باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.
شاد باشین![]()
باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.
شاد باشین![]()
میشه بگین سار چیه؟و چه جور میشه این مشکلو حل کرد؟باگ نیست... بخاطر سار گوشی هست. نویز می اندازه توی هندزفری.
اون مشکل دوم قابل حله؟منظورم نویزه هستش!
ممنونم از لطفتون
خواهش عزیز
سار در بیان عامیانه به دامنه امواج رادیویی و میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط آنتن گوشی می گن. هرچی سار بالاتر باشه کیفیت آنتن دهی بهتر ولی میزان آسیب رسوندنش به بدن بیشتر هست؛ هر چه هم کمتر باشه میزان آنتن دهی ضعیفتر ولی سلامتش برای بدن تضمین شده هست.
میزان سار گوشی شما با RM 478 برابر با: 0.88 W/Kg
میزان سار گوشی شما با RM 615 برابر با: 0.89 W/Kg
که از میانگین استاندارد اروپا و آمریکا کمتر هست؛ ولی باز هم در نوع خودش بالاست. راه حلی هم برای درست کردنش نیست. ذاتیه!!! البته این به این معنی نیست که این گوشی سر تا پاش ضرره... مسلما ضررش از گوشی های قدیمی کمتره ولی خب، بی ضرر هم نیست. احتیاط کنین
شاد باشین![]()
Last edited by DariushGreat; 30-06-2010 at 16:27.
اطلاعات واقعا خوبي بود داريوش جان. مرسي.
در مورد ريست شدن چيزي به نظرت ميرسه ؟
فک کنم همه این مشکل رو دارن واسه این پچ جدید اگه همینجوری پیش بره باید دانگرید کنم
چیزه زیادی پچ قبلی با این جدیده فرق نداره
خواهش می کنم!
اگر این مشکل تازگی ها پیش اومده، حرف رفیقمون درسته. ممکنه یه پچ یا نصب یه برنامه نه چندان مناسب یا ریختن یه تم ناسازگار باعث این مشکل شده باشه که با یه مستر ریست برطرف می شه. اگر هم از بدو نخست بوده که خب می شه گفت باگ نرم افزاری هست و هیچ گونه هم درست نمی شه و باید منتظر آپدیت باشین...
شاد باشین![]()
آقا منم بالاخره رفتم و 5530 خریدم:
اما یه مشکل: توی تنظیمات گوشی وقتی می رم توی personal و بعدش می خوام برم تو قسمت thems میره توش بعد بر میگرده بیرون. یعنی توی بخش themes نمی مونه .... حالا به نظرتون :
1-مشکل از چیه و چی کار کنم درست بشه؟
2-اگر با نرم افزار نوکیا آپدیت بکنمش ( البته وقتی می زنم می گه مال شما آپ دیت هست، اگر می خواید ری اینستال کنید) و ری اینستال کنم ممکنه فارسی گوشیم بپره؟ یعنی دیگه نتونم فارسی تایپ کنم؟
ممنونم از اساتید عزیز!
ورود شما رو به کلوپ 5530 داران خوش آمد میگوییمآقا منم بالاخره رفتم و 5530 خریدم:
واقعا مبارکت باشه و خیرشو ببینی!
اول از همه گوشی و یک بار خاموش و روشن کن اگر درست نشد یه مستر ریست کن اگه بازم درست نشد فیرمورت رو ری اینستال کن ولی فکرکنم حداکثر تو مرحله دوم(مستر ریست) مشکلت حل شده باشه!اما یه مشکل: توی تنظیمات گوشی وقتی می رم توی personal و بعدش می خوام برم تو قسمت thems میره توش بعد بر میگرده بیرون. یعنی توی بخش themes نمی مونه .... حالا به نظرتون :
1-مشکل از چیه و چی کار کنم درست بشه؟
نه اصلا مشکلی برا زبان گوشیت پیش نمیاد.اگه الان گوشیت فارسی داره بعد ار آپدیت هم فارسی خواهد داشت ولی اگر نداره بعد از آپدیت هم نخواهد داشت.-اگر با نرم افزار نوکیا آپدیت بکنمش ( البته وقتی می زنم می گه مال شما آپ دیت هست، اگر می خواید ری اینستال کنید) و ری اینستال کنم ممکنه فارسی گوشیم بپره؟ یعنی دیگه نتونم فارسی تایپ کنم؟
بازم میگم مبارک باشه!!
در مواردی بعد آپدیت زبان پریده، مثلا روی N97 من قبل آپدیت عربی و انگلیسی بود بعد آپدیت انگلیسی با رومانیایی![]()
قربونتتتتت ...
آقا ممنونم از راهنماییت .. حالا که زحمت کشیدی دوتا چیزو بهم بگو:
یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
بازم ممنونم از لطف بی کرانتون ....
..
Last edited by ghafari88; 01-07-2010 at 10:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)