تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 166 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من وقتی گوشی میخریدم با هاش یه محافظ 12هزار تومنی به من فروخت بعد از یه مدت یه محافظ lcd
    5هزارتومنی خریدم که به نظرم کمی نازکتره به نظر شما ممکن رو ال سی دی خش بیفته
    من وایر لس ندارم میتونم با کامپیوتر به نت وصل بشم بعد با یو اس بی با گوشی هم به اینتر نت وصل بشم؟؟؟
    من کلا محافظ نذاشتم

یه سوال توروش VANILLAبرنامه هارو با کامپیوتر دان کنیم تو کامپیوتر نصب کنیم
    آره درسته

كمك الان بعضی كاتالوگ ها رو رفرش نمیكنه روش پ/رو/كس/ی هم بلد نیستم برنامه ها هم نیست
    تحریم ها تو آپ دیت جدید برداشته شده احتیاج به پرو کسی نیست. احتمالا کاتالگ ها اون موقع یه مدت غیر فعال بودن

2. این کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همگی بر و بچز ان نهصدی
    دو هفته است خریدم، یعنی ان 97 رو دادم و یه چیزی هم اضافه! اولش یه کم تو ذوقم خورد، فکر میکردم که اگه نتونه سیمبیان و جاوا اجرا کنه، ول معطله! یعنی در اصل، من ول معطلم!
    اما به محض اینکه به اینترنت وصلش کردم دیدم که عجب چیز آسیه! این دو هفته از دستم نیفتاد! کلا من خوره هستم، و هنوز همه جیک و بوکش رو در نیاوردم، ولی دنبالشم که در بیارم!
    این تاپیک رو هم خوندم، بعضی اطلاعات بسیار مفید داشت، اما خوب جند جا هم دوستان گافیده بودند! البته این ناگزیره!
    چند قلم از کارهایی که کردم رو اینجا می گذارم، می دونم در برابر تجربیات دوستان چیز مهمی نیست، ولی خوب شاید به درد کسی خورد!
    اول از همه gps آفلاین. به این آدرس بروید و پنج تا فایل زیپ رو دانلود کنین، بعد فولدر سیتی رو پاک کنین و با فایل دانلودتون جایگزین کنین. فایل qf رو هم پاک کنین. بعد هم حالشو ببرین! به خصوص به درد کسایی می خوره که اینترنت وایرلس ندارن، و از اینترنت سیم کارت هم استفاده نمی کنن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم اینکه بازیهای زیر باحالن:
    100 box: دو روز طول کشید تا حل شد!
    kobo
    puzzle
    alienfighter
    mine shooter

سوم اینکه من خیلی وارد نیستم، اما فکر کنم بهتره برای صفحه اش محافظ بگیرین. محافظ مخصوص خودش اومده.
    چهارم اینکه از تجربه ان 97 من درس بگیرین و برنامه ای رو نصب کنین که وقتی در دوربین باز مونده باشه، هشدار میده، اینطوری رو لنزتون خط نمی افته و بین پونزده تا شصت تومن پیاده نمی شین.
    پنجم اینکه این onion router رو حتما نصب کنین، از نون شب واجب تره.
    ششم اینکه یه سری هم به بخش رادیوی اینترنتش بزنین، حال میده.
    هفتم اینکه درسته که دو تا تم بیشتر روش نیست، اما وقتی بکگراند ایمیج رو عوض می کنین، عملا همه چیز عوض میشه! برای من تازگی داشت!
    هشتم اینکه فرض کنیم دلتون خواست بیشتر در مورد لینوکس بدونین! می تونین از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب ((آموزش لینوکس برای مبتدیان )) رو دانلود کنین و یه ورقی بزنین. البته اگه چیزی سر در اوردین به ما هم بگین، صواب داره.
    ببخشید که وسط بحث مهندسین محترم اومدیم گفتیم توک کلنگمون کج شده.
    فعلا خداحافظ
    ایگو

4. 2 کاربر از ego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faridmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    in maemo

پيش فرض

سلام
    زیرنویس فیلم ها رو چه طوری فعال کنیم

داره خودمونی میشه faridmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    in maemo

پيش فرض

یکی راهنمایی کنه
    آنروید و meego
    دیگه چیه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی راهنمایی کنه
    آنروید و meego
    دیگه چیه
    سلام به دوستان
    فرید جان، این دو تا که گفتی os هستند، یعنی سیستم عامل. مییگو، سیستم عامل جدیدیه که قراره نوکیا بسازه، یا ساخته و رو نمی کنه! آندروید هم مال گوگله. اینطور که من دستگیرم شده، یه عده خواب و خوراکشون رو گذاشتن
    کنار و دنبال این افتادن که اینها رو سوار ان نهصدنازنینشون بکنن.
    امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی
    به امید دیدار
    ایگو

8. این کاربر از ego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوباره سلام
    همونطور که می دونین آفیس تو گو ، برای 30 روز فعال میشه، و برای خریداری کاملش باید 9.9 دلار پیاده بشید. و همونطور که حتما می دونین، فقط می تونین فایلهای آفیس رو توش باز کنین و اجازه نمی ده که ویرایش کنین. حالا فرض کنین که شما راهی داشته باشین که مجانی فایلهای ورد رو باز کنین و مطالعه کنین. تااونجا که من گشتم، نمیشه پسورد رو از اینترنت برداشت. پس راه زیر رو اختراع کردم. برای فایلهای ورد صد در صد جواب می ده، برای بقیه نمی دونم.
    فایل مورد نظرتون رو تو آفیس باز کنین، بعد با گزینه save as به صورت فایل htm ذخیره کنین و به موبایلتون منتقل کنین و با فایل منیجر بازش کنین. متن و جدولهاتون همون طور دست نخورده نمایش داده می شن.
    قبول دارم که راه دلچسبی نیست، اما اگه راه بهتری پیدا کردین پیشنهاد کنین.
    خداحافظ
    ایگو

10. این کاربر از ego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    زیرنویس فیلم ها رو چه طوری فعال کنیم
    سلام
    اگه طلف می کردین و چند صحفه قبل رو می خوندین دیگه مشکلی نداشتین
    شما به قسمت app maneger بعد update برید در اونجا یه DECODER هست و اونو دانلود کنید و نصب کنید و سپس در اننتهایی setting برنامه SUBTITLE رو باز و زبان مورد نظر و تنظیمات رو انجام بدید.
    البته فک کنم که به برنامه KM PLAYER نیازدارید.

12. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل دارم که گوشیم مس مموری رو نمیشناسه این ارور رو میده MEMORY CARD CORRUPTEDکسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با عرض سلام.من ان 900 دمو از دبی خریدم 1 هفته پیش از دبی خریدم بعد تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سرهم رو صفحه میزنم(ریسرت) میشه نمیدونم باید چی کار کنم. از همون روز اول این مشکل رو داشت. حالا نمیدونم باید چی کار کنم؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با عرض سلام. من گوشی ان 900 دمو 1 هفته پیش از دبی خریدم ولی تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سر هم رو صفحه میزنم ((((ریسرت)))) میشه از همون روز اول این مشکتل رو داشت اگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •