تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 334 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام مجدد
    جناب آقای بندری عزیز یک سوال دیگر که داشتم از شما این بود که آیا رنگ های متالیک از نظر استحکام و مقاومت بیشتر نسبت به رنگ سفید برتری دارند یا تنها اسم رنگ متالیک را یدک میکشند....؟
    اگر ممکن است برای حضرت عالی که کارشناس هستید این مساله را برایمان شرح بفرمایید.
    بینهایت ممنونم
    با اجازتون منم یه جوابی برا شما دارم
    پدر بنده الان 40ساله که به شغل رنگ فروشی و ترکیب رنگ مشغوله و تا حدودی از رنگ و مشتقاتش یه چیزایی می فهمم.
    اصولا مقاوم ترین رنگ در بین همه رنگها اکلیل هست که اونم انواع رنگ داره مثل نقره ای. مسی- طلایی که اینا از پودر کردن فلزات بدست می آید از جمله آلومینیم و برنز و مس و برنج
    رنگ متالیک از ترکیب کردن رنگهای معمولی با اکلیل ها بدست می آد و البته بعد از رنگ آمیزی ماشین روی اون یک دست کیلر می پاشند که به براقی و زیبایی و استحکام اون کمک بیشتری می کنه
    در یکی دو سال اخیر هم برای بعضی از پراید ها از رنگهای اکرلیک پایه آب استفاده میشه که حلالش آبه و استحکام خوبی داره اما نه به محکمی رنگهای سلولزی (فوری) و روغنی که این مشکل هم با کیلر پاشی حل میشه
    حالا اگه آقای بندری توضیح بدند که برای تیبا از چه نوع رنگی استفاده میشه بهتر میشه روش بحث کرد(روغنی - فوری - اکرلیک؟)

راستی امروز یه تیبا سورمه ای رنگ دیدم . میخاستم ازش عکس بگیرم که رانندش زل زده بود تو چشمام و چپ چپ نگاه می کرد و نشد. ولی خیلی زیبا بود . خیلی ی ی ی ی ی ی

رنگ نوک مدادی و مشکی رو هم دیدم. مشکی خوبه ولی زود ا ریخت می افته و نوک مدادیش هم خیلی تیره است . چیزی شبیه به دودی سیر.اگه شد عکسشو میگیرم
    به نظر من رنگهای روشن برای این ماشین مناسب نیست.نوک مدادی و مشکی و مسی و سورمه ایش رو تاحالا دیدم و پسندیدم. نقره ای و سفیدش هم خیلی یه جوریه
    البته رنگ کلا سلیقه ایه و من از نظر خودم گفتم و به نظر و سلیقه دیگران هم احترام می زارم. شاید من بد سلیقه ام
    Last edited by ali1323; 25-05-2011 at 19:39.

2. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پدر بنده الان 40ساله که به شغل رنگ فروشی و ترکیب رنگ مشغوله و تا حدودی از رنگ و مشتقاتش یه چیزایی می فهمم.
    اصولا مقاوم ترین رنگ در بین همه رنگها اکلیل هست که اونم انواع رنگ داره مثل نقره ای. مسی- طلایی که اینا از پودر کردن فلزات بدست می آید از جمله آلومینیم و برنز و مس و برنج
    رنگ متالیک از ترکیب کردن رنگهای معمولی با اکلیل ها بدست می آد و البته بعد از رنگ آمیزی ماشین روی اون یک دست کیلر می پاشند که به براقی و زیبایی و استحکام اون کمک بیشتری می کنه
    در یکی دو سال اخیر هم برای بعضی از پراید ها از رنگهای اکرلیک پایه آب استفاده میشه که حلالش آبه و استحکام خوبی داره اما نه به محکمی رنگهای سلولزی (فوری) و روغنی که این مشکل هم با کیلر پاشی حل میشه
    حالا اگه آقای بندری توضیح بدند که برای تیبا از چه نوع رنگی استفاده میشه بهتر میشه روش بحث کرد(روغنی - فوری - اکرلیک؟)

راستی امروز یه تیبا سورمه ای رنگ دیدم . میخاستم ازش عکس بگیرم که رانندش زل زده بود تو چشمام و چپ چپ نگاه می کرد و نشد. ولی خیلی زیبا بود . خیلی ی ی ی ی ی ی

رنگ نوک مدادی و مشکی رو هم دیدم. مشکی خوبه ولی زود ا ریخت می افته و نوک مدادیش هم خیلی تیره است . چیزی شبیه به دودی سیر.اگه شد عکسشو میگیرم
    به نظر من رنگهای روشن برای این ماشین مناسب نیست.نوک مدادی و مشکی و مسی و سورمه ایش رو تاحالا دیدم و پسندیدم. نقره ای و سفیدش هم خیلی یه جوریه
    البته رنگ کلا سلیقه ایه و من از نظر خودم گفتم و به نظر و سلیقه دیگران هم احترام می زارم. شاید من بد سلیقه ام
    سلام به شما دوست خوبم.
    بینهایت ممنونم از توضیحات کاملتون
    واقعا استفاده کردم.من از نظر دیدن رنگ های مختلف که خیلی در مضیقه بودم و جز نقره ای و سفید و بنفش رنگی ندیده بودم.
    همین سرمه ای که فرمودین رو اصلا ندیدم تا به حال.
    اما خوب امروز عصر که از سرکار برمیگشتم توی یه بنگاه رنگ نوک مدادیشو دیدم.
    رفتم از نزدیک ماشینو دیدم
    خیلی خیلی به نظرم نوک مدادیش خوب اومد.
    یعنی یه جوری شد که من که بین سفید و نقره ای شک داشتم نظرم برگشت و بین رنگ هایی که دیده بودم الان به نظرم نوک مدادی بهتر اومد از سایرین و واقعا به ماشین میومد.
    سرمه ای رو ندیدم تا به حال.اگه دوستانی دارن یا دیدن ممنون میشیم اگه تونستن چند عکس بذارن.
    یا توضیح بدن چه فرم هست و در قیاس با رنگ های دیگه چه جوریه.
    گمونم سلیقه من باش ما دوست عزیز یکی باشه چون توضیحاتی که فرمودی در مورد نظرات در مورد رنگ ها باهاشون تقریبا موافقم و نظر منم همینه.البته سفیدش رو میپسندیدم قبلا چون فقط 3 رنگش رو دیده بودم و بین اون 3 رنگ بنفشش که خوب نبود به نظر من
    میموند نقره ای سفید که سفیدش خوب بود اما میگن استحکام خوبی نداره
    در کل نظراتی اگه دارین واقعا ممنون میشم.
    شغل من یه جوریه که وقتی برمیگردم از سر کار تو فضا هست مغزم و تو راهم اگه بشه مثل امروز ماشینی ببینم یا شاید نشه
    ماشینم که تازه اومده و تو بازار زیاد نیست که انتخابش راحت باشه
    در کل بازم از شما دوستان خوبم واقعا ممنونم
    سلامت باشید

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از دوستان عزیزی که ماشینشونو تحویل گرفتند خواهش می کنم اونو با ماشینهایی که قبلا داشتند مقایشه کنند تا معایب و مزیتهاش بهتر مشخص بشه
    در مجموع ماشین نرم و خوبی هست

فرمونش خیلی تیزه سواری خوبی داره
    ترمزا و کلاجش خوبه دندش برای من یه ذره سفت و خلاصی داره که با رگلاژ فکر کنم درست بشه

باطری آبی روش انداختن که بنظر من ایتجا گدا بازی درآوردن.ضبطش هم بدرد نمیخوره ریموت هم نداره(ولی اینا زیاد مهم نیست)

به نظر من بدنش یه مقدار از ورقه های نازک استفاده کردن نسبت به ماشین های ایران خودرو
    مخصوصا کاپوتش اونایی که رنگ تیره انتخاب کنن به مرور زمان متوجه میشن که بدنه پستی بلندی ایجاد شده(قابل توجه اونایی که بدنبال رنگ تیره هستن) ولی کیفیت رنگش خوبه
    ضخامت ورقاش از ریو کمتر و از پراید بیشتره

دید جلو خوبه ولی دید عقب یه مقدار باید دقت کنی

چرخش چرخاش خیلی خوبه دوستانی که گفتن فرمون پذیریش نسبت به ماشین های دیگه زیاده، کاملا مخالف هستم
    من تو پارکینگمون با پژو جی ال ایکس 3 -4 بار عقب جلو میکردم تا پارک کنم با تیبا با 2فرمون پارک شد خیلی حال کردم

سواری و نرمیش عین خانواده 206 و 206صندوقدار هست سواریش از خانواده پژو جی ال ایکس و پراید خیلی بهتره
    من باهاش فعلا دارم حال میکنم
    صداش خیلی کمه نسبت به ریو و جی ال ایکس ، اصلا به نظر من صدا نداره

کلا ماشین خوبی هست نسبت به قیمتش ،واقعا فعلا خوبه، اینو هم بگم که واقعا قشنگه چراغ های کریستالیش خیلی شیکش کرده اصلا قابل مقایسه با پراید و ال نود نیست(از نظر قیافه)

ولی باید ماشین های جدید حداقل 1سال کار کنن تا مشکلات فنی براشون پیش نیاد و قطعاتش خوب باشه

اگر این ماشین یکی 2 سال دیگه هم به این شکل باشه و مشکل فنی هم پیدا نکنه باید به سایپایی ها آفرین گفت

5. 4 کاربر از rgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنگ سرمه اي كه ديده بودي سرمه اي روشن بود يا تيره ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مجموع ماشین نرم و خوبی هست

فرمونش خیلی تیزه سواری خوبی داره
    ترمزا و کلاجش خوبه دندش برای من یه ذره سفت و خلاصی داره که با رگلاژ فکر کنم درست بشه

باطری آبی روش انداختن که بنظر من ایتجا گدا بازی درآوردن.ضبطش هم بدرد نمیخوره ریموت هم نداره(ولی اینا زیاد مهم نیست)

به نظر من بدنش یه مقدار از ورقه های نازک استفاده کردن نسبت به ماشین های ایران خودرو
    مخصوصا کاپوتش اونایی که رنگ تیره انتخاب کنن به مرور زمان متوجه میشن که بدنه پستی بلندی ایجاد شده(قابل توجه اونایی که بدنبال رنگ تیره هستن) ولی کیفیت رنگش خوبه
    ضخامت ورقاش از ریو کمتر و از پراید بیشتره

دید جلو خوبه ولی دید عقب یه مقدار باید دقت کنی

چرخش چرخاش خیلی خوبه دوستانی که گفتن فرمون پذیریش نسبت به ماشین های دیگه زیاده، کاملا مخالف هستم
    من تو پارکینگمون با پژو جی ال ایکس 3 -4 بار عقب جلو میکردم تا پارک کنم با تیبا با 2فرمون پارک شد خیلی حال کردم

سواری و نرمیش عین خانواده 206 و 206صندوقدار هست سواریش از خانواده پژو جی ال ایکس و پراید خیلی بهتره
    من باهاش فعلا دارم حال میکنم
    صداش خیلی کمه نسبت به ریو و جی ال ایکس ، اصلا به نظر من صدا نداره

کلا ماشین خوبی هست نسبت به قیمتش ،واقعا فعلا خوبه، اینو هم بگم که واقعا قشنگه چراغ های کریستالیش خیلی شیکش کرده اصلا قابل مقایسه با پراید و ال نود نیست(از نظر قیافه)

ولی باید ماشین های جدید حداقل 1سال کار کنن تا مشکلات فنی براشون پیش نیاد و قطعاتش خوب باشه

اگر این ماشین یکی 2 سال دیگه هم به این شکل باشه و مشکل فنی هم پیدا نکنه باید به سایپایی ها آفرین گفت

سلام.
    ببخشین شما ماشینتون چه رنگی هست؟و چه مدت زمان هست گرفتینش؟
    آیا اینطور که فرمودین تو بدنه و کاپوت احساس پستی بلندی میکنین؟؟؟
    اگه اینطوره که ....
    ممنونم اگر بیشتر توضیح بدید

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها این رنگ سرمه ای روشن و تیره داره؟؟
    لطفا اگر اینطوره توضیح بدین چه طورن و اگه دسترسی دارین تصویری بذارین ممنون میشیم.
    نکته آخر اینکه این نوک مدادی که دیگه 1 رنگ هست؟
    یا اونم کم رنگ و پر رنگ داره؟
    بینهایت ممنون

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا اگه كسي رنگ هاي سرمه اي - مشكي - نوك مدادي رو داره عكسشو بزاره.
    Last edited by a5_big; 26-05-2011 at 11:44.

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطفا اگه كسي رنگ هاي سرمه اي - مشكي - نوك مدادي رو داره عكسشو بزاره.
    بالاخره از سورمه ای هم عکس گرفتم. اما زیاد دلچسب نشد
    مشکی هم عکس گرفتم اما شب بود و زیاد جالب نشد.

Last edited by ali1323; 26-05-2011 at 11:53.

11. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من رنگ نوک مدادی رو که دیروز دیدم واقعا یه جورایی نظرمو در مورد رنگ عوض کرد
    نظرم روی سفید و نقره ای بود که با دیدن نوک مدادی یه جورایی کامل نظرم عوض شد.
    حالا این سرمه ای رو ندیدم
    اگه دوستان لطف کنن و اگه دسترسی دارن عکس این سرمه ای رو بذارن ممنون میشیم
    ضمنا بفرمایین سرمه ای تیره و روشن داره؟؟؟
    اگه اینجوره نوک مدادی هم تیره و روشن داره؟؟
    ممنون از شما

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض تشکر

بالاخره از سورمه ای هم عکس گرفتم. اما زیاد دلچسب نشد
    مشکی هم عکس گرفتم اما شب بود و زیاد جالب نشد.

بینهایت از زحمتت ممنون
    رنگ خوبی به نظر میاد
    قشنگه
    از همه مهم تر زحمت شماست که واقعا جای تشکر داره.چون ما حالا حالاها این رنگا رو نمیدیدیم
    ممنون
    اما به نظر خودت که از نزدیک دیدی بین نوک مدادی و مشکی و سرمه ای کدوم بهتر بهش میومد؟
    من نظرمو پیش خودم نگه میدارم تا ببینم شما نظرت چیه.
    حدس میزنم سلیقمون با هم یکی باشه.
    در ضمن یه نکته کوچک بگم که دوستان شما توی سایت سایپا این سبز رنگه که نمای 360 درجه اش رو گذاشتن دیدین؟
    به نظرم اونم خوب بودا
    اگه از نزدیک دیدین بفرمایین
    در کل جاداره بازم تشکر کنم از علی عزیز
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •