سلام اگه ممکنه برید تو فولدر start up گوشیتون و لیست فایل هایی که اونجا هست رو بگذارید این جا.
سلام اگه ممکنه برید تو فولدر start up گوشیتون و لیست فایل هایی که اونجا هست رو بگذارید این جا.
1-alarmwatcher
2-autorotation
3-chomemanager
4-playerautoupdate
5-poutlook
6-runjinbox
7-screencapture
8-sendmtmsg
ولی ماله همه که یطور نیست ، کمو زیاد داره ، بستگی داره به برنامه هایی که نصب میکنی!
البته من چون تازه ویندوز عوض کردم و فکر کنم بیشتر نزدیک به حالت اصلیه ویندوز باشه گذاشتم !
سلام
اول اینکه من دارم با گوشیم و با استفاده از uc پست میدم
دوما میخواستم ببینم نظرتون راجع به زدن یه تاپیک جامع نرم افزار ویندوز با رزولیشن wqvga چیه
اینجوری هم دیگران به ما کمک میکنند هم ما به دیگران
سلام به همه،
من هم یه چند ماهی هست که این گوشیو خریدمازش هم راضیم، مشکل چرخیدن صفحه اش تو اسفالت حل شده ولی با جی سنسور نمیشه ماشینو هدایت کرد. در ضمن یه سوال:من وقتی چند بار با تم و والپیپر گوشی بازی کنم می تونم شانسی والپیپر صفحه ی lock رو هم عوض کنم! خیلی قشنگ میشه. دوستان تجربه ای دارن؟کل این 121 صفحه رو خوندم بعد اومدم تو بحث! تقریبا یک سوم تاپیک ها در مورد فارسی ساز یا مشاوره ی خرید یا قیمت اند، خوبه یکی همت کنه یه سر و سامانی بده.
با حرف این دوستمون هم خیلی موافقم، یه تاپیک دانلود برای این موبایل (همه چیز، تم،نرم افزار،بازی) باید ایجاد بشه بی زحمتدر ضمن live wallpaper برای این گوشی پیدا نمیشه؟ مثل والپیپر اندروید. یه چند جا دیدم ملت رو omnia2 اندروید ریختن، این گوشی هم سخت افزارش مثل همونه فک کنم تا حدودی! رو این نمیشه؟ البته به خوبی windows با گوشی ست نمیشه ولی جالبه که دو تا سیستم عامل باشه.
سلام من یه جواب اینجا پایین صفحه زدم بعد هم ارسال سریع جواب رو زدم، غیب شد کسی میدونه کجا رفته؟ اگه میشه منتقل کنید همینجا.
اهان یه سوال دیگه: این جریان بfirmware upgrade که تو سایت سامسونگ apps هست چیه؟
به احتمال زياد مشكل از كارتتون هست!
رم يكي از گوشيهاي من هم همينطوري بود؛رم جديد گرفتم درست شد
نوشته شده توسط: saeedfweb
ترجمه :
ببخشید دارم با همین گوشی پست میدم ie خود گوشی که مثل لاک پشت می مونه و سرعت نداره واسته همین با اپرا مینی اومدم که فارسی نداره واسه همین فینگیلیشیدم
یکی گفته بود چی شد لینک نرم افزار خواستم بهش بگم که درست کردمش خیلی وقته
ممنون از ترجمه خوبتون
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
ممنون
ولي تو اپرا ميني اصلا نميتوني تايپ فارسي داشته باشي،هنگ ميكنه!
این پست من تایید نشد؟!!![]()
چرا تاپیک این گوشی تو صفحه پاکت پی سی نسیت؟
من از favorite میام اینجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)