تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 326 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

نه بابا داشتم با تنظیماتش ور می رفتم
    تو موبایلستان یکی ترفند های رجیستری گوشی رو گذاشته بود برای چرخش افقی من این کار رو انجام دادم بعد تو تنظیمات داشتم قسمت Screen رو برای حالت افقی عوض میکردم که دیدم هیچ کدوم از عکس هام نیست هیچی دیگه بعد دیدم 16 گیگ نیست
    برای چرخش افقی نرم افزار هست . اصلا برای چیت بود؟ این رام جدید که من نصب کردم تو اکثر برنامه ها چورخش اتوماتیک داره. با تنظیمات رجیستری ور رفتی خراب شد؟ هارد ریست کردی؟ فلش کردی گوشی رو؟؟

اگه گوشیت گارانتی نداره رام گوشی رو عوض کن درست میشه. حافظه سامسونگ به این راحتی ها نمیسوزه. بهترین حافظه های دنیا رو تولید میکنه

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم بدون با تعویض رام گوشی نرم افزارها هم پاک میشن؟
    آخه من بابت gps garmin به نمایندگی 20هزار تومان دادم.
    تو سایتها که garmin گیرنمیادبگیرم نصب کنم...
    با تشکر از آقا سعید عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=saeedm1727;4813236]اینو با دقت خوندید؟ بر طبق این عمل کردید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [COLOR="Silver"]

بله بادقت خوندم.دفعه ی اول که می خواستم فلش کنم فایل phone رو یادم رفت ازبرنامه ی octans انتخاب کنم و یه بار موبایل بدون phone فلش شد.یه تغییراتی تو ئیندوزم شد و موقع روشن شدن orange مینویسه ولی ویندوزم همون6.1 مونده.با 2تا ورژن دیگه از octansهم متحان کردم که یکیشونم octans mini بود ولی بازم جواب نداد!
    در ضمن منم تو یجستری رفتم و دوربین جلو و rotate screen رو فعال کردم ولی اون موقغ حافظه داخلیم نپرید.
    این arabizerلعنتی بعدازuninistal مموریمو پروند! opera 10 beta چرخش اتوماتیک صفحه رو4جهته فعال میکنه.کافیه بعداز باز کردن opera 10کلید end call رو بزنید.

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم بدون با تعویض رام گوشی نرم افزارها هم پاک میشن؟
    آخه من بابت gps garmin به نمایندگی 20هزار تومان دادم.
    تو سایتها که garmin گیرنمیادبگیرم نصب کنم...
    با تشکر از آقا سعید عزیز
    شما با نرم افزار های بکاپ گیری یک بکاپ بگیر بریز روی کامپیوتر بعد رامو عوض کردی دوباره بکاپو به گوشی انتقال بده و اجرا کن تا کپی شن فایلا

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما با نرم افزار های بکاپ گیری یک بکاپ بگیر بریز روی کامپیوتر بعد رامو عوض کردی دوباره بکاپو به گوشی انتقال بده و اجرا کن تا کپی شن فایلا
    چه نرم افزاری پیشنهاد میکنید؟

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه نرم افزاری پیشنهاد میکنید؟
    spb backup خیلی خوبه . گوشی داداشمو با همین بکاپ گرفتم و رام رو عوض کردم بعد دوباره بکاپ رو فرستادم تو گوشی همه چی اومد حتی جزئی ترین چیزها

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

الان امنیای من رو چند می خرن بفروشم اینو بخرم ؟
    مدل بلک هست با آخریم رام ( خودم عوض نکردم فابریک بود ) و قلم جدید و بدون خط و خش و سالم و تمیز و با گارانتی اصل مایکروتل ، 16 گیگ هم هست. هنوزم گارانتی داره ، با وسایل جانبی چند می خرن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

کسایی که این گوشی رو دارن و با جت هم کار کردن میتونن بگن از نظر اینترفیس و تاچ صفحه چه تفاوتایی دارن این دو تا با هم ؟
    چون من با جت کار کردم و راسش خیلی با منوها و تاچش حال نکردم . همچین کن بود و غیر روون .

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

[QUOTE=arman_namra;4815057]
    اینو با دقت خوندید؟ بر طبق این عمل کردید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [COLOR="Silver"]

بله بادقت خوندم.دفعه ی اول که می خواستم فلش کنم فایل phone رو یادم رفت ازبرنامه ی octans انتخاب کنم و یه بار موبایل بدون phone فلش شد.یه تغییراتی تو ئیندوزم شد و موقع روشن شدن orange مینویسه ولی ویندوزم همون6.1 مونده.با 2تا ورژن دیگه از octansهم متحان کردم که یکیشونم octans mini بود ولی بازم جواب نداد!
    در ضمن منم تو یجستری رفتم و دوربین جلو و rotate screen رو فعال کردم ولی اون موقغ حافظه داخلیم نپرید.
    این arabizerلعنتی بعدازuninistal مموریمو پروند! opera 10 beta چرخش اتوماتیک صفحه رو4جهته فعال میکنه.کافیه بعداز باز کردن opera 10کلید end call رو بزنید.

کدوم شهر هستی؟

داره خودمونی میشه micheal-tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برای چرخش افقی نرم افزار هست . اصلا برای چیت بود؟ این رام جدید که من نصب کردم تو اکثر برنامه ها چورخش اتوماتیک داره. با تنظیمات رجیستری ور رفتی خراب شد؟ هارد ریست کردی؟ فلش کردی گوشی رو؟؟

اگه گوشیت گارانتی نداره رام گوشی رو عوض کن درست میشه. حافظه سامسونگ به این راحتی ها نمیسوزه. بهترین حافظه های دنیا رو تولید میکنه
    هارد ریست کردم درست نشد میخوام رام رو عوض کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •