کسی نیست این فایلو برا من بزاره RM484_001_000_M018.fpsx
کسی نیست این فایلو برا من بزاره RM484_001_000_M018.fpsx
سلام
آقا يه مشكل اساسي.متخصصين آپگريد n86 ميتونن جوابشو بگن؟
من يهn86خريدم؛ازشم خيلي خيلي راضي ام؛ميخوام گوشيمو باnss پگريدش كنم؛ولي مشكلي كه دارم اينه كه وقتي گوشيمو توحالتpc به كامپيوتر وصل ميكنم گوشيرو ميشناسه؛ولي توnssگوشيرو نميشناسه؛مشخصاتشو نمياره ومنم نميتونمprodoct codeرو عوض كنم؛
(فريمور ورژن20 رو برا آپگريد دانلود كردم)
لطفاراهنماييم كنيدكه راه حل چيه؟
![]()
منم این مشکل رو دارم و هنوز نتونستم!!!!!!!!!!اگه راهی پیدا کردی برا ما هم توضیح بده دوست عزیز
این دوستمون آقایN86 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره وبه ورژن11 آپگرید کرده.من نمیتونم براش پیغام خصوصی بفرستم.شما میتونین این کارو انجام بدین؟
تاپیک # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلوپ N86
من يهn86خريدم؛ازشم خيلي خيلي راضي ام؛ميخوام گوشيمو باnss آپگريدش كنم؛ولي مشكلي كه دارم اينه كه وقتي گوشيمو توحالتpc به كامپيوتر وصل ميكنم گوشيرو ميشناسه؛ولي توnssگوشيرو نميشناسه؛مشخصاتشو نمياره ومنم نميتونمprodoct codeرو عوض كنم؛
(فريمور ورژن20 رو برا آپگريد دانلود كردم)
لطفاراهنماييم كنيدكه راه حل چيه؟
دوست عزیز شما چه طور گوشیتو آپگرید کردی؟
اقا آخرین ورژن برنامه nss را نصب کنید مشکلتون حل میشه منم اول این مشکلو داشتم وقتی اخرین ورژن رو نصب کردم حل شد
من چون فنت فارسی نصب کردم گوشیرو فارسی کردم تا قشنگ تر بشه.تو فارسی از این مسیر دنبال کن:
منو-ایزارها-تنظیمات-موارد کلی-تنظیمات حسگر-کنترل حالت بیصدای حسگر-بعدشم اون 2تا تیک که به نظر من سعی کن اولی رو نزنی چون یه وقت میبینی گوشی جیبت بود خود به خود تماس ها رو از دست میدی.
سلام به همگي.
از تمام كساني كه گوشي Nokia N86 8MP دارن خواهش ميكنم به اين سوال من جواب بدن بخصوص اونايي كه رنگ مشكيشو دارن.
راستش امروز از مجتمع پايتخت قيمت اين گوشي رو پرسيدم و فروشنده بهم گفت كه ما فقط رنگ سفيدشو داريم و قيمتشم 500 هزار تومان بدون گارانتي و گفت كه رنگ سفيدش اصلا گارانتي نداره و منم ازش پرسيدم كه بين رنگ مشكيش و سفيدش فرقي وجود داره گفت كه آره فقط رنگ سفيدش كابل TV رو ساپورت ميكنه و رنگ مشكيش كابل TV رو ساپورت نميكنه و پشت جعبش هم نوشته كه كابل TV رو ساپورت نميكنه و همينطور گفت اين سياست نوكيا توي گوشيهاي جديدش هست چون Nokia N97 هم در 2 مدل مثل Nokia N86 8MP به بازار عرضه شده.
حالا كساني كه گوشي Nokia N86 8MP رنگ مشكيشو دارين آيا با كابل TV مشكل دارين و آيا گوشيتون به تلويزيون وصل ميشه؟
من معذرت ميخوام ولي فكر كنم كه فروشنده حرف خيلي مضخرفي بهم زد چون كه طبق مستنداتي كه در سايت رسمي نوكيا وجود داره اصلا ديگه گوشي Nokia N86 8MP در رنگ سفيد توليد نميشه و همشون تنها در رنگ مشكي (اينديگو) توليد و به بازار عرضه ميشن پس اصلا نبايد 2 مدل وجود داشته باشه كه حالا بخواد بينشون هم فرقي باشه.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 18-10-2009 at 16:07.
ببخشد ولی این قرمزه تایید میشه.من بدون اینکه تستی انجام بدم میگم کاملا این حرف اشتباهه چون مثلا من از رنگ سفید خوشم نیومده و رنگ سفید این گوشی اصلا برام جالب نبوده این دلیل نمیشه که من نتونم اتصال به تی وی نداشته باشم کاملا غیر منطقیه.
منم وقتی گوشیمو خریدم کابلTVنداشت اونو جدا خریدم.هیچ مشکلی هم نداشتم.
توی گوشی ریدن اگه حتی1%فکر کردی که فروشنده داره دروغ میگه بدون که نباید اون گوشیرو بخری.درغیر این صورت کلاه سرت میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)