تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 314 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه من چند روزه خونه نیستم ، اگر هم دانلود کنم نمی تونم بریزم تو گشوی امتحان کنم ... ولی سعی می کنم هر چه سریعتر اینکار انجام بشه .

2. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام، سرعت پرازنده ی گوشی چقدر هست؟
    عزیز سرعت پردازنده ی این گوشی معلوم نیست، گوشی های حرفه ای فقط پردازندشون معلومه.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. راستش نمی دونم چه جوری میشه تشخیص داد، اگه روش نوشته Made in Japan شاید اصل باشه دیگه!
    این یست جناب kalepook هستش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مموری که من دیدم همین بودش . با این تفاوت که 8 گیگ بود . کاورش بجای این تیکه های بنفش ، فکر کنم طلایی بودش و همین کلاس 4 بودش .
    همونطور که kalepook عزیز گفت میکرو اس دی توشیبا کلاس 4 بالاتر اصلا نداره . یه هولوگرام گارانتی هم چسبونده بودن روش .

2. منظورتون اینه که هندزفری بخرید یا نه؟ اگه این باشه به نظرم فعلا با هندزفری خودش کار کنید شاید مشکلی نداشتید باهاش (چون من که مشکلی نداشتم) بعدا اگر خواستید یه دونه دیگه بخرید.
    فعلا که با مال خودش سر میکنم تا بعد که حتما یه حلزونی بگیرم که فکر کنم باید برم سراغ دسته 2 رنیور یا ویوتی چون تو کل علاالدین فابریک دسته اولش رو کسی نداشت . فقط اگه تونستین راهنمایی کنید از کجا گیرش بیارم .

من رنگ سیاه رو دوست دارم (جسارته ولی اون سیاه دور قرمز که میگید قهوه ای دور قرمز هست. اینو میگم تا موقع خرید اشتباه نکنید و بعد از رنگش خوشتون نیاد، من خودم وقتی خریدم رو باکسش نوشته بود VANDYKE BROWN که همون قهوه ای دور قرمز هست، ولی من سیاه سیاه رو دوست داشتم به یارو هم گفتم میگفت نه سیاهه!!! دیگه گفتم بیخیال و باز کردم دیدم قهوه ایه! دیگه بعدش هیچی نگفتم.)
    درسته قهوه ای هستش .درست توجه نکرده بودم تالا . ولی بازم فکر کنم این بهتر باشه . آخه مشکیش ساده و سنگین هستش . کسی ندونه فکر میکنه آدم حسابییم ولی قهوه ای دور قرمزش بیشتر جوانانه هست

ممنون

5. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من همین قهوه ای با نوار قرمز رو دارم ، خلی خوشگل تر از عکسش هست .
    الان بالاخره برگشتم خونه ... دارم دانلود می کنم نقشه رو .

7. 3 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان ، نقشه رو دانلودیدم و ریزیدم تو موبایل ، تو موبایل سه تا فایل بود دو تا زیپ ، یکی هم جار ... اون جار محترم رو کلیک کردم روش ، حدود 20 ثانیه ای طول کشید تا پنجره نصب شدن بیاد بالا ... ولی بعدش عین باقلوا و بدون ثانیه ای مکث نصب شد ... در واقع فکر می کنم هر چه فایل حجیم تر باشه ، بعد از کلیک کردن باید بیشتر نصب کنی وگرنه زمانی که طول کشید نصب بشه با یه فایل 20 کیلوبایتی فرقی نداشت ... در واقع من اصلا progress bar نمی بینم . نمی دونم کی دقیقا نصب می کنه :دي
    من چند تا yes و No میزنم و محل نصب رو انتخاب می کنم و خودش نصب می شود . اجرا هم کرد ، فایلش هم توی گوشی 7400 کیلوبایت بود که بیش از 7 مگ میشه ... پس به نظر من که محدودیت نداره .
    احتمالا همون محدودیت کلی هست ولی هر چی گشتم سندی برای این موضوع پیدا نکردم ... ولی احتمالا همین هست .

9. 4 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sengele's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    roma

پيش فرض

خواهشا یه چند تا عکس ازکیف گوشی بذارین باتشکر
    just as roma

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون کوروش جان . خیلی لطف کردی . اگه تونستی ازش چنتا عکس بگیری که دیگه آخرشی .

مرسی داداش

12. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    این گوشی کیبرد فارسی Qwerty داره؟

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

سلام دوستان
    این گوشی کیبرد فارسی Qwerty داره؟
    بله داره...توی بخش SMS...گوشی را بچرخونید...کیبوردش کامل میشه...

15. 3 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دارم برا کلوچه داری حاضر میشم . چنتا سئوال شاید بیربط .

1- چه فرمتی هست که حجم کم رو با کیفیت خوب بمون بده مثل divx مثلا که البته کوکی بتونه یخشش کنه . در مورد avi من درست متوجه نشدم یعنی اگه سایزش رو 240 در 400 کنیم avi رو درست یخش میکنه .

2- یه برنامه کانورتور معرفی کنید لطفا که بتونه فرمت dat و flv رو به اون فرمتی که بالا ییشنهاد میکنین تبدیل کنه ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •