اينجا مركز چمران شاتل ، ياهو مسنجر و جيميل باز نميشه ..
بقيه مناطق و آي اس پي ها چطورن ؟؟
اينجا مركز چمران شاتل ، ياهو مسنجر و جيميل باز نميشه ..
بقيه مناطق و آي اس پي ها چطورن ؟؟
مسنجر که نه ولی جیمیل باز میشه
من نمیدونم چرا تو مملکتی که امام زمان ادارش میکنه تا اتفاقی میفته حضرات دستپاچه میشن!
آخه مرگ یه پیرمرد اینقدر اوضاع رو میتونه متشنج بکنه؟
آخه همین جوری هم که نمیشه.. یه هو بیاد بگیره.. پس تکلیف کاربران و پشتیبانیشون چی میشه ؟ بعضی ها 3 یا 1 ساله گرفتن.. و تمام مدارک و بالاخره سابقشون توی رفاتک هست .
منظور شما چیه؟
اگه منظور شما کاربرانی هستن که سرویس می گیرند و قرارداد دارند.باید بگم:
قرار نیست که قراردادی فسخ بشه!
(دقیقآ این اتفاق برای من افتاده مدتی که تهران زندگی میکردیم من از ای سی پی بنام سون7 سرویس می گرفتم وقتی رفتم واسه تمدید قرار داد شرکت سون بهم گفت دوماهی هست که شرکت اصلی(داتک) به شما داره سرویس میده یوزر شما دست ما نیست. نمایندگی رو از ما گرفتن.!!)
تنها چیزی که تغییر میکنه رفاتک نماینده پارس آنلاین دیگه نیست. و از این به بعد خوده شرکت پارس انلاین به یوزرهای قدیمی و جدید سرویس میده.
سلام
می خواستم بدونم سرعت دانلود اشتراک adsl 2+ 64 چند است ؟
از نظر سرعت فرقی بین مثلا 128 adsl و adsl+2 هست؟
چه پیشنهادی مکنید از چه شرکتی اشتراک بگیرم ؟ که سرعتش خوب باشه قیمتش مناسب باشه و از همه نظر ok باشه؟
ممنون
Last edited by sokote mordab; 21-12-2009 at 23:03.
سلام دوست عزيز ..
الان من 64 دارم از شركت شاتل سرعت دانلودم بطور ميانگين 10 هست ..
از لحاظ سرعت سايت باز كردن 128 و 64 با هم تفاوت زيادي ندارند ولي از لحاظ دانلود تفاوت چشم گيري دارند .
من از پارس آنلاين سرويس128 ميگرفتم سرعت دانولد بطور ميانگين 32 بود ..
شركت ارائه دهنده خيلي مهمه ...
اگه تازه ميخوهي بگيري يه مدت ديگه تقريباً يكي دو ماه ديگه صبر كن چون چندتا شركت جديد ميان و رقابت بيشتر ميشه و اميدواريم كه كيفيت هم بيشتر بشه ...
این نیماد دیگه شورشو دراورده
هر چند دقیقه قطعی داره و تا 2-3 دقیقه درست نمیشه
معلوم نیست باز مشکل از کجاست![]()
سلام دوستان. 4 شبه اینترنت من قطع میشهالبته بین ساعت 2 تا 4. شما هم همین مشکل رو دارین؟
منم همین مشکل رو دارم ساعت 2 شب قطع میشه دقیقا 4 شبه
قرار شد اگه امشب هم این مشکل بود باهشون تماس بگیرم تا بررسی کنن. شما هم همین کار رو بکن تا ببینیم چکار می خوان بکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)