سلام
یه سوالی داشتم
در مورد لپتاپ های سونی سری z با مشخصات سی پی یو core i5 540 m و گرافیک حداقل geforce 310 که مبلغ آن زیر 2400000 تومان باشه و البته دی وی دی داشته باشه رو میتونید بگید چه مدلایی وجود داره
سلام
یه سوالی داشتم
در مورد لپتاپ های سونی سری z با مشخصات سی پی یو core i5 540 m و گرافیک حداقل geforce 310 که مبلغ آن زیر 2400000 تومان باشه و البته دی وی دی داشته باشه رو میتونید بگید چه مدلایی وجود داره
آقایون نظرتون در مورد CW 26FG چی هست؟
من در اصفهان دارم دنبالش می گردم هنوز گیر نیاوردم گفتم تا زمان هست بیشتر در موردش تحقیق کنم.
دوستان پسر عمه من یه Vaio گرفته که مدلش CW2FGX/B و ساخت USA . مشکلی که داره اینکه این سیستم فقط یه درایو داره و نمیشه اونو با نرم افزارهای PartitionManager درایو بندی کرد. من خودم از طریق XP تونستم براش بسازم، اما وقتی که میخوای سیستم رو Recover کنی دوباره میاد و همون یه درایو رو با ظرفیت پیش فرضش میسازه. زمانیکه تو حالت Recover میری ( مخصوص لپ تاپهای سونی )، گزینه recover to Drive C کار نمیکنه و فقط Recover all drive میاد. الان سئوالی که دارم مخصوصا از اساتیدی که از Vaio استفاده میکنن، چه راهی بنظرشون میرسه تا مشکل این بنده خدا حل شه، چون من حقیقت خودم از LapTop زیاد سر در نمیارم .
ممنونم .
دوست عزیز با برنامه Partition Wizard به راحتی اینکارو انجام بدید . من خودم تست کردم روی CW2QGX
از اینجا دانلود کن :
http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
واقعا ممنونتم عزیزم، الان داره هارد رو Create میکنه. فک کنم دیگه ردیف بشه.دوست عزیز با برنامه Partition Wizard به راحتی اینکارو انجام بدید . من خودم تست کردم روی CW2QGX
نرم افزارهای پارتیشن بندی نظیر نرم افزاری که معرفی کردید و Partition Magic & Paragon و...
پارتیشن ریکاوری و پاک نمیکنن؟
پارتیشن مجیک که روی 7 اصلا جواب نمیده . اون پاراگون رو هم امتحان نکردم ولی برنامه ای گفتم نه درایو ریکاوری رو پاک نمیکنه
کاملا مشخص هست تو خود برنامه
همه درایو ها رو میاره و شما انتخاب میکنی که از فضای کدوم درایو برای پارتیشن بندی میخواین استفاده کنید
نکته مهم : وقتی create رو میزنید یه پیغام میاد که 3 تا گزینه داره شما باید اون گزینه restart رو بزنید
![]()
واقعا من نمیدونم کمپانی به این عظمت با اون همه مغز متفکر 1 جو عقل و شعور نداره که این لپتاپهای مشکی براق رو تولید میکنه ؟ اونقدر جای دست رو لپتاپم مونده که انگار یکی کباب خورده اونم با نون چرب و مالیده به اینور اونور لپتاپ : دی
یه موضوع دیگه اینکه داداش من لپتاپ داره VAIO ، کی خریده ؟ حدود 6-7 سال پیش . چنان کیفیتی داره LCD اون که نگو . از هر طرفی میشه اون رو نگاه کرد . اون وقت ما رفتیم 1500 پول دادیم مثلا high performance ترین سری CW رو خریدیم وقتی از بقل و پایین و بالا نگاه میکنی تصویر داغونه !
موندم به خدا !
من یه کم گیج شدم
میشه یکی سری های مختلف وایو رو معرفی کنه که هر کدومشون برای چه کاربردی طراحی شدن
سری F CW Z و ...
چرا سری Z قیمتش نسبت به سری های دیگه بیشتره؟
من موندم از کدوم سری انتخاب کنم![]()
شما اولین چیزی که باید انتخاب کنید سایز LCD مورد نظرتون هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)