با سلام به همه
میخواست بدونم اگه من امروز برم نمایندگی پرشین تلکام از این گوشی موجود داره؟(امروز یا فردا)
با سلام به همه
میخواست بدونم اگه من امروز برم نمایندگی پرشین تلکام از این گوشی موجود داره؟(امروز یا فردا)
اگه 4 تا پست بالاتر رو میخوندی متوجه میشدی که پرشین گفته تا 20ام HD2 نداره
من خودمم لنگ پرشینم ... ولی فکر کنم کامتل داره
نظرتون در مورد این چیه ؟
According to as yet unconfirmed rumours the owners of the HTC HD2 (formerly known as the HTC Leo) can look forward to a free upgrade to the Windows Mobile 7 OS when WinMo becomes available next year
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by spcivileng; 08-12-2009 at 14:46.
بله این خبر که 2-3 هفته پیش شایع شده بود، البته از همون اول هم با توجه به اینکه HTC با دقت خاصی تمامی نیازهای سخت افزاری ویندوز موبایل 7 رو در لئو در نظر گرفته بود، امید بود که قصد htc همین باشه.
به هر حال اگر هم نهایتا HTC سر کیسه رو شل نکنه، امکان پورت کردنش برای توسعه دهنده ها کاملا فراهم هست.
دوستان لطفا قبل از خرید این گوشی حتما این تاپیک را ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
من میخوام این گوشیرو بخرم و چنتا سوال داشتم که میخوام راست و حسینی جوابم بدید
1-من خودم زیاد با WM کار نکردم ولی عاشقش هستم و دوست دارم یدونم که این گوشی هنگ میکنه یا نه که واسم مهمه؟
2-میخواستم بدونم که این گوشی خسته کننده میشه یا نه که به نظر من چیزی که گوشیرو خسته کنند نمیکنه سرعت اون گوشیه و این گوشی سرعتش نسبت به smartphone مثه n97 یا omniaHD چجوریه چون من با PDA زیاد کار نکردم ؟
دوستان دوست ندارم فقط یه نفر به من جواب بده لطفا هر کسی که این گوشیرو داره من را راهنمایی کنه متشکرم Mani
[quote=mani_jon;4475250]سلام بچه ها
من میخوام این گوشیرو بخرم و چنتا سوال داشتم که میخوام راست و حسینی جوابم بدید
1-من خودم زیاد با WM کار نکردم ولی عاشقش هستم و دوست دارم یدونم که این گوشی هنگ میکنه یا نه که واسم مهمه؟
2-میخواستم بدونم که این گوشی خسته کننده میشه یا نه که به نظر من چیزی که گوشیرو خسته کنند نمیکنه سرعت اون گوشیه و این گوشی سرعتش نسبت به smartphone مثه n97 یا omniaHD چجوریه چون من با PDA زیاد کار نکردم ؟
دوستان دوست ندارم فقط یه نفر به من جواب بده لطفا هر کسی که این گوشیرو داره من را راهنمایی کنه متشکرم Mani[/quote
هنگ کردن یک دلیل علمی داره هر دستگاهی که پردازنده داره و یه سری پروسه توش جریان داره یا به عبارتی لستی از پردازش ها داره ممکنه هنگ کنه یکی از دلایلش تو حلقه افتادن برنامه هاست چه این دستگاه چه قدیمی ترین PPC ها با چند خط برنامه ساده هم می تونند هنگ کنند
در حالت عادی خیر با این پردازنده و سیستم عامل و نسخه رام روانی که داره طی این چند روز من هنگی ازش ندیدم
بله در صورتی که برنامه نصب نکنبد خسته کننده میشه البته برای شما که وینمو کارنکردید نه لا اقل تا 2 3 ماهی براتون تازگی داره ولی من که از سال 82 تا حالا ویندوز موبایل داشتم کمی برام خسته کننده و تکراری حتی HD2 که کلی تغییرات نرم افزاری و سخت افزاری چشم گیر داشته
سرعت این گوشی حتی با سیستم عامل سنگین وندوز موبایل در حال حاضر قابل مقایسه با هیچ اسمارت فون یا دستگاه دیگه ای نیست واقعا سرعت خوبی داره
تنها مشکل من باهاش سخت بودن اس ام اس زدنه که اونم شاید پرو2 با اون کیبرد نازش تنبلم کرده و چون عادت داشتم فشار بدم برای عمل کردن نقطه ها درصفحه شاید یه اس ام اس را چند بار بنویسم که اونم عادت میشه بعد یه مدت![]()
[QUOTE=cheshm_asali;4475543]من هم دقیقا میخوام همینو بدونم.با توجه به اینکه دوستان میگن رام ارجینالش stable نیست میخواستم بدونم دوستان چند مورد هنگ داشتن تا به حال؟
دوستان چند سوال....
این گوشی چراغ قوه داره؟
صداش به گوشی های چینی یا کره ای میرسه؟
میشه باهاش یک اتاق یا ساختمونی رو اندازه گرفت؟
قیمت الانش چنده و با کدوم گارانتی بگیرم.
والا چراغ قوه که نه ولی یه قسمتی برای گردو شکستن داره . خیارم پوست میکنه !
آره دو تا آمپلی بهش وصل کردن که یه 6975 پایونیرم روش بندازی میشه خدا .
والا اندازه که نه ولی خیابونارو میشه متر کشی ویا حتی خط کشی کرد .شوخی
دوست عزیز به این تقریبا میشه گفت یه مینی کامپیوتر . این انتظار ها رو میشه ازش داشت ؟!!!
صدا در حد معموله .
میشه با برنامه فلشش رو هم یه مدت روشن گزاشت
Last edited by night lord; 10-12-2009 at 11:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)