در مجموع ماشین نرم و خوبی هست
فرمونش خیلی تیزه سواری خوبی داره
ترمزا و کلاجش خوبه دندش برای من یه ذره سفت و خلاصی داره که با رگلاژ فکر کنم درست بشه
باطری آبی روش انداختن که بنظر من ایتجا گدا بازی درآوردن.ضبطش هم بدرد نمیخوره ریموت هم نداره(ولی اینا زیاد مهم نیست)
به نظر من بدنش یه مقدار از ورقه های نازک استفاده کردن نسبت به ماشین های ایران خودرو
مخصوصا کاپوتش اونایی که رنگ تیره انتخاب کنن به مرور زمان متوجه میشن که بدنه پستی بلندی ایجاد شده(قابل توجه اونایی که بدنبال رنگ تیره هستن) ولی کیفیت رنگش خوبه
ضخامت ورقاش از ریو کمتر و از پراید بیشتره
دید جلو خوبه ولی دید عقب یه مقدار باید دقت کنی
چرخش چرخاش خیلی خوبه دوستانی که گفتن فرمون پذیریش نسبت به ماشین های دیگه زیاده، کاملا مخالف هستم
من تو پارکینگمون با پژو جی ال ایکس 3 -4 بار عقب جلو میکردم تا پارک کنم با تیبا با 2فرمون پارک شد خیلی حال کردم
سواری و نرمیش عین خانواده 206 و 206صندوقدار هست سواریش از خانواده پژو جی ال ایکس و پراید خیلی بهتره
من باهاش فعلا دارم حال میکنم
صداش خیلی کمه نسبت به ریو و جی ال ایکس ، اصلا به نظر من صدا نداره
کلا ماشین خوبی هست نسبت به قیمتش ،واقعا فعلا خوبه، اینو هم بگم که واقعا قشنگه چراغ های کریستالیش خیلی شیکش کرده اصلا قابل مقایسه با پراید و ال نود نیست(از نظر قیافه)
ولی باید ماشین های جدید حداقل 1سال کار کنن تا مشکلات فنی براشون پیش نیاد و قطعاتش خوب باشه
اگر این ماشین یکی 2 سال دیگه هم به این شکل باشه و مشکل فنی هم پیدا نکنه باید به سایپایی ها آفرین گفت