کسی نیست جواب بده؟
کسی نیست جواب بده؟
داداش به اینجا بسنده نکن ، دقیقا فرده خاصی نیست که بخواد جواب بده منم 2 تا سوال کردم هیچ جوابی که به دردم بخوره نگرفتم
خودت برو دنبالش
سلام به همگی
از اونجایی که دیدم دوستان کمتر به اینجا سر میزنن گفتم خودم تا اونجایی که بتونم بیام و کمک دوستان کنم
هر چند که تو تصمیم گیری چند فکر بهتر از یک فکره
دوست خوبم بعضی وقتها هست یه کارت فریم بیشتری میده ولی پشتیبانیش کمتره
قیمت شما هم کمی بالاست
مدل 4030 قیمت شیراز با گارانتی تهرون 625 تومنه
به نظر من اگه قراره اینقدر هزینه کنید یه مدل اچ پی هست با این مشخصات
probook 4520
i3
3gb
320gh
6370 1gb
قیمتش 670 تومنه
همه جیزش هم سر از دل هست
و از همه مهمتر دراور هاش هم همراش هست
ولی دل درایور هاشو باید خودت دانلود کنی
k52n هم با اینکه خودم ایسوس رو خیلی خیلی قبول دارم به خاطر سی پی یوش نخری بهتره![]()
یک مدل ایسر هست که گرافیگ خیلی خوبی داره ولی یه نکته ذهنم رو مشغول کرده.ایسر مدل ASpire 5742ZG
مشخصات :
cpu : intel Dual core 2.1 GHZ 3m cache
ram : 3gig
HDD : 500
VGA : Nvidia Geforce GT540
همه چیز این خوبه.گرافیک خیلی خوبی هم داره که حتی بازی کرایسیس 2011 رو هم جواب میده ولی چیزی که ذهنم رو مشغول کرده این هست که بازی های روز حداقل سیستم مورد نیازشون احتیاج به سی پی یو قوی تری دارند!
یعنی با اینکه گرافیک خوبی داره این مدل ولی بازی های روز اجرا نمیشن؟!
پس اگه قرار باشه بازی های روز اجرا نشن گرافیک قوی این مدل چه توجیهی داره؟
فقط بازی ها همچین گرافیک خوبی نیاز دارند!
نمیدونم چه انتخابی کنم.فکرم در مورد سی پی یو این مدل درست هست؟
قیمت این مدل رو هم 660 سایت نمایندگیش زده.
---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
خودم دنبالش هستم ولی بودجه محدود ! مدل های در این رنج قیمت هم همگی یه چیزی کم دارند!
شایدم انتظار من بالاست !![]()
ممنون از شما
این مدل اچ پی رو سایت دیجی کالا 700 زده.یعنی من بخوام اینجا بخرم 740 تومنه !
تا نهایتا 660 اگه گزینه ای هست که رم حداقل 2 باشه و سی پی یو و گرافیک در حدی باشه که بشه با اون 70 درصد بازی ها رو اجرا کرد لطفا بگین.ممنون از شما دوست عزیز![]()
سلام
والا این مدلو کامپیوتر مرکزی شیراز داره 670
معمولا سایتها گرون تر میدن
والا اون مدل ایسر که خودتون گفتید هم خوبه .پردازندش هم درسته که ضعیفه ولی بازی های جدید رو تو رزلوشن پایین راحت میاره
ولی یه مدت 5010 دل بود با رم 2 و سی پی یو ای 3 هارد 320 گرافیک 5470 1گیگ بدون گارانتی حدود 680 گیر میومد ولی متاسفانه فعلا گیر نمیاد یا اگه هم گیر بیاد 40 تا 60 تومن بیشتر میدن
برم یه نگاه کنم ببینم چی هست میام بهتون میگم![]()
سایت نمایندگی HP رو کسی میدونه؟
سلام پیشنهاد من برای خرید از سایت چاره هست. قیمت هاش هم خیلی مناسبه. من هفته پیش برای هم اتاقیم acer 5742g با کانفیگ corei3 و gt540 و هارد 640 سفارش دادم 720 تومان و سه روز بعدش صحیح و سالم و با گارانتی به دستم رسید. عالی بود. پیشنهادم اینه بودجت را کمی بیشتر کن و همینو بگیر.
میتونی همین مدل با کانفیگ core 2 duo و رم 3 و gt540 هم بگیری 620 تومان!!
من یه g620 گرفتم لبتاب بدی نیست همراه با کیف اچ پی 570 تومن با 2 گیگ رم و سی پی یو دوال کور و هارد 320 فقط گرافیکش 4500 و صداش مونو هست و به نظرم صداش کمه اما نسبت به قیمتش خوبه تو فروشگاه دیجی.......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by samkaveh; 09-05-2011 at 15:05. دليل: gg
بابا این فروشگاه قیمت خون پدرشو میگیره!! تازه من که کرمان هستم فروشگا ها از این سایت حتی 50-60 تومن گرون تر میدن!! واقعا این چه وضعشه!
یعنی این لپ تاپ فروشا صنفی چیزی ندارن؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)