هه هه....پس نسخه سانسور شده بازی رو ما تموم کردیم بدون حتی 1 دمو!!!
1 میلیارد هم بهم بدن دیگه حاضر نیستم تا آخرش برمفقط اگه اتزیو باز میشد خیلی خوب بود..
هه هه....پس نسخه سانسور شده بازی رو ما تموم کردیم بدون حتی 1 دمو!!!
1 میلیارد هم بهم بدن دیگه حاضر نیستم تا آخرش برمفقط اگه اتزیو باز میشد خیلی خوب بود..
البته چیز سانسوری نداشت که بخوان سانسور کنند
ولی اگر نصف این رو هم به من بدن هر چقدر بخوان دوباره تا آخرش می رم در مورد اتزیو هم فکر نکنم بشه آزادش کرد
من توي چند تا صفحه وب خوندم كه قراره SKIDROW يه كرك بسازه تا اتزيو هم باز بشه؟ كسي در اين مورد اطلاعي نداره؟
البته تا اونجا که من میدونم نسخه 3DVD در اصل نسخه multilanguage بازی هست و جایی نشنیدم به سانسور ربطی داشته باشه!!
البته بدترین بازیها برای ما ایرانی ها بازیهایی هستند که فیلمهای بازی جزئی از خود بازی نیستند یعنی مثلا به صورت فایل BIK یا فرمت MPEG در پوشه جدا باشند که در این صورت به راحتی قابل سانسور میشند![]()
برای ازیو unlock code میخواد که ما هم نداریم چون بازیمون کپی شدست
دوستان یه لطف و کمکی بکنید بگید این غول مرحله آخرو چه جوری باید کشت؟؟؟
من اصلا نمیدونم چی کارش باید بکنم!
برای غول آخر باید اون دایره طلایی که وسط شکم غول هست رو بزنی همین
من بازي رو امروز خريدم وقتي ديدم تو بازي بعضي از افراد فارسي صحبت ميكنندتعجب كردم ولي فارسي شون بيشتر شبيه افغاني بود
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
كاش ميشد يه راهي براي باز كردن شخصيت ازيو بيدا ميشد
دوست عزیز از پاسخت ممنونم .ولی منم بازی روباسه تا dvdگرفتم و زیاد نمیتونم اونو بارغبت بازی کنم چون ویدیو های این بازی واقعا خیره کننده است.به فروشنده هم که مراجعه کردم می گفت که من تاحالا صدتاش رو فروختم و کسی هم اعتراضی نداشته!ولی جالبه که بدونید dvd سوم هیچ ربطی به نصب بازی نداشت و بازی با 2 dvd کامل نصب میشه و مشخصه که یه چیزی از بازی رو کات کردن تا حجم پایین بیاد.فروشندگان محترم اینجوری سر مشتری ها کلاه میذارن وهیچ مرجعی هم برای شکایت از اونا وجود نداره حالا منتظر می مونم که نسخه های کامل تر ش بیاد
در آخر بازی یه جمله یه زنه که از آبه(جلوتر میبینیش) میگه کاملا با لحجه ی افغانی.
و جالبی بازی اینه که پرنس که ایرانیه فاریسی بلد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)