش چی؟
وایمکس ایرانسل یه بدی داره که شبانه رایگان نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)