یکی به من بگه چجوری ازدواج کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
مثل اینکه گلد نیاز دارم،درسته؟
خب اونطرف مقایل هم باید گلد داشته باشه؟
یکی به من بگه چجوری ازدواج کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
مثل اینکه گلد نیاز دارم،درسته؟
خب اونطرف مقایل هم باید گلد داشته باشه؟
Last edited by gap; 14-02-2010 at 08:40.
شرایط ازدواج:
1 - یک کاراکتر مرد باشه یکی دیگه زن.
2 - هر دو بالای لول 20 باشن.
3 - مرد باید Bridegroom pack و زن باید Bride pack (که باید از Boutique بخری) رو باز کنه و وقتی بازشون میکنی باید حداقل 5 تا جای خالی تو Inventory داشته باشی.
4 - باید باهم تو یک Squad باشین.(فقط خودتون دوتا. هیچکی دیگه نباید باشه)
5 - روی Eldest Matchmaker کلیک میکنی(655 522). از قسمت Matrimony , Quest Related رو انتخاب میکنی که مرد باید Stamp of Eternity و زن باید Silk of Eternity رو تحویل بده.(که توی Associated Marriage Packs این آیتم ها موجودن)
6 - آیتم هارو که گیر اوردین، لیدر Squad باید بره پیش Eldest Matchmaker و گزینه I Do رو انتخاب کنه.
وای چه رمانتیک![]()
بچه ها تاپیک داره جون میگیره![]()
سلام میخواستم بدونم با سرعت 128 میشه بازی کرد؟ بعدش باید هر روز انلاین بشه ادم یا نه؟ اگه ادم 1 ساعت بازی کنه چقدر از ترافیک ادم میره؟
آره میشه،الان من 128 دارم(شاتل)باور کن اندازه 2 مگ صبا می ارزه.....گاهی وقتا سرعت منو یکی از دوستام که 2 مگ شاتل داره هم برابر هست(البته فعلا شاتل سرعتش خوبه،از چند وقت دیگه معلوم چطور باشه،چون میگه که فعلا پرتامون خالیه و مثلا 512 با 128 فرقی نداره)
هادی اینهمه پول خرس دادی ! منم پول لباس دادم میرفتیم یه زن میگرفتیم آرزو به دل از دنیا نریم![]()
ترافیک حدود 3mb در ساعت یک مقدار اینور ،اونور مصرف میشه.بستگی به کارهایی هم که انجام می دی داره.
ترسیدی شناسایی بشید که روی اسمها رو سفید کردی؟
حتما خود شما بهتر از من میدونی که برای بازی آنلاین سرعت تاثیری نداره و تنها چیزی که مهمه پینگه.پینگ هم به سرعت ربطی نداره.
من خودم 64 شاتل دارم با 64 بازی میکنم و تا حالا کلی بازی تو این سبک انجام دادم و تو هیچکدوم به مشکل نخوردم چون پینگ پایینی دارم.
هر کی میخواد ببینه اینترنتش برای بازی آنلاین مناسبه یا نه توی داس 4.2.2.4 رو پینگ کنید اگه زیر 300 بود خوبه.
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
منم آخراش ست لباس خریدم یادته که...
من که نیازی به زن نداشتم چون همینجوری دخترا دور و برم ریخته بودن.
الان لیست دوستام رو ازش عکس بگیرم کف میکنی.از لول 1 تا لول 100 توش بود.
یادته از شانس من همه فنچ در میومدن همه 17-18 ساله.علیرضا هم میگفت دهنتو سرویس بیا با هم عوض کنیم چون اون همش بالای 20 سال مخ میزد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)