چیکار کردی
من 6 ساعته تموم کردم !!!!![]()
چیکار کردی
من 6 ساعته تموم کردم !!!!![]()
FARCRY و Dark messiah هم سایه داشتن .![]()
کلا تو بازیهای اول شخص،اگه روی نور پردازی و جهت تابش خورشید خوب کار کرده باشن،وقتی آفتاب از پشت به کاراکتر بتابه،جلوی شخصیت سایه خودش می افته........
مثل Farcry
آقا ناراحت نشی گفتم زیاد بازی اول شخص بازی نکردی .. . قصدم توهین نبودانه دادا من هر بازی ای که دیدم چه قدیمی چه جدید هیچ کدومشون واسش سایه نساخته بودن مثل COD ها و
Homefront ... باز هم نام ببرم ؟![]()
من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم!!؟ مینوسیه محوطه رو خوب اسکن کن
![]()
Q رو بزن بپر پایین روی اون شیشه...من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم!!؟ مینوسیه محوطه رو خوب اسکن کن
ببین اون ته که با علامت قرمز نشون دادم C4 هستش (بمب دستی) اونارو بردار بیار به قسمت سبز رنگ دری هستش بزار روی در
دور بشو بعد منفجرش کن راه باز میشه..در باز میشه..
layken جان فکر میکنم همون اول مرحله هستن... dead man walking فکر میکنم درسته؟!
سلام بچه ها یه خبر بسیار عالی برای PC گیمر ها دارم اونم اینه که پچ DX11 به زودی برای PC میاد!
----
Crytek بالاخره امروز پچ حاوی DX11 رو برای Crysis 2 تایید کرد، مدیر انجمن سایت MyCrysis جناب Cry-Tom اعلام کرد:
ما خوشحالیم که اعلام کنیم که پچ حاوی DX11 به زودی برای Crysis 2 منتشر خواهد شد، ما در حال کار بر روی DX11 هستیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم،
بنابراین صبر می کنیم و اطلاعات بعدی را نزدیک انتشار این پچ اعلام خواهیم کرد...
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 08-04-2011 at 23:11.
ممنون ولی مشکل من اینه که نمیدونم چجوری برم اونجا!! یعنی اینجا که وایسادم هیچ دری توی این ساختمون نیست و هیچ راهی برای بیرون اومدن از جلوش هم نیست!! وقتیم میپرم پایین میمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)