تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 323 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان ورژن جدید OVI Suite 2.2.0.245 دیشب اومده و خیلی مزایا و بنفیت ها واسش نوشته حتما دانلود کنیید حدود 100 مگ هستش. سعی کنید از europe.nokia.com دانلودش کنید
    98.5 فیکس...محیطش یوزر فرندلی شده
    آقا یه آموزش از ovi store بزارید من الان یه اکانت ساختم.....اما این ovi store چیکارست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خوب مرسی از راهنماییت...
    راستش چشای خودم ضعیفه واسه همین رو کارتن نوشته فارسی ولی خوب اینایی رو که گفتید یه راهنمایی کنید مثلاً تایپیک معرفی کنید و از این حرفها...که بتونم پرادکت رو عوض کنم و ...
    الانم که می خوام گوشیمو با pc suite وصل کنم یه درایور میگه که نصب نیست نمی دونم چیه...ptn device
    یه چیزی تو این مایه ها
    اول بگو ببینم چرا میخوای پروداکت کدتو عوض کنی بعد راهنکاییت کنم. همه دارن فارسی می زنن تو داری عوض می کنی؟ مشکل شاید با ویندوزت باشه که گوشیتو نمیشناسه. درضمن تو Hom e screen برنامه Ovi suite یه گزینه سمت چپ پایین صفحه واسه شناسوندن گوشی جدید وجود داره میتونی از اون استفاده کنی. همچنین تو منوهاش هم گزینه Add new device هست که همون کار رو برات می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چرا واسه داییم؟! . ایشالا منم یکی از همینا میخرم و اون موقع میترک.نیم تاپیک رو.
    حالا زیاد هم واجب نیست منتظرم که آپدیت جدید واسش ریلیز بشه که اون موقع آپ کنم.
    یه N86 هم مال آجیمه که باید آپ کنم....
    یه توصیه هم واسه دوستان غیر از مرکز تهران...برای استفاده از نقشه شهرتون میتونین از نقشه های SMARTCOMGPS استفاده کنید که الان برای علی آباد کتول هم موجوده.....
    لینک و آدرس دقیق بده واسه دانلود نقشه ها و خود برنامه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یعنی چی ؟ من متوجه نمیشم. باید چیکار کنیم که از همون اول GPS مشکل (تغییر پروداکت) نداشته باشه و بدون این کارا ازش استفاده کرد؟
    اگه با گارانتی اصلی نوکیا بگیرم باز این مشکل هست؟
    عزیز من ببین نوکیا برنامه جی پی اس و نقشه هاش مجانی نبود ولی بعدش اومد رایگانش کرد قبلا همه همک و نمی دونم کرک می کردن تا میتونستن از نقشهه ا استفاده کنن ولی الا نبا فریم ویرهای جدید نوکیا که باید بالای 20 باشن میشه برنامه map installer ورژن 3.4 رو دانلود کنی بعد با map loader نوکیا نقشه های ایاران و هر جا رو که دوس داشتی برداری و دانلود کنی و حالشو ببری.
    متاسفانه واسه بعضی فریم ویر ها و پروداکت کدها انگار این قابلیت غیر فعاله هنوز اگه تو به فری مویر و پروداکت کد فارسی تغییر بدی حتما مشکلت حل میشهو براحتی استفاده می کنی از جی پی است البته با علم بر اینکه فرمودید واسه سوریه کار نمی کنه !!!!
    خیلی خاطرتو میخوام

البته واسه آموزش تصویری که کاری از دوستمونه میتونی به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سری هم بزنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

انگاری سری اولیا با RM 551 مشکل داشتن که الان RM559 توی بازار هست و فارسی کامل ساپورت هستش و توی این ورژن gps به صورت پیش فرض فعاله با نرم افزار nss پروداکت رو عوض میکنید و بعد با ovi suit یا pcsuit یا nokia software update یه آپدیت میزنین و گوشیتون فارسی میشه.......
    الان یه عکس میزارم:

این RM-551 که اصلا مال ایران و این دور وبرا نبود این قاچاقچیا چه کارایی که نمی کنن!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    سری تازه گوشی های لمسی نوکیا اصلا -- پذیر نیستن! تنها راهش بکارگیری فرمورهای کوک شده هستن که من تا به حال برای X6 ندیدم. اگه پیدا کردی سریع فلش کن گوشیت رو که از شر این پیغام های مسخره خلاص شی...!

Nokia_N95 کجایییییییییییییییی؟! دوستت دارم سبد سبد!
    راه حلی که برای GPS توی صفحه پیش گفته بودی، من برای 5800 که GPS اش اصلا وصل نمی شد پیاده کردم؛ اکنون زیر 30 ثانیه وصل می شه!!! خیلی ردیفه...!

دستت درست

شاد باشین
    منظورت از فریم ویر کوک شده چیه؟

قربونت برم وظیفس من مطالب رو از اینور اونور جمع می کنم تا جایی که هم بشه خودم تست می کنم بعد میزارم. قربونت داداش
    از کدوم روش استفاده کردی بگو بهم؟ گرچه من همراه اولی هستم و شهرستانم . درسته امواج مزاحم واسه وصل شدن به ماهواره ها نسبت به مراکز استانی کمه ولی جی پی آر اس همراه اول اینجا فکر نمی کنم کار کنه. درضمن این دم ودستگاههایی که رو دکل های مراکز انتظظامی نصب کردن واسه انداختن پارازین رو کانالهای دیش خودش معضل بزرگی بر دریافت جی پی اس هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من نمی دونم از کجا به این تنظیمات دسترسی پیدا کنم . میشه یکمی گام به گام تر و مفصل تر توضیح بدی.
    ممنون میشم
    ببین عزیز من اونجا که عسک آچار فرانسه هستش رو میزنی بعد به همه چی دسترسی پیدا می کنی. راتس داریوس گریت مشکلشو حل کرده میتونی از اون هم کمک بگیری اونم از این طریق حل کرد. چون نمی خوام زیاد وارد جزئیات بشم میسپرم به دوستان
    توصیه می کنم در مورد جی پی اس اینا رو ببینی آخه اینجا هم تنظیمات گذاشتم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این هم کاری از دوستمونه البته تصویریه واسه اونایی که میخوان راه اندازی کنن (مسائل اولیه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در اینجا از زحماتشون نهایت تشکر را دارم

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a_b

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    گوشی x6 من زمان گوش دادن به آهنگ جر می زنه مال کسی اینطوری هست؟
    باید چی کار کنم؟
    منظورت اینه که گوشیت جر زنه؟
    والا مال من که اینطوری نیست و اینم بگم واسه بعضی آهنگ ها با بیت ریت پایین تر و فرکانس های خلاص اینجور خش خش زدن صدا کاملا طبیعیه واسه همه گوشیا نه تنها ایکس 6

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید ...
    گوشی من وقتی گرفتمش فارسی بود رو کارتنشم فارسی نوشته شده بود Farsi
    12 زبانه و مشکی
    آخرین فریمور هم روش هست
    پروداکتش هم همونی بود که گزاشتی با nss نیگاه کردم
    چیزی به عنوان gps internal نداره فقط gps bluetooth خیلی گنده به گوشی شانس ندارم اینم مشخصای که خواسته بودید ...
    پس مطمئنن که مشکل سخت افزاری نیست؟!!!یه چیز دیگه رو کارتنش نوشته این گوشی قابلیت خدمات ovi را دارد . ثبت نام از طریق sms لازم است . هزینه بهره برداری از خدمات ovi ، شامل مقررات و ضوابط ovi می باشد . (به چند زبان اینو نوشته فارسی هم هست )
    یه راهنمایی جامع کنید که من بتونم درستش کنم تا امشب فرصت دارم ممنون می شم .
    تو سایت نوکیا هم مطرح کردم ولی هیچ جوابی نبوده...!!!
    software version
    v 20.0.005

software version date
    24-03-2010

custom version
    20.0.005.c03.01

custom version date
    24-03-2010

language set
    12

model
    x6-00

type
    rm-559

latest update

not updated
    یه لطفی هم بکن باتریشو درآر بهم بگو پروداکت کد رو چی نوشته؟
    درضمن موقع خریدت برچسب آبی رنگ حاوی عبارت Comes with music رو ال سی دی گوشی چسبونده بودن؟
    ثالثا اگه با گارانتی اصلی گرفتی فورا شماره سریالتو به 200023013 اس ام اس کن ببین چی میگه تا ب عد بهت بگم دردت چیه

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه هال گارمين رويه اين گوشي نصب ميشه ؟؟
    هم گارمنیو هم اسمارتکام رو سیمبیان ها نصب میشه ولی نمی دونم لینکش کجاست و از کجا باید دانلود کنم اگه دارید واسه ما هم بزارید. اتفاقا باگی که تو برنامه جی پی اس این گوشی ها هست با استفاده همزمان از گارمین و خود نوکیا مپ حل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •