برای گ،روی ک چند لحظه انگشتتو نگهدار
برای پ روی ب
برای چ روی ج
و برای ژ روی ز
برای گ،روی ک چند لحظه انگشتتو نگهدار
برای پ روی ب
برای چ روی ج
و برای ژ روی ز
795 16 gig
آيفون با قيمت به اين زيادي خريدنش كاملن اشتباه هر آدم عاقلي همچين پولي براي گوشي به اين امكانات كم ومحدوديتهاي زياد نميده...
بستگی داره شما محدودیت رو در چی ببینی ؟
امکانات چی می خوای شما ؟
من که محدودیتی از لحاظ بازی ونرم افزار برای این گوشی نمی بینم.
تاچش هم که دیگه بهترین تاچ موجود در بین گوشی ها هست ،
من خودم تمامی مقایسه آیفون با سایر گوشی هارو دیدم . تاچ بسیار عالی داره و خیلی نرم و سریع عمل میکنه ، عامل مهم هم همینه. اینترفیس هم که دیگه جای خود.
الان شما کاملا عقل کسانی که آیفون دارند رو زیر سوال بردید با این حرف ...
جایگاه آیفون در سال 2010
پس از آنکه در سال 2007 آیفون بهترین اختراع ارائه شده در سال لقب گرفت و در همان سال رکورد بیشتر سرچ در گوگل به نام آیفون ثبت شد و در سال 2008 آیفون 3G بهترین گجت از دید مجله تایم لقب گرفت و در سال 2009 آیفون بهترین گوشی هوشمند انتخاب شد حالا سایت Engadget.com که به قولی قبله تمامی دوستداران گجتها هست و بهترین سایت در این زمینه در یک برآورد کلی در سال 2009 در بین تلفنهای همراه به این نتیجه رسید که آیفون 3Gs بهترین گوشی سال است. در رده بندی که این سایت منتشر کرد.
آیفون 3Gs در مقام اول
Palm Pre در مقام دوم
و HTC HD2 در مقام سوم
قرار گرفت. همچنین بد نیست به این هم اشاره کنم که این سایت تاپیکهای برتر و پر بازدیدترینهای خود هم که در سال 2009 معرفی کرده که جالب اینجاست 5 تای اول آن مربوط به اپل است.
Phil Schiller keynote live from WWDC 2009
Live from Apple's 'It's only rock and roll' event
Live from Apple's iPhone OS 3.0 preview event
Live from the Macworld 2009 keynote
iPhone 3GS review
Last edited by SIMON137; 20-04-2010 at 21:50.
اشتباه می کنی عزیز !!!!
سلام. میگم من یکی خریدم. دادم فروشنده واسم برنامه ریخت روش. بعد که خودم خواستم با itunes روش برنامه بریزم همهی برنامه هامو پاک کردو گفت به دلیل یه ارور ناشناس نمیتونیم برنامه ها رو نصب کنیم . هیچ کدوم از دوستامم نتونستن روش برنامه بریزن. الان فقط برنامه های کارخونش رو داره. البته میشه روش آهنگ و عکس و ویدیو بریزیم ولی برنامه رو نه. لطفا منو راهنمایی کنین...
بهتره که این بحث رو اینجا باز نکنی همه ما به قابلیت های آیفون آگاهیم ولی شما نیستید . در این مورد بحث زیاد شده . شما احتمالا از آدمهایی هستی که هر جا میشینی میگی " آقا بلوتوث چی داری " یا هر گوشی رو که میبینی اولین سوالت اینه که " آقا دوربینت چند مگه " !؟؟ ببخشید اینطوری صحبت کردم میخواستم شفاف سازی بشه .
کی گقته ؟؟؟؟
بعد از جیلبریگ ، نرم افزار iPhone Delivery رو از Cydia نصب کنید!
از سورس : xsellize
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)