دمش گرم خداييش ببين اون جعبه گوشي را وقتي روش زوم ميكني نوشته هاش كاملا واضح خونده ميشه.
اگه ميشه چند تا عكس از فضاي آزادش را هم بذار ببينيم تو نور چطور ميگيره
دمش گرم خداييش ببين اون جعبه گوشي را وقتي روش زوم ميكني نوشته هاش كاملا واضح خونده ميشه.
اگه ميشه چند تا عكس از فضاي آزادش را هم بذار ببينيم تو نور چطور ميگيره
باریکلا علی قدرت 42
خداییش گوشی برای تمام فصول خریدی!
مبارکت باشه
والا همه عکسها اماده هست و همشون توی موبایلستان اپلود شده چه عکسهای با فلش و چه عکسهایی که در روز گرفته شده چون اونجا اپلود سنتر داره و برای اینجا دنبال یه سایت خوب برای اپلود عکس میگشتم چون متاسفانه خیلیها رو فیلتر کردن و یا مثلا mypicx.com هم که تا یکی دو هفته قبل خوب کار میکرد الان قاطی کرده و فول سایز عکس رو گاهی وقتها نمیده و برای همین از 4shared استفاده کردم و عکسهای روز رو هم سعی میکنم امروز براتون اپلود کنم
شما میتونی از این سایت استفاده کنی :
تا 30 مگ میتونی آپ کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم سرعتش خوبه ------------- من خودم هميشه از اين استفاده ميكنم
با عرض شرمندگی از اینکه یکم دیر شد و اینم عکسهای ساتیو در روز (تهران پارک گفتگو و برج میلاد):
اینم فول سایزها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک عدد ساتیو نقره ای خریداری گشت تا ما فقط طرفدار اسمی نباشیم و اگه ازش طرفداری میکنیم یه گوشی هم ازش داشته باشیم
به زودی ریویو در مورد گوشی و مقایسه دوربینش با دوربین دیجیتال خودم انجام میشههرچند با این اینترنتم باید دهنم صاف شه برای آپلود عکس ها
بزن اون دست قشنگه رو ....
راستي دوربينش لرزش گير داره يعني مثل كا800 وقتي با فلاش عكس ميگيري هرچقدر هم تكون بدي باز هم عكس سالم ميفته يا نه؟
و يك سوال ديگه.آيا ميشه از فلش ال اي دي به عنوان چراغ قوه استفاده كرد يا بايد نرم افزار روش نصب بشه؟
Last edited by hessam_sz; 25-12-2009 at 00:21.
سلام
اول از همه فری جون مبارک !
دوم اینکه منم امروز با ستیو کار کردم و چندتا عکس هم گرفتم !
میتونم بگم این گوشی واقعآ زیبا و سبک و خوشدسته ! دوربین محشری داره ! بهترین عکس رو در حالت اتومات میندازه و شاید به جرات بگم نیازی به تنظیم نداره !
ال سی دی با کیفیت محشر و خوانایی عالی زیر نور آفتاب !
واقعآ باهاش حال کردم و حتمآ هم میخرمش (بزودی اگه پول بیاد دستم)
این عکسا رو هم گرفتم + یه سری عکس با ن82 ! اینو بگم که فکر نکنید هر دوتا تو یه سطح هستن ! نه اینطور نیست ! رزولوشن ستیو تقریبآ 2 برابر ن82 هست و جزئیات رو ستیو خیلی خیلی بهتر نشون میده (توی زووم) ! الان چون هم سایز هستن عکسا شاید تفاوتی احساس نشه !
رنگهای ستیو خیلی زیباتر گرفته شدن نسبت به ن82 !
عکس اول ن82 و عکس دوم ستیو !
حالت اتوماتیک (هوای نیمچه ابری) :
بازم اتومات (هوا ابری)
حالت ایندور (داخل مغازه با نور لامپ + فلش)
![]()
اینم قدرت تاچ فوکوس :
البته بگم کلآ 30 دقیقه گوشی دستم بود (چون مال مشتری بود)
وگرنه خیلی بیشتر عکس مینداختم
یه 2 3 تا عکس با فلاش هم گرفتم که با ن82 مقایسه بشه ! ولی خاب توی دستگاه مغازه هست عکسا ! ایشالله میشه واسه بعد تعطیلات !
ولی واقعآ عکسای عالی ای میگیره !
Last edited by R@R#M@N; 25-12-2009 at 01:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)