تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 1049 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فارسی استt1090سلام دفترچه راهنما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

ببین دوست عزیز برند پایوینر یه برند مطرح توی کل دنیا هستش و همه به عنوان برند حرفه ای میشناسنش که البته کنار محصولات حرفه ایش مدل های تجاری هم تولید می کنه.
    سری های rs پایونیر در حال حاضر توی بازار حرف اول رو میزنند هم تو زمینه تصویر و هم تو زمینه قدرت و هم تفکیک و هم سبک کار.
    کلا با این مبلغی که شما میخوای هزینه کنی چند مورد برای انتخاب داری ولی سری rs از همه یه سر و گردن بالاتره.
    ممنون Mr_Rayan عزیز.
    حالا انتخاب های دیگه چی هست ؟
    مثلا این Sony که دوستان میگند، چطوره؟
    پس من خیالم از بابت این راحت باشه که دارم با این پولم بهترین چیز رو تو این رنج قیمت بر میدارم؟
    تشکر.

3. این کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    این سینماهای خانگی کدومشون میتونند فرمتهای wmv و mkv رو نشون بدند.
    سوال دیگم هم بلند گوهای اینها بیسیم هستند .

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون Mr_Rayan عزیز.
    حالا انتخاب های دیگه چی هست ؟
    مثلا این Sony که دوستان میگند، چطوره؟
    پس من خیالم از بابت این راحت باشه که دارم با این پولم بهترین چیز رو تو این رنج قیمت بر میدارم؟
    تشکر.

سونی در حال حاضر یه مدل داره که من خودم تاییدش می کنم و اونم مدل w5500 هستش که قیمتش نزدیک به 800 تومن هستش.بقیه مدل های سونی در حال حاضر نسبت به کاراییشون گرون هستش و آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه.
    جی وی سی D7 هستش که حدود 560 تومن هستش و توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
    مدل 3569 فیلیپس هم که اونم همین حدود 560 تومنه که توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
    و سری های rs پایونیر.
    Last edited by mr_rayan; 25-05-2010 at 12:08.

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جهت دريافت بهتريت صدا از سينماي خانگي فواصل و موقعيت قرارگيري باندها در فضا چگونه بايد باشه؟
    اگر ابعاد فضاي مورد نظر براي قرار گيري دستگاه 8 متر در 5 متر باشه و محل تلويزيون هم در وسط طول سالن باشه آيا بايد باند هاي جلو و عقب را در گوشه ها قرار بدم؟
    اگر اين كار رو بكنم با توجه به فاصله زياد باندها از محل نشستن بيننده، صداي باندها به گوش ميرسه؟
    طول سيمي كه براي باندها گذاشتن كمه...چه سيمي بايد بگيرم كه كيفيت صدا رو پائين نياره؟
    محل قرار گیری بلندگوها باید طبق دستورالعمل یعنی دو عدد front جلو و center در وسط و rear در پشت سر.ساب ووفر هم در جلو قرار می گیره و با توجه به آگوستیک خونه یا سمت چپ و یا سمت راست.باید ببینید کدوم سمت بهتر جواب میده.فاصله باندهای عقبی از شنونده نسبت به باندهای جلویی نباید بیشتر باشه و کمتر باشه.
    باندهای عقبی نباید موازی گوش باشه.حتی المکان سعی بر این بشه تا نیم متر پشتر سر قرار بگیره که فضای پشت سر رو تحت پوشش قرار بده.
    هرچه فاصلتون از باندهای جلویی بیشتر هستش باید باندهای جلویی فاصله بیشتری از هم بگیرند تا حس left , right بودن باندها از بین نره.
    معمولا توی تنظیمات بعضی از سیستم ها میشه صدای بقیه باندهارو با توجه به محل قرار گیری center تنظیم کرد.حالا نمیدونم سیستم شما چه تنظیماتی داره.
    ولی یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که درست کردن محیط سینمایی خیلی مشکل هستش و باید تنظیمات صدا و فواصل بخوبی انجام بشه.
    افکت های صدا هم که توی فیلمها معمولا متفاوت هستش و بخاطر همین همیشه قبل از فیلم باید با توجه به صدای فیلمتون خوب تنظیم بشه،به صورتی که نه صدای RERA ها بهتون قالب بشه و نه صدای FRONT .و دقیقا شمارو وسط صدا قرار بده.بعضی اوقات حتی یک لول بالا پایین تر همه چیز رو خراب می کنه.

8. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

سونی در حال حاضر یه مدل داره که من خودم تاییدش می کنم و اونم مدل w5500 هستش که قیمتش نزدیک به 800 تومن هستش.بقیه مدل های سونی در حال حاضر نسبت به کاراییشون گرون هستش و آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه.
    جی وی سی D7 هستش که حدود 560 تومن هستش و توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
    مدل 3569 فیلیپس هم که اونم همین حدود 560 تومنه که توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
    و سری های rs پایونیر.
    حالا با این وضع انتخاب نهایی :
    RS-30 یا JVC D7 یا Philips 3569 ؟
    800 تومن یه خورده بالاست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حالا با این وضع انتخاب نهایی :
    RS-30 یا JVC D7 یا Philips 3569 ؟
    800 تومن یه خورده بالاست.
    من نظزم روی rs30 پایونیر هستش به همراه پلیر 420 پایونیر که حدودا فکر کنم 640 یا 650 میشه.
    d7 جی وی سی و 3569 philips هم مدل های خوبی هستند.
    باز بهترین کار اینه که شما بری و خودت از نزدیک هم دیزاینشون رو ببینی و هم صداشون رو بشنوی که بعدا یوقت پشیمون نشی.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام دوستان گل پی سی
    نظرتون در مورد Dvd Home Theater Sound System
    SC-PT875 پاناسونیک چیه ؟
    قیمت 680 ؟
    total power خروجیشم 1250w هست

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

من نظزم روی rs30 پایونیر هستش به همراه پلیر 420 پایونیر که حدودا فکر کنم 640 یا 650 میشه.
    d7 جی وی سی و 3569 philips هم مدل های خوبی هستند.
    باز بهترین کار اینه که شما بری و خودت از نزدیک هم دیزاینشون رو ببینی و هم صداشون رو بشنوی که بعدا یوقت پشیمون نشی.
    مرسی.
    یه سوال، من میتونم پلیر رو بزارم برای سالن، و اسپیکر های یک Home Theater دیگه رو وصل کنم بهش و Receiver و اسپیکر های خود پایونیر رو بیارم تو اتاقم ؟
    چون من نیازی به پلیر ندارم و میخوام از PC آهنگ پخش بشه.
    یا باید اسپیکر های یک H.T دیگه به وسیله ی خود این Receiver به پلیر وصل بشن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

احتمال میدم یه دلیل دیگه هم داشته باشه و اون اینکه شما این سبک بیس رو نمی پسندید و احتمالا باید از بیس سیستم هایی مثل سونی خوشتون بیاد چون بیس سیستم های بدرد بخور سونی خیلی محکم و انفجاری عمل می کنه.
    فکر ميکنم دليلش همين باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •