فارسی استt1090سلام دفترچه راهنما
فارسی استt1090سلام دفترچه راهنما
ممنون Mr_Rayan عزیز.
حالا انتخاب های دیگه چی هست ؟
مثلا این Sony که دوستان میگند، چطوره؟
پس من خیالم از بابت این راحت باشه که دارم با این پولم بهترین چیز رو تو این رنج قیمت بر میدارم؟
تشکر.
سلام به دوستان
این سینماهای خانگی کدومشون میتونند فرمتهای wmv و mkv رو نشون بدند.
سوال دیگم هم بلند گوهای اینها بیسیم هستند .
سونی در حال حاضر یه مدل داره که من خودم تاییدش می کنم و اونم مدل w5500 هستش که قیمتش نزدیک به 800 تومن هستش.بقیه مدل های سونی در حال حاضر نسبت به کاراییشون گرون هستش و آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه.
جی وی سی D7 هستش که حدود 560 تومن هستش و توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
مدل 3569 فیلیپس هم که اونم همین حدود 560 تومنه که توی سطح و سبک خودش قدرتمنده.
و سری های rs پایونیر.
Last edited by mr_rayan; 25-05-2010 at 12:08.
محل قرار گیری بلندگوها باید طبق دستورالعمل یعنی دو عدد front جلو و center در وسط و rear در پشت سر.ساب ووفر هم در جلو قرار می گیره و با توجه به آگوستیک خونه یا سمت چپ و یا سمت راست.باید ببینید کدوم سمت بهتر جواب میده.فاصله باندهای عقبی از شنونده نسبت به باندهای جلویی نباید بیشتر باشه و کمتر باشه.
باندهای عقبی نباید موازی گوش باشه.حتی المکان سعی بر این بشه تا نیم متر پشتر سر قرار بگیره که فضای پشت سر رو تحت پوشش قرار بده.
هرچه فاصلتون از باندهای جلویی بیشتر هستش باید باندهای جلویی فاصله بیشتری از هم بگیرند تا حس left , right بودن باندها از بین نره.
معمولا توی تنظیمات بعضی از سیستم ها میشه صدای بقیه باندهارو با توجه به محل قرار گیری center تنظیم کرد.حالا نمیدونم سیستم شما چه تنظیماتی داره.
ولی یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که درست کردن محیط سینمایی خیلی مشکل هستش و باید تنظیمات صدا و فواصل بخوبی انجام بشه.
افکت های صدا هم که توی فیلمها معمولا متفاوت هستش و بخاطر همین همیشه قبل از فیلم باید با توجه به صدای فیلمتون خوب تنظیم بشه،به صورتی که نه صدای RERA ها بهتون قالب بشه و نه صدای FRONT .و دقیقا شمارو وسط صدا قرار بده.بعضی اوقات حتی یک لول بالا پایین تر همه چیز رو خراب می کنه.
حالا با این وضع انتخاب نهایی :
RS-30 یا JVC D7 یا Philips 3569 ؟
800 تومن یه خورده بالاست.
من نظزم روی rs30 پایونیر هستش به همراه پلیر 420 پایونیر که حدودا فکر کنم 640 یا 650 میشه.
d7 جی وی سی و 3569 philips هم مدل های خوبی هستند.
باز بهترین کار اینه که شما بری و خودت از نزدیک هم دیزاینشون رو ببینی و هم صداشون رو بشنوی که بعدا یوقت پشیمون نشی.
سلام دوستان گل پی سی
نظرتون در مورد Dvd Home Theater Sound System
SC-PT875 پاناسونیک چیه ؟
قیمت 680 ؟
total power خروجیشم 1250w هست
مرسی.
یه سوال، من میتونم پلیر رو بزارم برای سالن، و اسپیکر های یک Home Theater دیگه رو وصل کنم بهش و Receiver و اسپیکر های خود پایونیر رو بیارم تو اتاقم ؟
چون من نیازی به پلیر ندارم و میخوام از PC آهنگ پخش بشه.
یا باید اسپیکر های یک H.T دیگه به وسیله ی خود این Receiver به پلیر وصل بشن ؟
فکر ميکنم دليلش همين باشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)